yahu su işi bende becerebilirmiyim bilemedim? bugün izmire gidiyorum iş icin bir gidim gelim bakarız caresine elbet ama kendim becerirsem daha bir mutlu olurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
Bu arada su benim kaskıda kaplayabilirmiyim acaba?
Arkadaslar birde size danısmak isterim.. Bir tanıdıgım sırarla motorunu bana sat diyor ederinin biraz üstünde fiyat verdim gene alacam diyor ve kafam cok karıstı.. :( satmak istemiyorum ama bir yandan da cc yükseltmek istiyorum.. fark vermeden alabilecegim Honda CBF500 var mesela.. bu motorda hosuma gidiyor artcım icin daha rahat olur diye dusunyorum ama benim kara kıza da kıyamıyorum.. ne yapacagım bilmiyorum.. Ortak celiskiye düsmüs arkadaslar vardır elbet ne diyorsunuz ne yapmalıyım?
kask olmuyor ben denedim.
mal senin.satıp satmamak sana kalmış.çok kafan takılırsa al,ya da yazı tura at.
dostum yetmeme meselesi degil artcı meselesi benimkisi.. Motorumu cok seviyorum hatta asıgım ona ama işin icine artcı girince sıkıntı oluyor.. ne bileyim bilemedim ne sıkıntılı işmiş yahu bu iş!!! bir dünya parca getirttim, ha birede geliyor hatta yolda iki tane parça var, kafamda biçiyorum çiziyorum devamlı şuraya sunu taksam buraya bunu taksam diye falan ama öbür yandanda artcıyla rahat rahat seyehat etmek var uzun yol yapmak var.. tek basıma olsam benim kız beni heryere götürür eminim ama neyse artık.. bakalım görecegiz ilerleyen zamanda..
ccman kaskı kaplarken neden olmadı neresinde sıkıntı çektin ?
küp sekline yakın olmasından kaynaklanan bir problem olmustur diye düsünüyorum zira netteki fotograflardan anladıgım kadarı ile sadece yarısını üst kısmını kaplamayı becerebiliyorlar..
Arkadaşlar merhaba,
Siz Ninja 250R kullanıcılarına bir sorum olacaktı. Ninja'yı bu sene bir yenilik bekliyor mu?
Bu konu hakkında her hangi bir yerden duyum aldınız mı merak etmiştim. Şimdiden teşekkürler cavaplarını için.
Saygılarımla.
Önce emniyet, sonra hareket...
Ejlover dostum,motorun gercekten parasini hak ediyor.10.500 param var benimde istanbuldayim ama fiyat dusurursen dusunmeden alirim
Rodajla ilgili aklıma geldi arasıra giderken debriyaja basıp aniden tam gaz verip bırak buda yük binmemiş parçaların birbirine alışmasını sağlar.
Aprilia RS 250 GP Nº1
ya bu millet harbi şaşırmış.
satsan para veren olmaz,ama servis satsa bu fiyata alan olur mu merak ettim.öhhhhh demekten alıkoyamadım kendimi.
Kawasaki ninja 250r 250 r egzoz koruma nikelajı OEM Y.parça 325,00 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86350095/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------
al bi tane daha.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59354371/detay
maslakta carbon elyaftan aynı kafa boyasız 150 lira
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72198321/detay
cc dostum karbon üstadı olaraktan sana soruyorum bu malzemeleri uyguladıuktan sonra ısıya dayanımları ne boyutta? mesela egzozu kaplasam anında eritir yada atar mı yapıskanı?
gezi zamanı geldi artık bi planı olan varmı tur için ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)