Umarım kaza yapanın bişeyi yoktur. Allah korusun. Şimdi bazı arkadaşlar kızacak ama her zaman diyorum bana göre honda'da kalite açısından 10 üstünden 5 tir. Tabi bu kaza nasıl oldu, nereye çarptı vs... bilmek lazım niçin şase ortadan ikiye bölünmüş.
Umarım kaza yapanın bişeyi yoktur. Allah korusun. Şimdi bazı arkadaşlar kızacak ama her zaman diyorum bana göre honda'da kalite açısından 10 üstünden 5 tir. Tabi bu kaza nasıl oldu, nereye çarptı vs... bilmek lazım niçin şase ortadan ikiye bölünmüş.
Yav hacı sen yapma bari hyosung un göstergesi fazla göstermiyor, sizin göstergeler analog olduğundan üstten bakınca antalya alttan bakınca ankara görüyonuz
Bende navigasyon var 2008 Opel Astra ile 100km sabit hızda navigasyonda 90Kmh hız verisi alıyorum.Aynı şekilde navigasyonu motora yapıştırdım 100km sabit hızda 90Kmh hız verisi aldım Yani seri üretimdeki her araç gibi navigasyon normal göstergeye oranla %10 eksik gösteriyor,hatta bunun videosunu bile çekmiştimde o zamanlar gopro yoktu.navigasyonda kaç gösterdiği belli olmuyordu videoda, yüklememiştim.Şimdi yeni motor geldiğinde çeker koyarım sizler için
Tamamen ön yargı fakat bizleri tanıyan birininde bu ön yargısını kıramadığımızı görmek üzücü
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Görkem hatırlıyorum seni gördüm.
Trafik çok ağırdı gerçekten ilerlemek çok zor.
Nadir de olsa karşıya geçmeye çalışan zombi yayalar en büyük tehlike.
Gelen o ince sesle ilgili kawiforums a bakin.Verdiğim linkteki arkadaş bu işi çözmüş."Gas tank noise" diye ararsanız konuyla ilgili birçok yazı geliyor.
Linkteki çözümü uygulamak çok kolay.
Işıklarda benim depo bi ötüyo, arabadakiler tuhaf tuhaf bakıyor bazen.
Lakin bu ses harika bir "kedi kovucu".
Benim motorun üzerinde hiçbirzaman kedi uyumaz.Çünkü ara ara öttüğü için kedileri kaçırıyor.Rahat ediyorum.
Düzeltsem mi düzeltmesem mi bilemedim.
Rio o arkadastan haber varmı durumu iyimiymiş? allah korusun mevsim basladı gene sacma sapan kazalar aldı yürüyor..
oNRaCe arkadasım hayırlı ugurlu olsun.. Benim karakız yaslandı artık 4 yasına girdi 15 binde almıstım motoru 21 bin oldu tepesindeyim.. Cok dogru bir secim yaptıgını sende km ler arttıkca daha iyi anlayacaksın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Bu arada cuma aksamı kadıkoy barlar sokagındaki 41 plakalı siyah ninjanın sahibi bizim forumdanmıdır? kendisiyle ufak bir selamlastık ama cok gec farkettigimden iki laflayamadık.. Eger kendisi buralardaysa selam etmek isterim..
hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız keyifli kilometreler nasip etsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------
cuma değilde cumartesi akşamı ordaydım plakamda 41 benden baska 41 var mı acaba ninjacılarda :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Yok valla hiç sevmem, gidiş-dönüş yolunun ortasına atlamam yani motoru riske atamam cizilir mizilir, canımdan sakınıyorum valla.Hem 3 dalarsın 5 dalarsın, 6. da gelir bi taksici minibüscü karşı taraftan aynayı söker alır.Böyle böyle uzun vade de de motor yıpranır, orası sürttü burası cizildi yan yattı olur, bana göre değil.İlk motorumu saymıyorum(sürmeyi onda öğrendiğimden), diğer 5 motorumda benim yüzümden olmuş 1 tane kılcal cizik bile yoktur. Ben gidiş şeridinin ortasından yada en sağdan acıklık buldukça ilerlemiştim o gün sakin sakin.
Depo kapağını söküyosun.
Kapağı dağıtıp 3 deliği genişletiyorsun.
Kapağı toplayıp yerine takıyorsun.
İşlemin özeti bu, ayrıntıları yukarıda verdiğim linkte.Fotoğraflı anlatım var.O sitedeki ankete göre büyük çoğunlukta bu çözüm işe yaramış.
---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:07 ----------
sağı hiç kullanmıyorum, bana da orası sakat geliyor.
fakat birkaç gün sonra aynı şekilde ilerlerken iki yaya araba arasından ön tekeri kitlememe sebep oluyordu.
Sağ ayak yere vurdu, lastik öttü, kafa sallandı!Düşmedim neyse ki.Yayaya çarpmak çok kötü olur.Araba maraba neyse de.
Ya iyi değil aslında o kadar ara yapmak, ama trafik duruyo abi, akan trafikte hiç ara yapmam.
Kardeşim ben değilim benim plaka 34 ara sıra kadıköy tarafına geliyorum. müsait zaman görüşüp tanışalım.
---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
arkadaşlar 3250 km oldu gösterge. Yağ değişimi geldi sanırım. Yarın yağ almayi düşünüyorum. Sizden marka olarak tavsiye bekliyorum. Birde kaç lt almam gerekiyor. Honda cbr 125 te bir lt yetiyordu. Ninjaya da yeter mi. Bilgisi olan arkadaşlarin acil cevaplarini bekliyorum. Teşekkürler.
Hondaaaaaaaa
) Benim de kastim gidonla hic bir sekilde bir sey yapilmamasi lazim tankslapper olursa. Tek cozum var debriyaji sikip aktarmayi kesmek ve paniklememek
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 20:21 ----------
Bu arada ilani verdim arkadaslar hadi hayirli olsun
İlanınız hayırlı olsun Uğur Hocam Umarım değerini bilecek birisi satın alır...
Bu hafta sonu Ankara'ya geliyorum, müsait olursanız cumartesi motoru görmeye gelebilirim.
Ankara'da bir tane daha beyaz ninja buldum, ona da bakacağım.
Onu alma ihtimalim çok daha yüksek görünüyor
Hadi hatirlisi o zaman Tamam h.sonu goruselim mutlaka. Ogleden sonra olursa tercihimdir Onceden Cuma falan konusup netlestiririz ;)
Bu arada arkadaslar ilana:
http://www.motosiklet.net/forum/sati...klet-ilanlari/
ya da
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4745583/detay/
linklerinden ulasabilirsiniz
Dün yazarken sinyalın grenaja bağlı olduğu kısım diye yanlış yazmışım heyecandan , grenaj kırıldı aslen plastifix diye bir ürün gördüm ararken onu almayı düşünüyorum, kırık grenajın tamirini yaparken. Bu plastifixi duyan gören kullanan var mıdır acaba aranızda?
@enginar,istanbuldaysan, benim kırık grenajımı tamir eden yeri tavsiye edebilirim
iyi akşamlar arkadaşlar.. öncelikle hayırlı olsun dilekleriniz için saolun, inş. kazasız belasız sıkıntısız sürüşler nasip olur hepimize.. kaza yapan arkadaşlara da geçmiş olsun..
bu arada ben şu siyah bombeli ön camlardan takmayı düşünüyorum ninjama.. internet araştırmalarımda sadece zero gravity ve puig 'in 250r için üretilmiş camlarını gördüm.. bunlardan başka cam varmı motora uygun.. ve bunların piyasası nedir pazarlık payı dahil ?..
Sen aşkı ✿☣ ☼ ☁ sanmışsın..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)