ahaha babanla aynı tepkiyi verdik desene
Krom kaplama olayını fazla ilgi çekmek isteyen ve zevk anlayışları normal insanlardan bayaa farklı zenciler yapıyor genelde ama ninjanın jantlar nasıl olur bilemedim gözümde canlandıramadım ya çok farklı hoş durur yada berbat olur
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Baba bana led stop al ( Yanımda olsa söyleme şansım olurdu Şu plakalığa acayip kıl kapmaya başladım :(
Hondaaaaaaaa
En guzeli ben motoru foruma satiim herkesin ihtiyaci gorulsun. Motoru da standart haliyle bi arkadasa satarsiniz; herkes mutlu mesut olur )
Arkadaşlar merhaba, biraz önce ZİP temizleme spreyi ile zinciri temizledim ve gayet güzel temizlendi. Ardından IPONE SPRAY CHAIN ilede yağlamaya çalıştım ancak fotoğraftaki gibi zincir bembeyaz kaldı. Sehpa olmadığı için iterek yavaş yavaş yaptım uygulamayı. Bu beyazlığın boyadan farkı yok. Anlamadım birşey ne yapmam gerekiyor ???
bişey yapman gerekmiyor,ipone un boyalısından almışsındır kırmızısı var pembesi var mavisi var......sende beyazını almışsın.
aykırı cevap veriyor gibi olmiyim de ,belkide boyasızı beyaz renklidir,ayrıca zincir yağını çok fazla sıkmışsın gibi geldi resimler belki yanıltıyordur ama katman katman yağ birikmiş gibi.
Bunun dışında bir arkadaşımdan istedim,benim jantları fotoşokla krom kaplatalım diye,işte resim nasıl olmuş ?
http://img710.imageshack.us/img710/6415/asdsld.jpg
Frank Lucas: grenaj tamir ve boyani nerede yaptirdin?Arkadasin beyaz ninjasi icin bir tamir boya dusunuyoruz fakat motor beyaz tutturamazlar diye dusunuyoruz.Nerede yaptirdin acaba?Tesekkurler.
nich@tine , 5 yolun orada polis meslek okulu var (şükrü balcı) Aydın üniversitesinin yanında 5-6 katı bir bina var o binanın 2. katına çıktığınızda her tarafı cam bir atölye görüceksiniz,zaten 2. kata çıkıp grenajcı irfan usta derseniz gösterirler,bende boyadan korkuyordum ama birebir aynı boya olmuş.
arkadaşlar 5-6 mayıs'ta haliçte offshore var. ben hemen hemen her yıl gidiyorum. bu sene toplanıp gitsek motosiklet ailesi olarak. ne dersiniz? gelmek istermisiniz? saat 14:00 yarışma başlangıcı. saat 12:30 gibi zincirlikuyuda buluşup gidebiliriz. accuweatherda hava çok güzel gösteriyor. umarım yanılmazlar. ben orda olacağım mutlaka. gelmek isteyen herkesi beklerim.
kazasız sürüşler dilerim.
Ejlover dostum bence sen motoru foruma sat sonra forumdaki herkes senin baska motor almani engellesin sende mecbur kalip bebegine binmeye devam et herkes mutlu olsun bu sayede ne dersin?
arkadaşlar selam,ninja siparişi verildi.şimdi eksiğim bir bot .nitro marka bir bot gözüme çarptı.bilen,kullanan var mı.tavsiyeniz var mı.teşekkürler
Bu hafta sonu sacma sapan bir sekilde düsmüs bulunmaktayım.. artık bende düsecekler degil düsmüs olanlar familyasındanım allah beterinden korusun hepimizi insallah.. ama sunu anladım bir kere daha bu makinaların dini imanı yok aga yanlıs yaparsan affetmiyorlar..
Gecmis olsun hocam. Umarim sende bir sıkınti yoktur.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)