Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Mayıs 2008, 01:50
Reklamlar
-
28 Mayıs 2008, 02:30
bugun caddede yeşil bitane gordum yine hosuma gitti tutucak bu motor
true love..
Drift Religion
-
29 Mayıs 2008, 00:03
Arkadaslar teslim almayı bekleyenler ne durumda biz 20 mayıstan beri bekliyoruz motoru her aradıgımda hollandada diyorlardı gecen gun once yukleme yapıldı yolda motorlar dediler carsamba-persembe burda olmasını bekliyoruz dediler yani 1 hafta var gibi duruyor dediklerine gore.
Başka haber alan varmı aranızda?
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
29 Mayıs 2008, 00:07
motosiklet güzel olmasına güzel de , kawasaki kullanmama rağmen bi daha kawa alırmıyım orası muamma işte , alanlara hayırlı olsun...
-
29 Mayıs 2008, 00:09
SilentScream adlı üyeden alıntı
motosiklet güzel olmasına güzel de , kawasaki kullanmama rağmen bi daha kawa alırmıyım orası muamma işte , alanlara hayırlı olsun...
o niye ki
Yauv teslim alan bi foto kaymucak mı daha
-
29 Mayıs 2008, 00:16
PIERzig adlı üyeden alıntı
o niye ki
Yauv teslim alan bi foto kaymucak mı daha
teslim alsam tank kameramda hazır fotoraf makinemde, vidyoda koyarım bol bol resimde.. ama dedigim gibi:::
Arkadaslar teslim almayı bekleyenler ne durumda biz 20 mayıstan beri bekliyoruz motoru her aradıgımda hollandada diyorlardı gecen gun once yukleme yapıldı yolda motorlar dediler carsamba-persembe burda olmasını bekliyoruz dediler yani 1 hafta var gibi duruyor dediklerine gore.
Başka haber alan varmı aranızda?
-
29 Mayıs 2008, 00:17
-
29 Mayıs 2008, 00:25
croner adlı üyeden alıntı
teslim alsam tank kameramda hazır fotoraf makinemde, vidyoda koyarım bol bol resimde.. ama dedigim gibi:::
Cron sen o hevesle İzmire kadar bile gelirsin bizde test ederiz nası olur
Nese bi an önce kavuşursunuz inş çok salak bi durum gerçekten.
-
29 Mayıs 2008, 00:26
arkadaşlar beni bugün aradılar ve siyahın kasımda geleceğini söylediler bende vazgeçtim ve kızıp bir s&t kanuni aldım cuma inşallah üzerindeyim z-moto bana kelek yaptı bakalım iki gün sonra tek sözlerinde duracaklarmı onuda öğrenelimsiyah bekleyenler unutsun.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
29 Mayıs 2008, 00:35
kardes hayırlı olsun...motoru almanı cok ısterdım gercekten mrk edıyordum aramızda ılgınc dıyologlar yasansada....haksız cıkma ıhtımalım cok yuksektı ama hep bı muhalefet cıkar demı bu arada ne renk ve ne model aldın kardes st&kanunı yı
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
29 Mayıs 2008, 00:41
valla kawayı tercih edarim ama elim mahkum başka seçenek yok mecburen aldım 250r siyah birde ucuza aldım ya 8000 ytl+plaka ruhsat cuma teslim alacam.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
29 Mayıs 2008, 00:47
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
valla kawayı tercih edarim ama elim mahkum başka seçenek yok mecburen aldım 250r siyah birde ucuza aldım ya 8000 ytl+plaka ruhsat cuma teslim alacam.
banada aynı kelegimi yapacaklar acaba... kapora felan almıslardı 1000€ cıvari artık yuh derim siyah gelmicek derlerse... yarın arıcaz mecburen...
-
29 Mayıs 2008, 00:48
hayırlı olsun sımdıden allah kaza bela vermesın....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
29 Mayıs 2008, 01:00
banada aynı kelegimi yapacaklar acaba... kapora felan almıslardı 1000€ cıvari artık yuh derim siyah gelmicek derlerse... yarın arıcaz mecburen...
kesin öyle diyecekler zaten yurtdışından getiren distiribütor firma bu zaten.
yanlış yaptı yanlış yanlışşşşşş
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
29 Mayıs 2008, 01:22
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
kesin öyle diyecekler zaten yurtdışından getiren distiribütor firma bu zaten.
yanlış yaptı yanlış yanlışşşşşş
ben haala tam tersini umuyorum,, st kanuni alınır motor deil bunu gordukten sonra insallah kelek yapmazlar banada yaparlarsada oyle yada boyle oyarız koselerini.. neyse hersey bi telefona bakar yarın ilk is z-motoya bi telefon, sonucu yazarım ölen saatlerinde...
-
29 Mayıs 2008, 01:33
hasan geçmiş olsun.kawasaki yapmış yine yapacağınısen doğru kararı verdin için rahat olsun.
-
29 Mayıs 2008, 11:47
ben haala tam tersini umuyorum,, st kanuni alınır motor deil bunu gordukten sonra insallah kelek yapmazlar banada yaparlarsada oyle yada boyle oyarız koselerini.. neyse hersey bi telefona bakar yarın ilk is z-motoya bi telefon, sonucu yazarım ölen saatlerinde...
Croner hiç Siyah bekleme Fuarda konuştuğum kişiyle dün konuştum durum doğru siyah kasımda gelecek, bende siyah demiştim fakat yeşil alıp almama konusunda kararsızım ama Hasan'a katılıyorum harbi kelek yani,
Hasan hayırlı olsun birader, kaybeden Z-moto oldu başkası değil..
-
29 Mayıs 2008, 15:55
-
30 Mayıs 2008, 01:13
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Croner kardeşim;
Bir gelişme var mı?.
gelisme var, siyahların kasımda gelecegi icin cok uzgunler vb. vb.. bende dedim yesil aliim o zaman gidip kanuni alacagıma sırf rengi icin kawasakiden vazgecmiyim onlarda iste mutlu oldu özet olarak... 7 haziranda tahmin ediyorum bursaya ulastırmıs olurlar,, tabi tahmin en gec okullar bitene kadar alırım sanırım.
-
30 Mayıs 2008, 01:18
croner,hayırlı olsun.senide kawacı yaptıksana şunu söyliyeyim motor hakkında hiç bir sıkıntın olmaz,seni üzmez.sorun çıkarsa bir tek z-moto dan çıkar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler