Benim birkaç arkadşım fatih kılıçlıya bir numaralı hırsız diyorlar,nekadar doğru bilemem bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşıra sevinirim.Daytonadaki Bülent abiyle benim de birkaç muhabbetim olmuştu ilk montumu ondan aldım,fiyatlar biraz yüksek olsada gerektiği kadar indirim yapmıştı ikimizde mutlu ayrıldık
Şu mono kapakların ucuzu yokmudur yav,200 lira bayılmak istemiyorum pek, zaten herşey üstüste geldi scooterin bakmıı, ninjanın bakımı, ninjanın grenaj tamiri,scooter yedek parçası ,anasını satim bu ay iflas bayrağını çektim valla
Not:60-70 ile giderken şangırtı sesi geliyor hışır hışır diye,çok aman aman bir ses yok muhtemelen motorun normal sesidir,ama ben herşeye endişelendiğim için genede soriyim dedim.
Not 2:ccman manetlerin çokk güzel olmuş hayırlı olsun ,ama karbon folyoyla farın ortasını az bişey kapatmışsın,far ısındığında folyonun yapışkanı eriyip başına dert olmasın sonra ?Çünkü benim farımın üzerindeki ince film tabakasını ben kaldırmayı unutmuştum o incecik plastik eridi,yapıştı kaldı orda,büyük çoğunluğu çıktı ama az bişey kaldı gene