Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Nisan 2012, 01:45
kullaniciii adlı üyeden alıntı
Birşey soracağım, yoshimura ile akrapoviç arasında ne fark var? duydun mu sesini yani. fiyat olarakta kıyaslarsak?
Yoshimura TRC Carbon Fiber Exhaust Türkiyede yok ABD fiyatı yaklaşık 450$ civarında ,
Akrapovic S-K2SO5-ZC carbon fiber exhaust da ABD fiyatı yaklaşık 450$ civarında, TR'de 976,21 TL http://www.hondamototal.com/?urun-13...S-SISTEMI.html
Twobrothers VALE SLIP-ON EXHAUST TR Fiyatı 725$ http://www.mototas.com.tr/urunlistel...&g=1284&o=1281
Şahsi görüşüm görüntü ve ses olarak en iyisi yoshimura, görüntü olarak en iyisi olma sebebi orjinal bağlantı aparatının uyduğu tek model olması.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
CCMAN manetlerin çok güzel olmuş, çok beğendim.
Carbon uygulamaların da güzel olmuş fakat haddim olmayarak söylüyorum ama ön camdaki carbon ve ön çamurluktaki tankped çok kötü
görünüyor, Ön camı koyu renk bir camla değiştirirsen, tankpedi de söküp resimdeki gibi uç kısmı siyah kaplayıp üzerine de monster sticker
yapıştırırsan çok daha güzel görüneceği fikrindeyim.
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
16 Nisan 2012, 02:59
Arkadaşlar bugün navigasyon için süper bir çözüm ürettim. ve tak çıkar şeklinde ön konsola sabitledim. sıfır titreşim sıfır risk ve on numara görüntü oldu. Vakit bulabilirsem yarın ftotğraflayıp sizlerle de paylaşacağım. aparat maparat almaya hiç gerek yok gps için. fotoları ekleyince beğeneceğinize eminim. maliyeti ise 5 lira tutmaz :D
-
16 Nisan 2012, 11:12
ccman adlı üyeden alıntı
yoshi ejloverde vardı galiba.tercih meselesi.ben carbon fiber görünümünden ve alacağım zaman da 250 lik motora uygun akrapovic var diye seçtim.ses ikisinde de benzerdir sanırım.
saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
benden bu kadar
dostum manetler cok güzel olmus.. link verirmisin bende düsünüyorum.. birde on camurlugun ucuna monster sticker ı nerden bulabilirim bunun ile ilgilide yardımcı olursan sevinirim..
-
16 Nisan 2012, 12:06
Beyler masraflar sizinkilerden biraz farklı çıktı burda, bilgi amaçlı paylaşayım ki geçen haftalarda benim gibi merak etmesinler...
1- Ninja250r = 5000 avro = 11850 TL (Bir Kısmı Taksitlendirilebilir)
2- Sigorta = 50 TL
3- Ruhsat+Plaka= 170 TL
4- MTV = Daha yatırmadım ama 60 TL olsa gerek.
Sigorta ve olaka burada çok daha ucuz çıktı sizin söylediklerinizden...
-
16 Nisan 2012, 16:47
-
16 Nisan 2012, 17:11
08-09 Yeşil Ninja arıyorum ama satan yok.. yine hyosung alacağım yoksa, yaz ortasında motorsuz kaldık
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
16 Nisan 2012, 17:36
-
16 Nisan 2012, 17:39
bu sarıya tavım ayrı cinliden koreliden korkacan aga benden demesi
-
16 Nisan 2012, 17:41
burda da aksak vinly calısması yapsak yada komple boyayıp renk degıssek motor kesın pert kazalı dıye ısmı cıkar :S resımler mukemmel.
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
-
16 Nisan 2012, 22:40
-
16 Nisan 2012, 23:29
Ellerine saglik ccman. Allah kaza bela vermesin ;) Ama on cam ve camurluktaki tankpad konusunda katiliyorum arkadaslara. Onun disinda her sey 10 numara olmus cidden. Emegine saglik.
---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:12 ----------
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Motora mi surucuye mi? )) Hayirli olsun siparisler ;)
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
Yav cok guzel seyler yapilabiliyor aslinda bunlar biraz fazla saptirmis motoru orjinallikten ama kuyruk tasarimini begendim hayabusa vari olmus ) Ama stoplar sinyaller ucmus gitmis biraz sikinti bu ozellikle yurdum tarafiginde ))
---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:27 ----------
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
burda da aksak vinly calısması yapsak yada komple boyayıp renk degıssek motor kesın pert kazalı dıye ısmı cıkar :S resımler mukemmel.
Komple cok guzel vinyl setler buldum hazir bizim motorlar icin hatta adamla konustum belli kisisellestirmeler icin falan da sonra dediginiz gibi dusundum ben de ve vazgectim :( Tabii bi de onu uygulamak gozumde buyudu fena halde ))
-
16 Nisan 2012, 23:32
Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı
@ccman
Hocam motor süper oluyor.şu plakalığı ve plakayıda çıkartın bence kuyruk çok daha hoş duracak
@dreamkiller
Bende hyosung gt250r vardı ama öyle nette abartıldığı kadar sorun yaşamadım,şimdi ise 250cc ile uzun zaman geçirmeyi düşündüğümden hyoyu satıp ninjaya yöneldim
cbr da kafamı kurcalamıyor değil ama çok küçük... o yüzden ninjda olsun yeşil olsun
@Frank Lucas
Efe benzin kaç lira oldu haberin varmı
600lüğün marşına ayda bir basarız artık ne 600 ü
Ali bari samimi ol hyo da sorun yaşamadım diyorsun neden değiştiriyorsun motorunu şunu iyi biliyorsun ki bir gün elimde kalacak korkusuyla sattın o motoru ufak tefek sorunlar çıkarmaya başladı sende satıp ninja alayım kaliteli olsun diyorsun..ondan sonra
o sayfalarda sizin yazılarınızı okuyan insanlar aa bu motor söylendiği gibi değilmiş diyorlar alıyorlar hyoyu...madem o kadar memnundun hyodan gidip sıfırını alsaydın..250cc de devam edeceksin madem..
-
16 Nisan 2012, 23:32
rio_mavi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün navigasyon için süper bir çözüm ürettim. ve tak çıkar şeklinde ön konsola sabitledim. sıfır titreşim sıfır risk ve on numara görüntü oldu. Vakit bulabilirsem yarın ftotğraflayıp sizlerle de paylaşacağım. aparat maparat almaya hiç gerek yok gps için. fotoları ekleyince beğeneceğinize eminim. maliyeti ise 5 lira tutmaz :D
Hocam ben de onun icin gidona baglanan aparat aldim. Telefon falan da takabiliyorsunuz. 10$ ya da daha ucuzdu fiyati ) Isterseniz paylasirim ;)
-
16 Nisan 2012, 23:35
white34 adlı üyeden alıntı
Ali bari samimi ol hyo da sorun yaşamadım diyorsun neden değiştiriyorsun motorunu şunu iyi biliyorsun ki bir gün elimde kalacak korkusuyla sattın o motoru ufak tefek sorunlar çıkarmaya başladı sende satıp ninja alayım kaliteli olsun diyorsun..ondan sonra
o sayfalarda sizin yazılarınızı okuyan insanlar aa bu motor söylendiği gibi değilmiş diyorlar alıyorlar hyoyu...madem o kadar memnundun hyodan gidip sıfırını alsaydın..250cc de devam edeceksin madem..
Hyo bende kullandım 2008 model. bana mı denk geldi bilmiyorum ama boş vitese geçirmek baya bi uğraştırıyodu. debrijda hep sıkıntılı geliyodu. (debriyaj sıkıp iterek veya çekerek hareket ettirmek baya zor geliyordu) Ninjanın maşallahı var kuş gibi...
-
16 Nisan 2012, 23:36
Evet arkadaslar soz verdigim fotolarin bir kismini bugun cektim. Yarin da eksik fotolari cekicem.
Ayrica kisa kisa videolardan olusan bir film de cekmeye basladim. Egsoz sesi, stop'un cakar ozelligi, LED sinyaller v.s. icin. Onu da satis icin kullanacagim. Haftaya hazir olur o da
Evet motoru satmaya karar verdim. Cuma yurtdisina cikiyorum 25inde donunce video ve resimleri toparlayip parca listesindeki eksikleri tamamlayip ilan verecegim
Simdilik dusuk cozunurlukte veriyorum sayi cok oldugu icin. Cekimler tamamlaninca tekrar paylasirim. Umarim begenirsiniz
Aksesuarlar:(tumu motora ozel uretilmistir ve motorun orjinalligini bozacak tek bir kesme delme yapilmamistir)
- Yoshimura TRC full carbon fiber eksoz (TR'de yok bu model!) (gercek karbon fiberdir ve inanilmaz hafiftir. Bacaginizi korumak icin krom aparati bulunmakta ayrica ek olarak takilabilen desibel azalticisi var),
- Yoshimura Bar Ends,
- K&N Hava Filtresi,
- Puig siyah racing on cam,
- Sinyal entegreli Custom LEDs USA Ninja250R Clear LED stop-Inanilmaz parlaklik (fren aninda programlanabilir sayida seri cakma ozelligi, acilista kisa demo mod-sinyal&stop flash-ve surekli demo mod acma),
- Custom LEDs USA LED Electronic Flasher Relay (sinyallerin cok hizli yanip sonmesini engeller),
- Custom LEDs USA Stage II Load Equalizer (sinyallerin ve paneldeki sinyal lambasinin surekli yanmasini/yanmamasini saglar),
- Proton USA Ninja250R gomme LED sinyaller-Inanilmaz parlaklik (3 modlu:normal, flashli, yavas yavas yanip sonme ve surekli acik modu),
- Ninja250R Plakalik iptal kiti (resimdekilerin haricinde uzerine plaka lambasi ve sinyalleri de monte edebileceginiz ikinci bir alternatif plakaligi da mevcut),
- Ninja250R carbon fiber/aluminyum frame slider (grenaj koruma takozlari),
- Ninja250R carbon fiber/aluminyum swing arm slider (arka masa koruma takozlari/arka sehpa aparati),
- Uzunluk ve mesafe ayarli, dusme durumunda katlanan aluminyum manetler,
- Bikers Ninja250R ön fren hidrolik kapagi,
- Bikers Ninja250R arka fren hidrolik kapagi,
- Bikers Ninja250R hidrolik kapak koruma parcasi,
- Bikers Ninja250R on fren kaliperi,
- 150lik Pirelli Diablo Rosso II lastik,
- Keiti vida takimi,
- Keiti tank pad,
- 3M USA ithal carbon fiber yan panaller ve zincir koruma,
- Osram Night Racer uzun/kisa beyaz ampuller,
- v.s. v.s.
Ninja 250 dusunen arkadaslar ilan verene kadar buran ozel mesajla bana ulasabilirler (Model: 2011, Trafige cikis: 16.07.2011, KM: 4,600).
-
16 Nisan 2012, 23:40
masterabi adlı üyeden alıntı
Hyo bende kullandım 2008 model. bana mı denk geldi bilmiyorum ama boş vitese geçirmek baya bi uğraştırıyodu. debrijda hep sıkıntılı geliyodu. (debriyaj sıkıp iterek veya çekerek hareket ettirmek baya zor geliyordu) Ninjanın maşallahı var kuş gibi...
kawasaki yani hyo il kıyaslamam bile...
@ejlover: motor 10 numara resimler 10 numara katalog çekimi gibi yalnız bu aksesuarlar kaça mal oldu sana?
hayırlı satışlar..
-
16 Nisan 2012, 23:41
ejlover adlı üyeden alıntı
Evet arkadaslar soz verdigim fotolarin bir kismini bugun cektim. Yarin da eksik fotolari cekicem.
Ayrica kisa kisa videolardan olusan bir film de cekmeye basladim. Egsoz sesi, stop'un cakar ozelligi, LED sinyaller v.s. icin. Onu da satis icin kullanacagim. Haftaya hazir olur o da
Evet motoru satmaya karar verdim. Cuma yurtdisina cikiyorum 25inde donunce video ve resimleri toparlayip parca listesindeki eksikleri tamamlayip ilan verecegim
Simdilik dusuk cozunurlukte veriyorum sayi cok oldugu icin. Cekimler tamamlaninca tekrar paylasirim. Umarim begenirsiniz
Aksesuarlar:(tumu motora ozel uretilmistir ve motorun orjinalligini bozacak tek bir kesme delme yapilmamistir)
- Yoshimura TRC full carbon fiber eksoz (TR'de yok bu model!) (gercek karbon fiberdir ve inanilmaz hafiftir. Bacaginizi korumak icin krom aparati bulunmakta ayrica ek olarak takilabilen desibel azalticisi var),
- Yoshimura Bar Ends,
- K&N Hava Filtresi,
- Sinyal entegreli Custom LEDs USA Ninja250R Clear LED stop-Inanilmaz parlaklik (fren aninda programlanabilir sayida seri cakma ozelligi, acilista kisa demo mod-sinyal&stop flash-ve surekli demo mod acma),
- Custom LEDs USA LED Electronic Flasher Relay (sinyallerin cok hizli yanip sonmesini engeller),
- Custom LEDs USA Stage II Load Equalizer (sinyallerin ve paneldeki sinyal lambasinin surekli yanmasini/yanmamasini saglar),
- Proton USA Ninja250R gomme LED sinyaller-Inanilmaz parlaklik (3 modlu:normal, flashli, yavas yavas yanip sonme ve surekli acik modu),
- Ninja250R Plakalik iptal kiti (resimdekilerin haricinde uzerine plaka lambasi ve sinyalleri de monte edebileceginiz ikinci bir alternatif plakaligi da mevcut),
- Ninja250R carbon fiber/aluminyum swing arm slider (arka masa koruma takozlari/arka sehpa aparati),
- Keiti vida takimi,
- Keiti tank pad,
- v.s. v.s.
Ninja 250 dusunen arkadaslar ilan verene kadar buran ozel mesajla bana ulasabilirler (Model: 2011, Trafige cikis: 16.07.2011, KM: 4,600).
Son nokta diyorum başka bişey demiyorum.Allah nazarlardan saklasın
-
16 Nisan 2012, 23:43
çoook emek harcanmış belli ama değmiş de aynı zamanda. Massı ayrılıcan bu motordan yahu! içi burkulur insanın :'(
-
17 Nisan 2012, 00:08
ejlover adlı üyeden alıntı
- Yoshimura Bar Ends,
- K&N Hava Filtresi,
- Keiti vida takimi,
- Keiti tank pad,
- v.s. v.s.
Sen aksesuara verdiğin parayı aynı zamanda fotoğraf makinasına da vermişsin, anlaşıldı
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
17 Nisan 2012, 00:19
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler