Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Nisan 2012, 19:30
dreamkiller adlı üyeden alıntı
kullanicii hayırlı ugurlu olsun arkadasım.. Tekerin düz bassın allah tamamına erdirsin
pP
Ejlover ne yaptın abi senin makina satılırmı yahu
dur tadını cıkar biraz daha..
Rio Al bi sport demon yagmur camur bin baba rahat rahat..
dreaM aslında bugün niyetliydim almaya gitcektim ama malum havaya baksana bardaktan boşalır gibi yağıyo.yarında kapalı.hafta içi vakit bulursam gitcem ama.pirelli olcak büyük ihtimal ama michlenede bakcam bi.
Reklamlar
-
14 Nisan 2012, 23:42
beyler merhaba,
bugün bir arkadaşıma 250 sınıfında ki racing motorlara baktık ve ben bile bir hyosung kullanıcısı olarak kawasakinin işçiliğine hayran kaldım.(gösterge hariç)
şimdi arkadaş bunu alırsa , ortalama 2 ay da bir bakıma sokucak. rutin bakımları ne gibi bir ücret tutuyor (yağ değişimi,yağ filtresi, hava filtresi, acemi olduğu için fren balatalarını çabuk bitirecektir).
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
15 Nisan 2012, 01:28
kullaniciii adlı üyeden alıntı
çok sağolun arkadaşlar cümlemize kaza bela vermesin Rabbim...
Sakin kullandırmayacaklar bu motoru bana :D bizim buralarda racing motor yoktu. Herkes bakıyor falan benimkine, şimdi bir tana R6 gelmiş eski model. Bir gezeyim dedim çıktım yola baktım önümden gidiyor millet beni unuttu :D kıskandım yaw. walla sesi yedi bitirdi benimkini, hemen yolumu değiştirdim :D egzost şart.
sana da bir tane two brothers şart :D
-
15 Nisan 2012, 01:53
masterabi adlı üyeden alıntı
sana da bir tane two brothers şart :D
Acaba senin motorun bi videosu var mı two bro üstündeyken.Sesi çok merak ediyorum
-
15 Nisan 2012, 02:10
Chronix adlı üyeden alıntı
beyler merhaba,
bugün bir arkadaşıma 250 sınıfında ki racing motorlara baktık ve ben bile bir hyosung kullanıcısı olarak kawasakinin işçiliğine hayran kaldım.(gösterge hariç)
şimdi arkadaş bunu alırsa , ortalama 2 ay da bir bakıma sokucak. rutin bakımları ne gibi bir ücret tutuyor (yağ değişimi,yağ filtresi, hava filtresi, acemi olduğu için fren balatalarını çabuk bitirecektir).
kawasaki direk full japonya üretimi 250cc sınıfında honda bile taiwan üretimi die biliyorum o yüzden kalitesi bence tartışılmaz servis bakım ücretleri 150-200tl die okumuştum ama doğrumudur bilmiyorum
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
15 Nisan 2012, 03:10
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
kawasaki direk full japonya üretimi 250cc sınıfında honda bile taiwan üretimi die biliyorum o yüzden kalitesi bence tartışılmaz servis bakım ücretleri 150-200tl die okumuştum ama doğrumudur bilmiyorum
800 bakıma 100 verdim.gerisini göreceğiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
kullaniciii adlı üyeden alıntı
çok sağolun arkadaşlar cümlemize kaza bela vermesin Rabbim...
Sakin kullandırmayacaklar bu motoru bana :D bizim buralarda racing motor yoktu. Herkes bakıyor falan benimkine, şimdi bir tana R6 gelmiş eski model. Bir gezeyim dedim çıktım yola baktım önümden gidiyor millet beni unuttu :D kıskandım yaw. walla sesi yedi bitirdi benimkini, hemen yolumu değiştirdim :D egzost şart.
aprakovic
şekil 1a part1
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------
öncesinde lastik ama
-
15 Nisan 2012, 03:37
ccman,karbon kapladığın yerler motoru yıkarken basınçlı suyu tutunca çıkıyormu ?
-
15 Nisan 2012, 03:40
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
ccman,karbon kapladığın yerler motoru yıkarken basınçlı suyu tutunca çıkıyormu ?
süngerli yıkama
-
15 Nisan 2012, 03:45
ccman adlı üyeden alıntı
800 bakıma 100 verdim.gerisini göreceğiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
aprakovic
şekil 1a part1
http://img821.imageshack.us/img821/1...0500453.th.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------
öncesinde lastik ama
Bendede var diye demiyorum ama şu monster sticker, sticker işindeki son nokta ya.
Coğu sticker bana aksaray işi, amele işi geliyo ama bu öyle değil, cok canlı ve yırtıcı duruyo, motorun görünüşünü değiştiriyo direk.
Süngerli yıkama işinede katılıyorum.Bende hep öyle yaparım.Hem daha ucuz yani bedava, hem yıkamacıdan daha detaylı temizlik yapıyorum, ic kısımlara falan girmedik yer bırakmıyorum.Bi yandan da korkuyo insan tazikli su aman göstergeye bişey olurmu, aman boyayı yıpratırmı, orasını burasını cizermi
-
15 Nisan 2012, 11:25
Zippo's adlı üyeden alıntı
Acaba senin motorun bi videosu var mı two bro üstündeyken.Sesi çok merak ediyorum
video çekicem çekmesine de, havalar da bir düzelmedi, birde sanırım bu sezon yollardan uzak kalacağım. bakalım çekebilirsem ekleyeceğim...
-
15 Nisan 2012, 13:05
ccman,folyoyu sen mi kapladın ?,birde en alt kısımı kaplamak için nekadar karbon folyo gerekti ?
Not:500 tane karbon folyo satan yer var hangisinden alsam bilmiyorum,senin aldığın yer neresi linki varmı ?
-
15 Nisan 2012, 13:43
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
ccman,folyoyu sen mi kapladın ?,birde en alt kısımı kaplamak için nekadar karbon folyo gerekti ?
Not:500 tane karbon folyo satan yer var hangisinden alsam bilmiyorum,senin aldığın yer neresi linki varmı ?
meteresini 100 e satıyorlar montaj dahil.almak istesende 100 lira bende kaplattım kendim sadece kuyruk stop lambası çevresini kapladım artanlardan.aksaray ve maslakta bu işi yapanlar var. 2.5 m folyo gitti.280tl harcadım bu işe.ama değdi.
-
15 Nisan 2012, 14:20
Arkadaşlar Geçen Maslak atatürk oto sanayi çıkışında yan granajları sökülmüş bir ninja ile yan yana denk geldim. Tüp falan taktırcam bu alet cok yakıyor gibi sözler söyledi Pek anlayamadım. Trafik sıkışıklıgından pek konuşamadık. O arkadaş burda isen cevap bekliyorum
-
15 Nisan 2012, 20:00
-
15 Nisan 2012, 20:05
CCMAN helal olsun arkadaşım, Allah kaza bela vermesin... Çok güzel şeyler yapmışsın.
Egzos konusuna gelince sesi gerçekten çok kaliteli. Birşey soracağım, yoshimura ile akrapoviç arasında ne fark var? duydun mu sesini yani. fiyat olarakta kıyaslarsak?
-
15 Nisan 2012, 20:27
yoshi ejloverde vardı galiba.tercih meselesi.ben carbon fiber görünümünden ve alacağım zaman da 250 lik motora uygun akrapovic var diye seçtim.ses ikisinde de benzerdir sanırım.
saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
benden bu kadar
-
15 Nisan 2012, 22:05
ccman adlı üyeden alıntı
yoshi ejloverde vardı galiba.tercih meselesi.ben carbon fiber görünümünden ve alacağım zaman da 250 lik motora uygun akrapovic var diye seçtim.ses ikisinde de benzerdir sanırım.
saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
benden bu kadar
Ccman Bende Ön Cama karbon kaplatmak istiyorum. Yardımcı olurmusun.
-
15 Nisan 2012, 22:36
ccman adlı üyeden alıntı
Hay Maşallah mükemmel olmuş. Allah nazardan korusun, iyi sürüşler.
-
15 Nisan 2012, 22:39
wwuuuuhuuuu diorum. nazar değmesin çok güzel olmuş yahu! emeğine sağlık
-
15 Nisan 2012, 23:10
Ön çamurluktaki tank pad i kaldırsan çok güzel olucak
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler