Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mayıs 2008, 02:44
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
cuma arayacam bakalım ne oldu bir arkadaş teslim almış hayırlısıyla bizde teslim alsak.
ne yaptın aldınmı makinayı anlatsana eger aldıysan .....
Reklamlar
-
23 Mayıs 2008, 03:36
-
23 Mayıs 2008, 18:18
dreamdark adlı üyeden alıntı
Fuardaki tanışmamız sonrasında ilk defa geçen hafta, Erenköy Starbucks' ın önünde, yollardaki bir Ninja 250R' ı gördük. Yeni bir model olması nedeniyle, motorcuların meraklı bakışlarının ilgi odağıydı.
Çok şık bir motor gerçekten de, yalnız kullanan arkadaş biraz uzun boylu olduğu için üstünde acayip duruyordu, dikkatimden kaçmadı değil.
Kişisel fikrim, uzun boyluların altında pek iyi durmadığı yönünde. Cıbırdan biraz daha kalıplıca, 600' lüklerden daha ufakça, tam bir orta sınıf motosiklet yapmış adamlar. Uzun vadeli bir kaliteli geçiş motoru için en ideal seçeneklerden biri bence. Bu yakışıklı makinayı yollarımızda daha fazla görmek isteriz
haydee benim boyum 1.92 ,
-
24 Mayıs 2008, 05:03
istanbulccc adlı üyeden alıntı
haydee benim boyum 1.92
,
Sonuçta kullanmana engel değil, sadece görüntü olarak pek hoş gelmiyor göze bence, motor altında küçük kalıyor
Bu boyla sana bir enduro gider.
-
24 Mayıs 2008, 07:13
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
mt de başka teslim alan oldumu acaba.
hasan su motoru aldabı hyoyla test edelım kanka valla merak adıyorum ne kadar fark acıcak
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
24 Mayıs 2008, 11:43
dreamdark adlı üyeden alıntı
Sonuçta kullanmana engel değil, sadece görüntü olarak pek hoş gelmiyor göze bence, motor altında küçük kalıyor
Bu boyla sana bir enduro gider.
Eyvallah, bir sonraki motora inşallah.
-
24 Mayıs 2008, 11:58
Yaa arkadaşlar, ben motorun performansını az çok tahmin ediyorum ama acaba SESİ NASIL? onu çok merak ediyorum açıkçası
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
24 Mayıs 2008, 12:33
Sesi Hyoya göre az daha cırcırlı :D
bir video var onu koyacagım
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=XA-l4Cp4ajQ[/MEDIA]
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
24 Mayıs 2008, 23:57
slm
jackaan adlı üyeden alıntı
hasan su motoru aldabı hyoyla test edelım kanka valla merak adıyorum ne kadar fark acıcak
ben şöyle söyleyeyim fark atacak fark. Belirgin bir fark olacağı kesin tabi senin makina hariç.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
25 Mayıs 2008, 20:32
bizden alan kimse yok mu ??
-
25 Mayıs 2008, 20:40
bende sirkecide gördüm siyah olanı biraz naked gibi duruyodu garip geldi doğrusu
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
26 Mayıs 2008, 15:22
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
bende sirkecide gördüm siyah olanı biraz naked gibi duruyodu garip geldi doğrusu
Tarkan yanlış görmüş olmayasın gözlüğü değiştirelim , vuracam bu Z-Moto'yu da zaten daha motosikleti almadan sinir olmaya başladım, adamlar dağıtım ay sonu başlayacak diyorlar birde
-
27 Mayıs 2008, 01:27
1 yada ıkı yıla beyler 250 cc 4 sılındır cıkar kesın bunu hondadan beklıyorum:D
-
27 Mayıs 2008, 01:30
istanbulccc adlı üyeden alıntı
Tarkan yanlış görmüş olmayasın gözlüğü değiştirelim
, vuracam bu Z-Moto'yu da zaten daha motosikleti almadan sinir olmaya başladım, adamlar dağıtım ay sonu başlayacak diyorlar birde
aynı dertten muzdaribim yaaaaa....
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
27 Mayıs 2008, 01:41
Bugün maltepe sahilde gördüğüm sanırım senin makina hiç kimse hyo ile felan karşılaştırmasın bence fark atar fark bu makina gerçekten verilen parayı hak ediyor
-
27 Mayıs 2008, 01:44
Discordian adlı üyeden alıntı
Bugün maltepe sahilde gördüğüm sanırım senin makina hiç kimse hyo ile felan karşılaştırmasın bence fark atar fark bu makina gerçekten verilen parayı hak ediyor
aynen katılıorum bnde gecende caddebostanda gordum afalladım nası bsy bu yaa kawa yazıo die
true love..
Drift Religion
-
27 Mayıs 2008, 01:45
cok isterdim valla bi tane kawasaki..
Hiçbir şey olmaz diyen sürücüden uzak dur
http://yilmazugur.tr.gg/Motorsikletlerim.htm
-
27 Mayıs 2008, 22:16
beyler bende siparil etmiştim fuardan 1-2 gün sonra adamlar 15 mayısta gelcek dediler ama ses soluk çıkmadı neyse ay sonu bekledik bugün gidip konustugumda siyahların gelmiyecegi yeşillerin ise çok sınırlı bi miktarda gelcegi söylenip 2008 üretiminin durdugu söylendi.2009 lar ise eylül-ekimde gelcegi söylenince artık küfür mi ediyim napıyım derken mağazayı terkettim. Sipariş verenler bence satış departmanıyla konuşsun bir
-
27 Mayıs 2008, 22:37
şu an sipariş verenler için geçerli senin söylediklerin. ben fuarda siyah istiyorum dediğimde adam varmı elimizde diye sordurdu son siyahıda ben aldım başka soranlara ise sadece yeşil var dediler inşallah 1-2 gün içinde kavuşacam motoruma en geç c.ertesi dediler bakalım.olmazsa bakarız başımızın çaresine.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
28 Mayıs 2008, 01:43
Discordian adlı üyeden alıntı
Acaba yakıtı falan nasıldır? yakıtıda uygunsa çok satar bu motor.2ele düşerse alırız artık şimdilik pahalı
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler