Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    rio_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250r
    ışık tam yandıktan sonra 60 km gidiyor olması lazım. denedinmi diye sorarsan hayır hiç denemedim. yolda kalma riskine girmeye değmez.ama bilgi olarak kafanda dursun. o belirtilen 60 km şehir içi rakam da olabilir şehir dışı da olabilir.şehir dışı ölçüm 60 sa şehir içinde yaptıgı yapacağı en fazla 40 kmdir. rampalarda boşa al benim gibi daha az yakarsın :D malüm 5liraya dayandı litresi. köprüye gelirken daha m.köyde alıyorum boşa köprüye kadar beleş geliyorum. canım isterse acelem yoksa acıbadem sapağından giriyorum hooop kadköye kadar yokuş aşağı sal gitsin :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Merhaba arkadaşlar, uzun zaman ardan sonra tekrar motosiklet almaya karar verdim, 600RR mı R6 mı derken ninja 250 r da karar kıldım gibi
    şehir içinde de kullanacağım için için ninja daha mantıklı geldi.
    İşin özü beyaz renk ninja arıyorum, tabi fiyatı abartı olmayan kendi motorunu ya da etrafında motorunu satan olursa; bana forumdan ulaşabilirsiniz.

Bu arada az önce sahibinden.com da 2009 model motoruna 11500 tl isteyen bir şahıs gördüm. inşallah buradan değildir. Bizim milletimiz
    adam kazıklamayı ,ucuza alıp pahalıya satmayı ne kadar çok seviyor. sıfırı da 13250tl imiş

ccman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, uzun zaman ardan sonra tekrar motosiklet almaya karar verdim, 600RR mı R6 mı derken ninja 250 r da karar kıldım gibi
    şehir içinde de kullanacağım için için ninja daha mantıklı geldi.
    İşin özü beyaz renk ninja arıyorum, tabi fiyatı abartı olmayan kendi motorunu ya da etrafında motorunu satan olursa; bana forumdan ulaşabilirsiniz.

Bu arada az önce sahibinden.com da 2009 model motoruna 11500 tl isteyen bir şahıs gördüm. inşallah buradan değildir. Bizim milletimiz
    adam kazıklamayı ,ucuza alıp pahalıya satmayı ne kadar çok seviyor. sıfırı da 13250tl imiş
    sıfırı 5000€ 11.750 tl plaka ile 12bin arkadaşım.bende r6 dan sonra istanbul şehir içi için aldım memnunum.hayırlısı olsun senin için.
    saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:00 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81173950/detay

benim 20 istemem gerek o zaman ) şaşırmış

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    bu insanların amaçları ne abi? bu ne ya kıl yün var o var bu var hooopppp bilmem kaç lira!!! şaşırmışlar hıh!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------

Bu arada benim gibi asılırsanız gaza bir depo ile 270 km gidersiniz haberiniz olsun

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı Frank Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin yakıt değerleriniz lazım,

bugün kendiminkini bi hesapladık 5.150 litre 100 km de çıktı fazla değilmi bu, yani 1 depo benzinle 330 km gidiyor. bele kalbime bi sancı saplandı
    ışıklarda ani kalkışlar yapıyor, devirli kullanıp agresif sürüş yapıyorsan bu tüketim normal.

şehir içinde benim elde edebilidğim en düşük tüketim 50km'de 1.7lt olmuştu ama 80 - 90'ın üzerine hiç çıkmadım ve sakin kullandım.

uzun yoldaki tüketim 3.6 - 3.8 yada agresif kullanırsan 4.2lt civarında oluyor.

bu arada depo 17.5lt diye biliyorum.
    tekhancer bunu beğendi.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

masterabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R - 2010
    Peki ccman taktırdığın egzostan sonra motorunda herhangi bir değişiklik oldu mu? ses dışında...

kullaniciii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r 2012
    Selamlar arkadaşlar. Hatırlarsanız bir kaç hafta önce ninja hakkında birşeyler sorup duruyordum :D bugün gittim ve motoru inceledim. Açık söyleyeyim beklediğimden çok daha albenili ve kalıplı olduğunu gördüm ve motoru aldım :D en geç hafta sonu elimde olacak. Özellikle ccman hatırlarsan boyum uzun olduğu için tereddütlerim vardı, ama hepsi gitti...Motorun üzerinde çok rahat ettim açıkçası.O ilk heyecan hala üzerimde şuan. İlk etapta kask, mont ve eldiven alacağım. Kask ve eldiven çok hoşuma gitti, ama mont konusunda güzel birşey bulamadım. Geçici olarak bir tane alacağım artık. İnanın markalarını hatırlamıyorum ama satan arkadaşlar her konuda çok yardımcı oldular ve güvenilir olduklarını düşündüm. Taavsiyelerinizi bekliyorum. Çünkü aldığım yer başka şehirde. Yaptırmam yada almam gereken şeyler gözümden kaçmış olabilir. Birde dua edin arkadaşlar hepimizi kazadan beladan korusun Allah...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79906245/detay

Arkadaşlar eğer çevrenizde ninja alıcak olan varsa çok temiz kullandığım ninjamı satıyorum cc yükselticeğim ve fiyatını 9000 tl ye çektim son fiyat herkeze iyi günler diliyorum Görüşürüz...

Alıntı masterabi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki ccman taktırdığın egzostan sonra motorunda herhangi bir değişiklik oldu mu? ses dışında...
    selam Masterabi
    rodaj bitmedi fazla da kasmadığım için bir fark yok şimdilik,zaten sitesinden baktığımızda da abartı bir güç artışı beklemek yanlış olur.
    ama ses dersen parasına da değer inan şimdi motora keyif ile biniyorum,600 lük aramıyorum.ara hızlanmalar sürüş konforu istanbul içi için ideal ve keyifli .

ama en güzel tarafı da gecen yıl cbr250 almak istemiştim 2 ay sıra verdiler bende gilera fuoco 500i kullandim şehir içinde,dün gece 250cbr forumlarını dolaştım motor ile ilgili sorunları okuyunca ninja 250r gibi kendini yıllar içinde kanıtlamış ve motor olarak sürücüsüne güven veren ve sorunsuz bir makine aldığıma sevindim.parça sorunu var diyorlar da arıza veren bir makine değil ki satan da stok maliyetine girmiyor diyorum o kadar.ne kadar sert kullansam da banamısın demiyor.hakkını veriyorum kısacası.p.tesi bin km olur bi servise gider sonrasında belkide full headers bir kit yaptırırım.kafamda kalan 2 şey var 1 radyatör önü ve o boşluğu siyah bir panel saç ne uygunsa kapatmak 2.si de full headers yapmak.

http://www.akrapovic.com/motorcycle-...on-e02a3348fe/

burada tablodan inceleyebilirsiniz.

saygılar.

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı kullaniciii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaşlar. Hatırlarsanız bir kaç hafta önce ninja hakkında birşeyler sorup duruyordum :D bugün gittim ve motoru inceledim. Açık söyleyeyim beklediğimden çok daha albenili ve kalıplı olduğunu gördüm ve motoru aldım :D en geç hafta sonu elimde olacak. Özellikle ccman hatırlarsan boyum uzun olduğu için tereddütlerim vardı, ama hepsi gitti...Motorun üzerinde çok rahat ettim açıkçası.O ilk heyecan hala üzerimde şuan. İlk etapta kask, mont ve eldiven alacağım. Kask ve eldiven çok hoşuma gitti, ama mont konusunda güzel birşey bulamadım. Geçici olarak bir tane alacağım artık. İnanın markalarını hatırlamıyorum ama satan arkadaşlar her konuda çok yardımcı oldular ve güvenilir olduklarını düşündüm. Taavsiyelerinizi bekliyorum. Çünkü aldığım yer başka şehirde. Yaptırmam yada almam gereken şeyler gözümden kaçmış olabilir. Birde dua edin arkadaşlar hepimizi kazadan beladan korusun Allah...
    Öncelikle hayırlı olsun.

Diğer ekipmanlarında da motosiklet tercihinde olduğu gibi kaliteli modeller seçersin umarım.

Eğer mont seçmekte zorlanıyorsan bana mesaj at seni yönlendirebilirim. İlla alacaksın diye bir şey yok ama gider bakarsın, markalar ve fiyatlar hakkında fikir edinmiş olursun.

Zaten bu mont işi çok çetrefilli. Kışlık, yazlık, mevsimlik derken 2 tane tekstil 1 tane deri mont aldım 3 yıl içinde
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Arkadaşlar merhaba dün talihsiz bir olay yaşadım. Kadıköy merkez tranvay yolunda motoru yan sola yatırdım. Sinyalin olduğu yerden grenaj içeri çökmüş. Veteslikte yamuldu. Sola Sinyal verdiğimde Sinyal uyarı ışığı sürekli yaniyor. Sinyaller yanmıyor. Yarın Servise bırakacağım. Grenaj Fiyatları sizce çok pahalımıdır. Bana ne kadara mal olur sizce.
    Hondaaaaaaaa

Motosikleti
    Alıntı atilla_hakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba dün talihsiz bir olay yaşadım. Kadıköy merkez tranvay yolunda motoru yan sola yatırdım. Sinyalin olduğu yerden grenaj içeri çökmüş. Veteslikte yamuldu. Sola Sinyal verdiğimde Sinyal uyarı ışığı sürekli yaniyor. Sinyaller yanmıyor. Yarın Servise bırakacağım. Grenaj Fiyatları sizce çok pahalımıdır. Bana ne kadara mal olur sizce.
    grenaj baya pahalıdır. istersen onarım yapabilirsin kopuk ve kayıp parça yoksa.yapabilen yerler var hatta araştırsan kendin bile yapabilirsin.

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

Alıntı ccman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam Masterabi
    rodaj bitmedi fazla da kasmadığım için bir fark yok şimdilik,zaten sitesinden baktığımızda da abartı bir güç artışı beklemek yanlış olur.
    ama ses dersen parasına da değer inan şimdi motora keyif ile biniyorum,600 lük aramıyorum.ara hızlanmalar sürüş konforu istanbul içi için ideal ve keyifli .

ama en güzel tarafı da gecen yıl cbr250 almak istemiştim 2 ay sıra verdiler bende gilera fuoco 500i kullandim şehir içinde,dün gece 250cbr forumlarını dolaştım motor ile ilgili sorunları okuyunca ninja 250r gibi kendini yıllar içinde kanıtlamış ve motor olarak sürücüsüne güven veren ve sorunsuz bir makine aldığıma sevindim.parça sorunu var diyorlar da arıza veren bir makine değil ki satan da stok maliyetine girmiyor diyorum o kadar.ne kadar sert kullansam da banamısın demiyor.hakkını veriyorum kısacası.p.tesi bin km olur bi servise gider sonrasında belkide full headers bir kit yaptırırım.kafamda kalan 2 şey var 1 radyatör önü ve o boşluğu siyah bir panel saç ne uygunsa kapatmak 2.si de full headers yapmak.

http://www.akrapovic.com/motorcycle-...on-e02a3348fe/

burada tablodan inceleyebilirsiniz.

saygılar.
    bir değişiklik derken aslında problem olup olmadığını öğrenmek için sormuştum. Şunun gibi;

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post2634693

öncelikle geçmiş olsun
    sende bir sey yoktur umarım.motoru halledersin eminim.grenaj ile ilgili daha öncede vermiştim burada grenaj.net burada istersen tamirde ettirebilir ya da sol grenaj ı 100 liraya yaptırabilirsin.sinyal içinde bir elektrikçiye git kablo kopmuş kısa devre yapmiştır.sola yattım diyorsun kütüklük sağlam mı ? sana bir şey olmasın gerisi para ile olacak işler.vitesi de düzelttirebilirsin .
    saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------

masterabi

aynı şey benim başıma da var ama sorun etmedim sorunmu dersen evet sorun ama tüp taktırınca sensör ile ilgili sorun olacağını biliyorum.kısacası aldırış etmiyorum.

Motosikleti
    öncelikle geçmiş olsun
    sende bir sey yoktur umarım.motoru halledersin eminim.grenaj ile ilgili daha öncede vermiştim burada grenaj.net burada istersen tamirde ettirebilir ya da sol grenaj ı 100 liraya yaptırabilirsin.sinyal içinde bir elektrikçiye git kablo kopmuş kısa devre yapmiştır.sola yattım diyorsun kütüklük sağlam mı ? sana bir şey olmasın gerisi para ile olacak işler.vitesi de düzelttirebilirsin .
    saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------

masterabi

aynı şey benim başıma da var ama sorun etmedim sorunmu dersen evet sorun ama tüp taktırınca sensör ile ilgili sorun olacağını biliyorum.kısacası aldırış etmiyorum.
    ilerde bir sorun yaşatırmı, herhangi bir parçanın bozulmasına sebep olur mu? ben bunu düşünüyorum açıkcası, bu ve benzeri konularda çok titizleniyorum da.

Motosikleti
    öncelikle geçmiş olsun
    saygılar[COLOR="Silver"]
    Kolum ve dizimde biraz sürtünmeden yüzülme oldu. Çok önemli bişey olmadı çok şükür. Yine aynı yerde bir adres daha buldum acaba hangisi daha iyidir işçiliği. Siz tavsiye edermisiniz.
    Hondaaaaaaaa

ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Hocam buyuk gecmis olsun :( Raylar her zaman motorlar icin tehlikelidir. Yatik girmemek gerek. Size bir sey olmamasina sevindim. Ama yuzulme olduguna gore korumalarda eksiginiz var demektir :( Bence motora aksesuar almak yerine once korumalarinizi tamamlayin.

Grenaji tamir ettirmeniz en ucuz cozum olur. Sinyalin de muhtemelen ampulu patlamis ya da kablosu cikmistir. Grenaji sokerken zaten halledersiniz onu dert etmeyin.

Eksozu sadece son susturucu olarak degistirirseniz hic bir sorun olmaz.

Plakalik iptali ile de mesaj attim size.

Motosikleti
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam buyuk gecmis olsun :( Raylar her zaman motorlar icin tehlikelidir. Yatik girmemek gerek. Size bir sey olmamasina sevindim. Ama yuzulme olduguna gore korumalarda eksiginiz var demektir :( Bence motora aksesuar almak yerine once korumalarinizi tamamlayin.

Grenaji tamir ettirmeniz en ucuz cozum olur. Sinyalin de muhtemelen ampulu patlamis ya da kablosu cikmistir. Grenaji sokerken zaten halledersiniz onu dert etmeyin.

Eksozu sadece son susturucu olarak degistirirseniz hic bir sorun olmaz.

Plakalik iptali ile de mesaj attim size.
    Tşk ederim ejlover aslinda koruma ekipmanları tam ama ben giymedim. Yarın maslak ta bir yere gideceğim. Sanırım orda tamir ve boya yaptıracağım. Bu raylardan her zaman korkmusundur. Sonunda korkutuğum başıma geldi. Yinede Çok şükür. 5 yıldır motor üstündeyim ilk kazamız böyle oldu. Allah hepimizi beterinden korusun.
    ejlover ve overcloud bunu beğendiler.
    Hondaaaaaaaa

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Atilla Hakan buyuk gecmis olsun.. Nazarlik olmus sende onemli birsey yoksa sukretmek ve bundan sonra korumaya azami dikkat gostermek gerek.. Motor ariza yapar kirilir catlar onemli degil diger dostlarinda dedigi gibi paranin halledecegi seyler bunlar.. Sende birsey yok ya gerisini bosver.. Allah beterinden hepimizi korusun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

Bu arada kara kiziminda fotosunu koyim dedim profil resmime

Motosikleti
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Atilla Hakan buyuk gecmis olsun.. Nazarlik olmus sende onemli birsey yoksa sukretmek ve bundan sonra korumaya azami dikkat gostermek gerek.. Motor ariza yapar kirilir catlar onemli degil diger dostlarinda dedigi gibi paranin halledecegi seyler bunlar.. Sende birsey yok ya gerisini bosver.. Allah beterinden hepimizi korusun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

Bu arada kara kiziminda fotosunu koyim dedim profil resmime
    Tşk ederim dreamkiller . Allah kimseye kaza bela vermesin. Zor valla canımn acıması değilde motorun zarar görmesi daha cok üzdü beni. Sonuçta cana gelmedi ama insan üzülüyor ya. inş bidaha böyle bi durumla karşılaşmam.
    Hondaaaaaaaa

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler forumdan motorunu satan varmı? Yeşil 2009-8 Model?

Buda Frank Lucas (Efe) nin beyaz atı

''Abey gavasakkimi bu?''
    ccman ve tekhancer bunu beğendiler.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler