6000 7000 deviri gecme ani ivmelenmeden uzak dur ona 600 cc ss muamelesi yapma o az yakar merak etme )
6000 7000 deviri gecme ani ivmelenmeden uzak dur ona 600 cc ss muamelesi yapma o az yakar merak etme )
Arkadaşlar ben yeni ninja almayı düşünüyorum. Ama beyaz rengi sitesinde gösterilmiyor. 0 km beyaz sipariş edebilir miyim?
2012 modellerde beyaz tr gelmıyor dıye bılıyorum ama konuya daha hakım kısıler daha bılgılı cewap verır.
arkadaşlar,
ninja 250r kaç litre yağ alıyor ? servise giderken yanıma kaç lt alayım. (madeni yağişi yaptığımdan dolayı kendi ağımı götürcemde )
arkadarşlar ben ninjamı 2 ay önce aldım şuan 5000 kmdeyim ama nedense motorum tek kişide olsa iki kişide olsa 140 km hızı geçmiyor sadece bir kez otobanda meyilli yolda 160 km görebildim bidaha hiç 140 145 km hızı geçemedim sizce bu normalmi arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim
gezerken rastladım ve hosuma gıttı guzel olmus belkı yapmak ıstıyen olur dıye paylasmak ıstedım
sportcarmotorcycleandbikemodification.blogspot.com/2010/11/ninja-250r-undertail-exhaus.html
2012lerde beyaz artık yok diye duydum bende. bayiilere bakmak lazım. depolarında varmı diye.bir bayiiye sorarak iş yapma hepsini tek tek gez daha garanti olur. Lakin beyaz ninja tr ye satışı durduysa almamakta fayda var.çünkü yedek parçada sıkıntı cıkabilir. Grenaj yollamayabilirler Mr.cihans.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------
yağ soran arkadaş ,2 şişe yağ alır bizim motorlar. Fakat yetkili servislerde dışardan yağ kabul etmiyorlar bilesiniz. Elinizde kalabilir.Normal bir motorcuya götürüp değiştirtebilirsiniz kendi yağınızı ancak. Ya da ewde kendi usulunuzle. Çok zor değil yağ değiştirmek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------
o modifikasyonda eksoz güzel olmuş. fakat plaka ampulu iptal oluyor. Orjinalliği bozmak bilemiyorum... Ama arka camurluk harika olmuş. Önümüzdeki hafta vakit bulursam yaptıracağım. Arkadaşlar bu ninjalar için radyotere korumalar takılabiliniyormuş. Gözüne hesaplı ucuz yollu bişi carpan olursa paylaşırsa sewinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------
Rodajı hatalı yapmış olabilirsin ama zayıf bir ihtimal. Ben 160 görüyorum düzlükte. Ama öyle birden olmuyor tabi. 150den sonra yavaş yavaş tırmanır. Yeterli süre basmamış olabilirsin. Birde şunu denemeni öneririm. 2 saatlik felan uzun yola çık. Motor randımana alışsın,o süreçte asıl gaza birde. iyice ısındıktan sonra (aktif olarak yağlama vs. ) 160 göreceksindir.
1500 kmde izmirden istabula gidip gelmiştim iki kişiydik giderken 145i hiç gecemedik. dönüşte yalova bursa arasında sürekli bastık meyilli yolda en fazla 160 165 görebildik oda 2 kez bidaha tek kişi binsemde üstüne kapansamda 145i geçemedim ama uzun süreli bidaha basamadım.
Teşekkürler sevgili dostum Saygılar..
Kardes 1,7 litre aliyor hazne ama sen ozel servise gideceksen yaninda goturmeni tavsiye ederim.. Birde hangi marka hangi cins yag var elinde?? Forumu okumussan tam sentetik olmasina ragmen hayal kirikligi yaratan bissuru yag markasi var piyasada en bilinen ve kabul gormus olan markalari tercih etmeni tavsiye ederim nacizane..
140 145te 6.viteste tam olarak dikkat etmedim ama 11bin filan olması lazım. 160 165 yaptığımızda devir 14 14.5 arasındaydı. 1de 60 2de 90 3te 110 4te 130 5te 145 150de redlinaya giriyor motor
eyw. dreamkiller.bende öyle umuyorum.siyah ve yeşil i karbon siyah ve yeşil olarak değiştirmek niyetim.metresi 20 liralik karbon görünümlü folyo var ama içime sinmedi 3M yaptırmaya kara r verdim gece vakti söktüm motoru.yarın biter mi bilmiyorum,akşam yurt dışı uçuşum var.olmaz sa hafta sonu döneceğim, bitmiş halini de paylaşırım
motoru sökmesem yarın bende denerdim kaç basacak diye .150 gördüm bi kere .daha 500 km de .190 nasıl görüyor bu alet ? youtube da videosu bile vardı.aranızda bu hıza cıkan varmı ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)