arkadaslar 2010 2011 nınjasını satmayı dusunen varsa ozelden mesaj atsın. Hesabımı denk getırırsem cbr 125 beklemıcem daha ılk motorum nınja olsn napalım.
Dıp not pazarlıksız son fıyatıyla yazarsanız tok satıcı olarak degıl yanı
Pztesi sattım ninjamı 400 km deydi sol grenaj çatlaktı 9.750 tl ye verdim. Her gece sizi takip atmeye devam edicem çünkü bizim abonelikte tıkkkkk yok.
az önce caddebostan-suadiye sahilde gördüğüm yeşil ve arkası damalı olan ninja ve üsküdar sahilde gördüğüm beyaz ninja burdanmıdır arkadaşlar ???
Değerli arkadaşlar bende 2012 Ninjamı almış bulunuyorum şuan rodaj aşamasındayım uzun zamandır değerli tecrubelerinizi takip ediyorum herkese iyi sürüşler diliyorum Saygılar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:13 ----------
150 yi geçmedim daha,rodajdayım.yakıt 18krş/km ye düştü .550 km oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:24 ----------
arkadaşım arka çamurluk boyalı olarak 100 e yaptırdım.zaten bu gün karbon fiber "3m" yaptırdım boyanın anlamı kalmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:27 ----------
sagol arkadaşm seninde tekerin düz bassın.sağlıcakla
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:29 ----------
bu da Angel.motoru görünce deliye dönen lastiklerini kemiren beni motordan kıskanan yaratık )
Uploaded with ImageShack.us
hiç sorun cıkarmadı michelin pure power 2 .180 lik takacaktım ama jant değişmek gerekiyordu
2011 aralık 21 trafik çıkışlıydı....siyah ,400km deydi ve sadece sol grenajı çatlatmıştım (düştüm). Suadiyede eczacı kuryesi bir arkadaşa verdim. Hayırlısıyla kullansın. Sıfır sayılır. Hayrını görsün.... Ama erken satmışım R6 nın üstünde duramıyorum ninja 250 de çok rahatmışım şimdi anladım millet alma alma diyordu...... Keşke Z 750 falan alsaydım... Ninja 250 ye benziyor...
arkadaşlar merhaba,
ben ninjamın yakıtını hesapladım.sanki bana biraz çok yakıyor gibi geldi.kilometreye 24 krş yakıyor.
sizlerin yorumlarınızı hatırlıyorum 15 krş falan diyordunuz. benmi yanlış hatırlıyorum yoksa benim ninjamda mı sorun var.
fazla diyorsanız yetkili servise götüreyim bi.
üzerindekileri (IRC) 6 km kullandım,o da lastikçiye gitmek için,bilemiyorum üzerindekilerin ne olup ne olmadığını.isteyen olursa satarım.
michelin power pure2 ön 120x60x17 arka 160x60x17 montajı balansı 950
bu lastiği seçmemdeki sebepte; çift hamurlu olması,konfor ve emniyet.alttaki linkte açıklaması var.
http://www.michelinpowerpure.com/en/...logy.html#2ct-
bu motoru dusunuyorum belkıde sahıbı bu sıtedır motordan anlamam 4 parca boya var denıyor acaba dustudemı oldu uoksa sasede sornmu var kafam cok karısık sadece olay grenajsa sorun deıl elbet bende duserım ama baska bırseyse sorun yasamakta ıstrmıyorm sızce nedersınız
ılgılı ılan:sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-acil-satilik-ninja-79401964/detay/
bu motoru dusunuyorum belkıde sahıbı bu sıtedır motordan anlamam 4 parca boya var denıyor acaba dustudemı oldu uoksa sasede sornmu var kafam cok karısık sadece olay grenajsa sorun deıl elbet bende duserım ama baska bırseyse sorun yasamakta ıstrmıyorm sızce nedersınız
ılgılı ılan:sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-acil-satilik-ninja-79401964/detay/
Arkadaşlar shoei-xspirit-XL marka - model -beden , 3ay sadece balaklava ile kullanılmış kaskımı satıyorum. Yeni motorda çok yatıldığı için gözümün önüne düşüyor. Bir iki ufak çizikten başka bir hatası yok tertemiz ve sorunsuz, çok şık 1000 tl ye aldım 750 ye vereceğim(400 km kullanıldı). Resmi:
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)