Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Ocak 2012, 01:27
Alalı 1 hafta oldu arkadaşımın nezaretinde 25 dk kadar bindim ilk öğrettiği motor nasıl bağırtılırdı
Reklamlar
-
18 Ocak 2012, 02:04
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
iyi akşammlar.Bende sonunda 2011 beyaz ninja aldım.Fakat viteslerle ilgili sıkıntım var ve kullanıcı kitapcığım da yok.hangi vitesde kaç devir çevirmem gerektiğini bilmiyorum,3.vitesde 4-5 bin devir gördüm makina bozulucak zannettim hele 6 bine geldiğinde piston fırlıyıcak zannettim bunun böyle bağırması normalmi? birde şu aynalarla pek rahat edemedim motora alışmadığımdan dolayımı yoksa genel birşeymi ? aynalar sadece kollarımı gösteriyor.
aynaları ayarlıyosun olm sabit değil aynalar ayrıca 4-5bin devirde bağırıyor dediğin olay sana öle geliyor alet sakin :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
18 Ocak 2012, 19:38
sen 10bin devirlere cıkınca bagırdıgını anlarsın su an sana oyle geliyor
moturun uzerınde herkese motorun sesı guzel gelır az bagırınca ama dısarıdan duysan tısss
-
21 Ocak 2012, 00:31
ninja 250 nin kullanma kılavuzunu nerden bulabilirim internette 1 saattir arıyorum ya satıyorlar yada 95 model ninjanın kılavuzu var bi yardım ediverin
-
21 Ocak 2012, 01:20
eğer istersen bende servis manueli var. özelden bana e-mail adresini ver sana ileteyim.
brooklynnn adlı üyeden alıntı
sen 10bin devirlere cıkınca bagırdıgını anlarsın su an sana oyle geliyor
moturun uzerınde herkese motorun sesı guzel gelır az bagırınca ama dısarıdan duysan tısss
inan bana dışarıdan da sesi güzel geliyor. insanın motorun üzerinden inip kendi motorundan çıkan sesi dinleme şansı pek olmuyor ama olduğunda anlıyorsun
5bin devire kadar tıss sonradan açılıyor sesi
iyi akşammlar.Bende sonunda 2011 beyaz ninja aldım.Fakat viteslerle ilgili sıkıntım var ve kullanıcı kitapcığım da yok.hangi vitesde kaç devir çevirmem gerektiğini bilmiyorum,3.vitesde 4-5 bin devir gördüm makina bozulucak zannettim hele 6 bine geldiğinde piston fırlıyıcak zannettim bunun böyle bağırması normalmi? birde şu aynalarla pek rahat edemedim motora alışmadığımdan dolayımı yoksa genel birşeymi ? aynalar sadece kollarımı gösteriyor.
motoru 0km aldıysan zaten ilk 1200km 6bin devirin üzerine çıkmaman lazım. zamanla motor iyice açılacak ve 5bin km'deki yağ değişimiyle birlikte daha rahat çalışmaya başlayacak.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
21 Ocak 2012, 16:40
Arkadaşlar ses kesildi ses bitti allaha çok şükürler olsun:D egzantrik gergi ayarı yapıldı egzantrik gergisi sıkıldı işlem tamamlandı;);) kendinize iyi bakın seviyorum sizi
-
21 Ocak 2012, 23:43
KAWASAKİ NİNJA 250 OWNERS MANUAL,OWNERS GUİDE. Buldum anasını satiyim sonunda kanser oldum bulana kadar herneyse,aha da link
http://www.kawasaki-techinfo.net/sho...5&lang_code=EN
-
23 Ocak 2012, 17:04
Selam arkadaşlar.. ninja 250 için granaj koruma takozu pek yok sanırım ? kullanan var mı ? burda demirciye yaptırmaktan bahsedenler var ama net bir bilgi yok.
-
23 Ocak 2012, 17:38
cbr 125'in bağırırkenki sesini duyamadım malesef su ana kadar
ah bi duysam
-
24 Ocak 2012, 12:36
slm beyler ii gunler....
Tokmak (cc) küçültmek istiyorum..Aslanın Yediğine Bakılmaz densede belli bi zamandan sonra öyle bi bakılıyor ki gunumuz şartlarında yakıt fiyatları malum, kısacası zor olsada satma kararrı aldım oğlanı
250 likler GENELDE başlangıç motoru olarak alındıgı için kişiden kişiye kullanımdan kullanıma da fark eder ammma aman basayım yardırayım son hız ne yapıcak du bi tekere deneyim oldugu yerde depoda yere dustu sıkıstırdılar trafikte yat yattı (insanlık hali olağan seyler bunlar).. motor orasından ses geliyor fln flnn gibi olasılıklardan uzakk dış göruntusuyle de çiğeriylede temiz olacak (cc) yükseltmek isteyen arkdaşlar irtibat kurabilirler...
ilanım bu arkdaşlar : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8980216/detay/
daha net fotolar ıcınde forumda başlıgım var : http://www.motosiklet.net/forum/moto...-oglancik.html
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
24 Ocak 2012, 17:07
Yok canım var. Puig var ülkemizde satılan ama biraz tuzlu fiyatı. Onun dışında da ebay'de pek çok marka model ve seçenek bulabilirsiniz. Shogun kalitelidir tavsiye ederim.
-
25 Ocak 2012, 14:02
ninjaya beyaz ışık takıcam da hangisi uyumlu bunlara ?
-
25 Ocak 2012, 14:25
normal park lambasısını beyazla değiştirebilirsin.onun dışında beyaz istiyosan xenon takman gerekir ninjanın h7 kullanıyor.bi oto elektrikcide taktırabilirsin
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
25 Ocak 2012, 14:50
mtec'lerin beyaz renk (4300k xenon gibi) ışık veren ampulleri var. beyaza en yakın renk verenler bunlar ama aydınlatması nasıl bilemiyorum.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
26 Ocak 2012, 18:11
Felon adlı üyeden alıntı
normal park lambasısını beyazla değiştirebilirsin.onun dışında beyaz istiyosan xenon takman gerekir ninjanın h7 kullanıyor.bi oto elektrikcide taktırabilirsin
Niye yaa? Ben Osram Night Racer taktım. Xenon gibi değil tabii ki de ama hem sarı değil oldukça beyaz hem de oldukça iyi aydınlatıyor.
-
26 Ocak 2012, 18:27
ejlover adlı üyeden alıntı
Niye yaa? Ben Osram Night Racer taktım. Xenon gibi değil tabii ki de ama hem sarı değil oldukça beyaz hem de oldukça iyi aydınlatıyor.
osram night racer nasıldır bilmiyorum ama xenon un dışında hiçbir ampul xenon beyazlığını vermez.biraz daha açık renkli oluyo ama xenon gibi olmuyor
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
01 Şubat 2012, 01:07
iyi geceler,motor şu anda 5.800 km de nezaman bakıma götüreyim bunu birde kaç kmde bir zinciri yağlıyim ?
hangi servise götüreyim,hangisi daha iyi sizin memnun kaldığınız hangisi ?
-
01 Şubat 2012, 01:43
400-500 km'de bir zinciri yağlaman yeterlidir diye düşünüyorum diğer sorunla alakalı yardımcı olamayacağım
-
01 Şubat 2012, 02:17
iyi geceler,motor şu anda 5.800 km de nezaman bakıma götüreyim bunu birde kaç kmde bir zinciri yağlıyim ?
hangi servise götüreyim,hangisi daha iyi sizin memnun kaldığınız hangisi ?
alışkanlık olması için her benzin alışında zincirini yağla, böylece unutmamış olursun.
6bin'de servise götür. zaten bakımlar 1000 km'den sonra her 5binde bir yapılmalı.
karşı tarafta beşir ustayı çok met ediyorlar (yetkili servis). benim motorun garantisi olmadığı için kendi ustama götürmeyi tercih ediyorum.
-
01 Şubat 2012, 03:03
overcloud adlı üyeden alıntı
alışkanlık olması için her benzin alışında zincirini yağla, böylece unutmamış olursun.
6bin'de servise götür. zaten bakımlar 1000 km'den sonra her 5binde bir yapılmalı.
karşı tarafta beşir ustayı çok met ediyorlar (yetkili servis). benim motorun garantisi olmadığı için kendi ustama götürmeyi tercih ediyorum.
bunu heralde her benzincide depoyu fullediğini var sayarak sölediniz 20tl atıyosa zırt pırt yağlanmaz yani :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler