Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Ocak 2012, 23:39
Cbr 250r görüyorum genelde nedense kawasaki göremiyorum :(
Bişe sorcam izmir bayisiyle görüştüm 2012 modelde sadce beyaz ve siyah olduğunu soyledı yeşil renk gelmıcekmıs bılgısı olan varmı (TEŞEKKÜRLER)???
Reklamlar
-
04 Ocak 2012, 00:08
Evet bende çok sık CBR 125-250 görüyorum. Tek tük Ninja 250R gördüğümde oldu ama. Motoru aldığımda Ninja'larla gezmeyi çok istiyorum. Motoru alana kadar geçecek sürede umarım İzmirli Ninja'lar çoğalır
-
05 Ocak 2012, 17:46
selam
selamlar beyler, yaklasık 6 aydır Kawasaki Ninja 250 R kullanıcısıyım. Ehliyetide aldık geriye gezmek kaldı.. Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. forumu sıkı takip ediyorum ama şimdiye kadar pek birşey yazmak istemedim oyle damdan düşer gibi. En çok dikkatimi çeken konu baslıkları ise onu bunu yedi su sunu yedi gibi anlamsız atışmalar oldu takdir edersiniz ki herkesin motoru kendisine kraldır. Evet param yetmediği icin bir avrupalı yerine en kaliteli olduğunu düşündüğüm Kawasaki den yana kullandım tercihimi. Mutlaka herkesin kendi motorunu tercih ederken düşündüğü bir doğru vardır. Mesela keşke ben ybr ile sunu yaptım sen zpc ile sunu yapabilirsin yerine baba bu hafta sonu 250 cc kullanıcıları gelin ortak birşeyler yapalım gibi anlamlı organizasyonlar gercekleşse, motorun sadece bir hız aleti olmadıgını o zaman daha iyi anlamıs oluruz. ben motorumu cok gec edindim ama 4 yasında iken rahmetli dedemden bana kalan bir mirastı bu. 80 yılından 84 yılına kadar (kendisini o tarihte kaybettik) jawa sı ile sürekli gezerdik. Simdi beni yukardan gördüğünü ve tebessüm ettiğini düşünmek bile motoruma olan sevgimi daha bir arttırmakta.
Bahar ayında gercekleşecek olan 250 cc toplantılarında aranızda olmaktan gercekten mutluluk duyarım. Kendinize iyi bakın.
Not: motorumla ilgili gercekleştirmeyi planladıgım bir takım upgrade ler var bununla ilgili bana yardım etmek isteyecek, fikir alısverisinde bulunabileceğim arkadaslarla p.m. den konusmak isterim. iyi günler.
-
05 Ocak 2012, 19:56
Aramıza hoşgeldin
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
06 Ocak 2012, 01:34
dreamkiller adlı üyeden alıntı
selamlar beyler, yaklasık 6 aydır Kawasaki Ninja 250 R kullanıcısıyım. Ehliyetide aldık geriye gezmek kaldı.. Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. forumu sıkı takip ediyorum ama şimdiye kadar pek birşey yazmak istemedim oyle damdan düşer gibi. En çok dikkatimi çeken konu baslıkları ise onu bunu yedi su sunu yedi gibi anlamsız atışmalar oldu
takdir edersiniz ki herkesin motoru kendisine kraldır. Evet param yetmediği icin bir avrupalı yerine en kaliteli olduğunu düşündüğüm Kawasaki den yana kullandım tercihimi. Mutlaka herkesin kendi motorunu tercih ederken düşündüğü bir doğru vardır. Mesela keşke ben ybr ile sunu yaptım sen zpc ile sunu yapabilirsin yerine baba bu hafta sonu 250 cc kullanıcıları gelin ortak birşeyler yapalım gibi anlamlı organizasyonlar gercekleşse, motorun sadece bir hız aleti olmadıgını o zaman daha iyi anlamıs oluruz. ben motorumu cok gec edindim ama 4 yasında iken rahmetli dedemden bana kalan bir mirastı bu. 80 yılından 84 yılına kadar (kendisini o tarihte kaybettik) jawa sı ile sürekli gezerdik. Simdi beni yukardan gördüğünü ve tebessüm ettiğini düşünmek bile motoruma olan sevgimi daha bir arttırmakta.
Bahar ayında gercekleşecek olan 250 cc toplantılarında aranızda olmaktan gercekten mutluluk duyarım. Kendinize iyi bakın.
Not: motorumla ilgili gercekleştirmeyi planladıgım bir takım upgrade ler var bununla ilgili bana yardım etmek isteyecek, fikir alısverisinde bulunabileceğim arkadaslarla p.m. den konusmak isterim. iyi günler.
hoş geldin dogru secim kesinlikle
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
06 Ocak 2012, 10:50
Hosbulduk arkadaslar.. Sormak istedigim sorular var. Motorunu upgrade eden kimse varmi acaba engine tunning olarak?
-
06 Ocak 2012, 11:04
orjinallikten yanayımdır ama led stop,led sinyal,tank pad vs şeyler olabilir tabikide...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
06 Ocak 2012, 11:16
selamlar beyler, yaklasık 6 aydır Kawasaki Ninja 250 R kullanıcısıyım. Ehliyetide aldık geriye gezmek kaldı.. Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. forumu sıkı takip ediyorum ama şimdiye kadar pek birşey yazmak istemedim oyle damdan düşer gibi. En çok dikkatimi çeken konu baslıkları ise onu bunu yedi su sunu yedi gibi anlamsız atışmalar oldu
takdir edersiniz ki herkesin motoru kendisine kraldır. Evet param yetmediği icin bir avrupalı yerine en kaliteli olduğunu düşündüğüm Kawasaki den yana kullandım tercihimi. Mutlaka herkesin kendi motorunu tercih ederken düşündüğü bir doğru vardır. Mesela keşke ben ybr ile sunu yaptım sen zpc ile sunu yapabilirsin yerine baba bu hafta sonu 250 cc kullanıcıları gelin ortak birşeyler yapalım gibi anlamlı organizasyonlar gercekleşse, motorun sadece bir hız aleti olmadıgını o zaman daha iyi anlamıs oluruz. ben motorumu cok gec edindim ama 4 yasında iken rahmetli dedemden bana kalan bir mirastı bu. 80 yılından 84 yılına kadar (kendisini o tarihte kaybettik) jawa sı ile sürekli gezerdik. Simdi beni yukardan gördüğünü ve tebessüm ettiğini düşünmek bile motoruma olan sevgimi daha bir arttırmakta.
Hayırlı olsun,arada tabi hız tartışmalarımız oluyo ama tatlı tartışmalar bunlar, renk katıyor
geçen yaz çok güzel etkinliklerimiz oldu,etkinlik konusunda hyocular biraz daha katılımcı.
Herzaman söylüyorum 250cc nin tek dostu yine 250cc dir
şimdik bulabildiğim resimler bunlar yazın çıktığımız yolu kapatıcaz
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
06 Ocak 2012, 11:23
tabiki bu muhabbetler olmazsa gülmezsek eylenmezsek tartışmalar olmazsa olmaz yaaaa
-
06 Ocak 2012, 15:15
arkadaşlar merhaba.ninjanın sağ grenajının ne kadar olduğunu sorabilirmiyim ?
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
06 Ocak 2012, 15:33
geçen seneki fiyatı 600 tl idi,sağ yan grenajın
-
06 Ocak 2012, 16:52
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
geçen seneki fiyatı 600 tl idi,sağ yan grenajın
teşekkürler.aklıma geldi birde ben bugün bir tane sürdüm arkadaşa almak için.sinyaller yanıp sönüyormu yoksa yanıp öle kalıyormu ?ve birde şuan fiyat listesinde Ninja 250 Special 5.100€ fark ne var acaba ?
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
06 Ocak 2012, 17:39
Kullanan arkadaşlar. Artçı ile rahat sürüş oluyor mu ? Uzun yollarda rahat mısınız ?
Motosiklet.net - Tutku YaraTTI..
-
06 Ocak 2012, 18:39
Tek kişi sürüş çok rahat. Hiçbir şekilde titreşim yok. Ön cam kısa kaldığı için rüzgar biraz rahatsız edebilir.
Artçı ile konfor beklemeyin, şehir içinde kısa mesafeler olabilir ama uzun yolda eziyetli olur.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
06 Ocak 2012, 18:59
Motosiklet.net - Tutku YaraTTI..
-
08 Ocak 2012, 00:00
15.000 km bakımına sokacağım ne kadar gider ne gibi işlemler yapılır değişen veya değişmeyen nelerdir?
-
09 Ocak 2012, 00:02
Felon adlı üyeden alıntı
etkinlik konusunda hyocular biraz daha katılımcı.
Herzaman söylüyorum 250cc nin tek dostu yine 250cc dir
insallah bu yaz ninjacı olarak aranızda olmak isteirm. ikinci fotoda iki tane ninja goruyorum gerci.. su güzelim motorun tek eksigi cılız arka lastikler.. 140 60 17 daha tatlı durur gibime geliyor ama neyse.. 250 cc kardeşliği
-
09 Ocak 2012, 01:50
arkadaşlar bende 2011 cbr125imi sattım şimdi 5 6 gün içinde inşallah allah nasip ederse ikinci el ninja alacağım izmirden bi ninjacı daha çıktı
-
09 Ocak 2012, 13:04
sercan2667 adlı üyeden alıntı
teşekkürler.aklıma geldi birde ben bugün bir tane sürdüm arkadaşa almak için.sinyaller yanıp sönüyormu yoksa yanıp öle kalıyormu ?ve birde şuan fiyat listesinde Ninja 250 Special 5.100€ fark ne var acaba ?
sinyaller yanıp sönüyor zaten normalide yanıp sönmesidir devamlı fasılalı şekilde,sinyaller yanıp öyle kalıyorsa onun elektriksel bir problemi vardır
-
09 Ocak 2012, 13:26
insallah bu yaz ninjacı olarak aranızda olmak isteirm. ikinci fotoda iki tane ninja goruyorum gerci.. su güzelim motorun tek eksigi cılız arka lastikler.. 140 60 17 daha tatlı durur gibime geliyor ama neyse..
250 cc kardeşliği
tabiki bekleriz
aynen 140 iyi duruyor
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler