getirmesin çok tipsiz görünüyor sanki 80lerden çıkmış gibi
getirmesin çok tipsiz görünüyor sanki 80lerden çıkmış gibi
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Topicde öyle.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
yukarda resimde görünen motor çok eski model gibi duruyor fakat bu motorun ZZR 250 modeli (2005 model) 1 ay evvel İSTANBUL maltepe sahilde bir motorcuda 6 milyara satıldı AMA MAKİNA CİDDEN GÜZEL ARKADAŞLAR
Çok zealsun duruyor
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
yenisi bu motorun zzr250. 2005 modeli var zaten
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ya sıze gore eskı meskı belkı ama ben gordukce ıcım gıdıyo bıraz acemıyım deeee
tek düşündüren yedek parçası bana göre.
zzr ufaktan Kanuni racera mı benziyor?
Khutuck adlı üyeden alıntı
eskisi benziyo ama yenisine bakarsan diğer 1. sayfada alakası yok. benim mesajımda resim var. zaten çin motorları japonların yaptığı eski motorlar.
çoğu motor öyle. özellikle cruiserler de bu böyle.
çinlilerin teknolojileri buna anca yetiyor yani. biz de o da yok tabi
kawasakinin motor gücü nerdeyse iki karı zealsunun. kilolarda 140 kilo aynı.johny adlı üyeden alıntı
sen kamyon görmemişin bence
Bana göre ikiside direk hurdalığa gidebilir, kişisel görüşümdür...
Alırsın honda cbf 250 paşalar gibi yedek parçan, yakıtın, kaliten yerinde gidersin...
Mantıklı olan budur..Hız istersem de iyi ce kulvar dışı yaparsın bu fiyata hız istiyorsan al aprilia RS 125 babalar gibi hız yap....Kişisel görüşüm diyorumm.......
En baba kamyonlar...Kawasaki ZZR1400,Suzuki GSX1300R Hayabusa ve benzeri kamyonlar....sen kamyon görmemişin bence
ZZR1400 gibi kamyona can kurban.
Arkadaşlar benim ilk iki motorum ZZR 250 idi haliyle kendisini yakınen tanırım ... Ninja 250R amerika icin üretilmiş, GPZ tabanlı tasarımı olan bir makina ve ZZR-250 den farklı... İlk ZZR250 im de ikinciside 94 modeldi... ilkini askere giderken sattım ikincisini ise arzılanan beynini kimse tamir edemediği ve Z-Motor 700€ istediği icin hadi oradan diyip sattım... Anlayacağınız yedek parcası ciddi sorunlu... bu dert olmasa inanın binebileceğiniz en güzel 250 makinelerden biridir... çift silindiri besleyen çift karbiratörü silindir başına 4 er subabı vs ile 39beygir güce sahip olup CBS-250 gibi makinelerden cok daha guclu ve hızlı bir makinedir ama maalesef dediğim gibi yedek parcası ciddi sorunlu... Z-Motor 2005 de 3-4 tane getirip sattı ama 9500YTL gibi bir rakkam çekince millet Honda CBS/F-250 gibi makineleri daha iyi fiyatından dolayı tercih etti haliyle Z-Motor elindekileri satıp bir dahada getirmedi diye biliyorum... yani pazarlama hatası... Gerci benim 94 model ZZR-250 min sahip olduğu bir takım özellikler her nedense 2005 modelinde kırpılmıştı bunada bir mana veremedim...
1992 den 2005 e ZZR-250 nin tasarımı hich değişmedi aynı ikinci resimde gördüğünüz gibi kaldı... sadece dediğim gibi bazı kumanda butonları gibi ilginc şeylerini kırparak ucuzlatmaya çalışmışlar ne manası varsa ... yani Ninja 250R ın yenisi değildir ZZR250 ikisi tamamen farklı makineler... Gerci motorları aynı ama kabukları değil...
ylmzz tam tersi ilk resim yeni asıl senin gönderdiğin bu modeli eski hemde bayağı eski. Girin bakın isterseniz;
http://www.bikepics.com/kawasaki/zzr250/
z moto distribitör firma adresi http://www.kawasaki-turkiye.com/ budur belki buradan öğrenebilirsin
2004-2005 zzr 250 si olan varsa ve satmayı düşünürse ben talip olurum
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)