Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Eylül 2011, 21:08
arkadaşlar iyi akşamlar. bir kac cbr 250'lik kardeşleriniz olarak pazar günü 14:00 da sahilde toplanıcaz. sizleride aramızda gormekten mutluluk duyarız. pazar günü ortaköy meydan civarlarında toplanıyoruz sahilde sürüp bebekte birşeyler içip istinye parkta yemek yicez. sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız. sorularınız için özel mesaj gnderebilirsiniz. teşekkürler iyi aksamlar herkese.
Reklamlar
-
03 Eylül 2011, 16:40
pulse8 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum foruma, motosikletimi satıyorum, varsa ilgilenen yabancıya gitmesin.. İlan no: #57392019
---------- Post added at 13:59 ---------- Previous post was at 13:45 ----------
malesef o ninja benim
Hadi hayirli satislar hocam. 1,500km de motor isini noktaliyorsunuz?
-
03 Eylül 2011, 21:08
yarın fethiyedeyiz varmı burda olupda orda yaşıyan???
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
04 Eylül 2011, 12:01
Umarım bu kadar kısa sürede hacim yükseltmeyeceksin.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
04 Eylül 2011, 18:02
bugün saat 16:30 sularında bostancı lunaparktan e-5 e doğru çıkan beyaz ninja burdan mı = )
-
04 Eylül 2011, 20:57
karayan ben 2 ay bıraktım motorumu ve 2 ay sonunda tek marşta çalıştı dert etme 2 haftada hiçbirşey olmaz aküye
-
05 Eylül 2011, 15:49
tutku1982 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bayram sonrası yaklaşık 2600km gezimiz var kısaca rotamız istanbul cıkış bursa...balıkesir... manisa...izmir...aydın...mugla...fethiye...ölüdeni z ilk durak 3gün konakladıkdan sonra sahil şeridinden devam ediyoruz antalya kaşa ulaştıkdan sonra 3 gün de orda konaklıyoruz...sonra yola devam ediyoruz manavgat şelalesine ulaştıkdan sonra dönüş yoluna koyuluyoruz(sarsılmaz kardeş manavgat şelalesi sana yakın gelmek istersen bekleriz)dönüş rotamız konya üzeri ankaraya ulaşmak ankarada bi akşam konaklamayı planlıyoruz konakladıgımız akşam ankaradaki ninjacılarla görüşmek isteriz...ankaradan yola cıkarak krabük safranbolu tarihi evlere ulaşmayo palnlıyoruz sonrada bartın amasra üzeri zonguldak geciyoruz 3gün konakladıkdan sonra karadeniz eregli üzeri düzce adapazarı istanbula dönüyoruz umarım ninjalar bizi üzmez...herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum...(dipnot gezi tamalandıgında iki siyah ninja satılıktır 13000km civarında olucak 05362975946)saygılar
Gelmeyi çok isterdim fakat elimde olmayan sebeplerden dolayı gelemedim ama davetiniz için çok teşekkür ederim...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
05 Eylül 2011, 23:23
Arkadaşlar bugün orjinal egsozları taktım motosikletime, hissedilir derecede güç kaybı yaşadım.(%7-10 civarında olduğunu düşünüyorum) Muayene dönemine kadar bi daha uğraşmak istemiyorum ondan sonra tekrar diğer egsoza dönüş yapacağım. Bi önceki motosikletimde hiçbir fark olmamıştı ama hacim yükseldikçe farkediyormuş demekki.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
06 Eylül 2011, 12:31
ustalar aranızda far ayarı yapanınız varmı? nasıl yapıyorsunuz tekniği nedir
-
06 Eylül 2011, 13:02
mevlutgs adlı üyeden alıntı
Duz bir zeminde motor dik vaziyette duvara karsi farlari acip bakiyorsunuz. Duvardaki dn parlak noktaya gore ayarliyorsunuz. O noktanin kisalarda far hizasinin biraz altinda uzunlarda ise far hizasinda olmasi gerekiyor. Ama gece kullaniminizdaki tecrubeleriniz dogrultusunda ayarlarinizi kontrol etmenizde fayda var yine de.
-
06 Eylül 2011, 14:38
mevlutgs adlı üyeden alıntı
ejloverinde dediği gibi ama daha kolay yolunu söyliym :
motorun üzerine birisini otuttur,motor çalışsın boşta
3 metre kadar önünde duvara bir plastik sandalye yasla
farın en parlak noktası sandalyenin tam tepe kısmının 1 avuç altında olacak (standardı)
ama en parlak nokta standartta durmuyosa aşağıda veya yukarıda ise far ayarın bozuktur ama ayarlanır kolay 1 dk lık iş
-
06 Eylül 2011, 23:34
merhabalar.. bir sorum olacak.. birkaç arkadaşa pm de attım.. foruma da yazayım dedim.. henüz ninjam yok ancak bu aralar almayı düşünüyorum (2.el) .. düşünüyorum da aklım türkiyede olmayan şu special editionlarda kaldı klasik siyah ninjaları boya vs. ile special edition ( http://4.bp.blogspot.com/_J3_liDBfbv...-Red-Black.jpg renkleri bu ) benzeri yapılabilir mi? maliyet konusunda bilginiz var mı? ne kadara mal olur ortalama? bir de satmaya kalktığımda "grenaj boyalı demek ki kazalı" damgası yiyip de fiyatını düşürür mü? teşekkürler şimdiden..
-
07 Eylül 2011, 10:46
dunyali adlı üyeden alıntı
merhabalar.. bir sorum olacak.. birkaç arkadaşa pm de attım.. foruma da yazayım dedim.. henüz ninjam yok ancak bu aralar almayı düşünüyorum (2.el) .. düşünüyorum da aklım türkiyede olmayan şu special editionlarda kaldı klasik siyah ninjaları boya vs. ile special edition (
http://4.bp.blogspot.com/_J3_liDBfbv...-Red-Black.jpg renkleri bu ) benzeri yapılabilir mi? maliyet konusunda bilginiz var mı? ne kadara mal olur ortalama? bir de satmaya kalktığımda "grenaj boyalı demek ki kazalı" damgası yiyip de fiyatını düşürür mü? teşekkürler şimdiden..
ben onu adanadaki damacıma en fazla ama en fazla 100 tl ye yaptırırım
boyatmana gerek yok,orijinal sticker olarak çıkarttırırsın yapışkan şeklinde yapıştırırsın
satarkende ister yapışkanı sök sat,istersende üzerindeki yapışkan dersin
-
07 Eylül 2011, 12:35
e o kırmızıları da sticker olarak yapıştırabilir miyim? :S:S
-
07 Eylül 2011, 12:44
tabi yapıştırırsın ama maliyet biraz daha artar diye düşünüyorum...
-
07 Eylül 2011, 17:29
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Kask camının (vizörünü) iç tarafını nasıl temizliyorsunuz. Ben bir kere yanlışlıkla elimdeki bezle içten de silmeye çalıştım. Şimdi iç tarafta hafif bir bulanıklık var sanki. Vizörün içi, dışı gibi de sert bir zemin değil, sürtünme katsayısı yüksek farklı bir yapısı var sanki. Bir yerde vizörü içten asla silmeyin diye okudum ama geç kalmıştım. Şimdi nasıl kurtarabilirim diye araştırıyorum...
-
07 Eylül 2011, 18:02
gurcano adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Kask camının (vizörünü) iç tarafını nasıl temizliyorsunuz. Ben bir kere yanlışlıkla elimdeki bezle içten de silmeye çalıştım. Şimdi iç tarafta hafif bir bulanıklık var sanki. Vizörün içi, dışı gibi de sert bir zemin değil, sürtünme katsayısı yüksek farklı bir yapısı var sanki. Bir yerde vizörü içten asla silmeyin diye okudum ama geç kalmıştım. Şimdi nasıl kurtarabilirim diye araştırıyorum...
kaskının camınında buğu önleyici plastik aparatmı takılı ?
eğer buğu önleyici aparat takılı değil ise kaskın camını sök,sil,sonra tekrar tak
-
08 Eylül 2011, 10:38
Arkadaşlar aralık ayında askere gideceğim için motorumu satıyorum.
ilanını burayada koyayım ilginelen olursa haberiniz olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8352439/detay/
-
08 Eylül 2011, 15:30
-
08 Eylül 2011, 15:58
Bazı modelleri ilginç de kim kendisini maymuna çevirmek ister ki, enterasan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler