Araç çok güzel olmuş. Ama dikkat ettiyseniz ön tek disk yapılmış.Bence iki disk olmalıydı.Fiyatı biraz daha düşük olabilirdi. ne dersiniz?
Araç çok güzel olmuş. Ama dikkat ettiyseniz ön tek disk yapılmış.Bence iki disk olmalıydı.Fiyatı biraz daha düşük olabilirdi. ne dersiniz?
valla onu bunu bilmem bir tane daha ybr 250 li faciyası daha oldu zx250 depolarında gule gule saklasınlar o para verilmez o motora
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
bu fşyata bu motor satılmaz depolarında gule gule saklasınlar seneye satarlar anca
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
bu motora baya heves etmiştim. Aslında hala ediyorum ama o nası gosterge paneli oyle ya... Gercekten saklamadılarsa depo gostergesi yok, dijitalin zaten d si yok... Birde o ön far grubu... 96 model bi motordan alınıp takılmış gibi sanki ellerinde kalan on farları kullanmışlar. He bunlara ragmen cbr imdan sonra hala bunu dusunuyorum. Kullanım sartlarımla ilgili, mütemadiyen sehir ici cif şerit yollarda seyahat ediyorum mutemadiyen trafik mevcut. buyuklugu cok olmayan (trafikten kurtulabilen) şık, enjektorlu, şimdilik (belki cok uzun bir sure icin) yeterli bi gucte, benzin içmez... cbr den sonra gt250r dusunmem ama bunu ciddi bi bicimde gozden geciriyorum hala soyledigim sebeplerden oturu... acaba yaz sonuna kadar 2. le duser mi piyasaya...
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
Eylül ortasında düşmeye başlar ikinci ele uygun aletler. gt250r gerçek anlamda dusunulebilecek bir motordu taki ustune kanuni yazılana kadar. simdi tek gercek rakibi olan ninja250r var vede o da yavaştan kendini göstermeye başladı. Hayırlısı diyoruz ve Yeni motor falan apsamında 6 taksit falan kampanyaları bekliyoruz
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
kawazaki deil kawasaki
yaa nediyosunuz Hyosung bunun yanında kalite yönünden cook ama cok düşük kalır kawadan şaşmamak lazım nedense herkez eylulu bekliyor 2 el diye abi sunu yazıp durmayın sonra 2.el cilerin biyerleri tavan yapacak yaa sonra 5000 eurodan alırsınız ikinci elini
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
o parayı ona ölsem vermem manyaklara bak ya çıldırmışşşşş...=))
çakma racer a 5500 euro yazık günah ya!
güzel motor ama fiyatı biraz pahalı gerçi yamahanın yeni 125 lik motoruna göre ucuz tipi çok güzel 250 lik almak istiyenlere öneririm bu modeli gerçekten güzel
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
Fuarda gördum hasta oldum motora 250 lik ve hafif ustunde çok rahat hissettim kendimi tabi biraz pahalı 5000 euro gibi bişi
125lik racingler en ufak ilgimi çekmiyor arkadaşlar eskiden bi arkadasımda 93model rs125 vardı o hariç tabi gerceketen güzel motordu kalıp olarak 600rrdan farkı yoktu ama şimdiki rs eskiler kadar hosuma gitmiyor. motor dedigin en az 250lik 20ve yukarı hp olacak iki kişi bindiginde yokus yukarı bogulmayacak torklu olacak 250likse gider bu alet fiyatı biraz daha uygun olsaydı almayı düşünürdüm tabi hepsi şahsi fikrim kullandınmı deseniz henüz cbr125 kullanmıs degilim ama hiç cekici gelmiyor gercekten cikletten cıkmıs gibi
Now the world is gone. Im just one.
çooooooooook be çooooooooooooooooooooooook pahalııııııı
göstergeler iğrenç görünüyor.
Orgazma Dudak Büktürür
valla ben 5500 ytl sanmıştım göbek atıyodum evde cbr 125 yerine bunu alcam diye,ama fiyatın euro olduğunu kawasakinin siteden görünce hayaller suya düştü.....verilmez o para bu motora...
[B][I]Uçmak istiyorsan,Rüzgarı hissetmelisin.....
[B][I][COLOR="Red"]Wind Rider [/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]SPEED TEAM®[/COLOR][/I][/B]
Ben FUARa gidenlerden duyuyorum işçilik çok kötü, Göstergeler traktör göstergesi gibi (traktorde gosterge olduğunuda onlardan duydum:D) malzeme kalitesi düşük vb. diye bi çok laf atıyolar.
Aklıma 2 ihtimal geldi:
-Ya çok güzel olmuş sindiremiyo millet (Yada imkansızlık artık bilmiyorum)
-Yada cidden ben hayranlıkla bakarken gözumden kaçmış bi kalitesizliği var???
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
0-100 5.5sn de alıyor yanılmıyorsam.max sürati nedir orasını tam bilemiyorum.160km/s diye okumuşdum.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
fuarda resimlerde görünen siyah motor ile oldukca bir süre ilglenme vaktim oldu. e işten alıp cuma öğlen gidince ortalıkda sessiz sakin oluyor tabi
motor görünüş olarak güzel cbr 125 den hallice fakat hyosung(yada kuralkan ne derseniz) gt 250 r dan ufak. Oturumu güzel fakat gidon yüksekliği ile racingden uzak.
Arka lastiğin 130 düşündürücü biraz. ama şık bir motor. Tabi fiyat aralığı çok yüksek o fiyata (5.500 euro) sıfır olmasada 2nci el temiz birçok motor alınır.
Kawasaki sanırım ehliyet yerine sertifika verilmesine güvenip fiyatı yüksek tutarak 250.cc. piyasasında bir yer almaya çalışıyor.
Yazdıklarım sadece kişisel görüşümdür. katılmayanlar olabilir..
İyi sürüşler
Harıka Motor 2008 Model 6549 Sf ısvıcre Fıragı Bu Da 7400 Yt Demek Turkıyede Kı Fıatı 5500 Ero Tercıh Bızlerın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)