Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok guzel olmus dostum.Peki bizim programdan olumlu sonuc alabildin mi
    Motor hala rodaj'da olduğu için fazla zorlamadım ilk 5vites max 6,000 6. viteste 8,000 devire kadar çıktım sonuçlar şöyle oldu:

Acceleration
    0-10 km/h: 1.67 sec
    0-20 km/h: 2.30 sec
    0-30 km/h: 3.24 sec
    0-40 km/h: 4.06 sec
    0-50 km/h: 4.94 sec
    0-60 km/h: 6.45 sec
    0-70 km/h: 8.56 sec
    0-80 km/h: 9.65 sec
    0-90 km/h: 11.11 sec
    0-100 km/h: 12.56 sec
    0-110 km/h: 14.35 sec
    0-120 km/h: 16.05 sec
    0-130 km/h: 17.28 sec

Elapsed Time
    60': 3.98 sec @ 37.0 km/h
    330': 9.06 sec @ 71.2 km/h
    1/8 mi: 13.06 sec @ 100.8 km/h
    1000': 16.37 sec @ 121.3 km/h
    1/4 mi: 19.09 sec @ 128.4 km/h

Miscellaneous
    Max Speed: 132.6 km/h
    Max Acceleration: 0.83 G's
    Peak Horsepower: 33 HP

Rodaj bitince daha adam akıllı test edicem şu an motoru zorlamak istemiyorum. Ama Hızlanmayı falan düzel ölçüyor cidden. Güçten pek emin değilim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gurcano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza NSS300A
    Bu programlar GPS sinyali ile mi çalışıyor?

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Nasil ya.Yanlis anlamadiysam sizin motor 33 bg degil mi,program o 33 bg i nasil tespit etti ki

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Accelometre ve gyroscope'u kullanarak G-kuvveti ile yaklaşık hesaplamaları yapıyor bu tarz cihazlar ve bu programlar. Durum bundan ibaret ;) Evet motor 33HP ama 11,000-13,000 devir aralığında veriyor o gücü ben max 8,000'e çıktım o nedenle doğru ölçmüyor aslında.
    Ayrıca motorun ürettiği güç ile tekere verilen güç asla aynı değildir. Dinamometreler yere verilen gerçek gücü ölçer. Ama bu tarz programlarda yaklaşık hata payları da hesaba katılıp motorun ürettiği güç tahmin edilmeye çalışılır.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    O 33 bg i nasil tespit etti ki o zaman gerekli devirlerde kullanmadiginiz halde

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O 33 bg i nasil tespit etti ki o zaman gerekli devirlerde kullanmadiginiz halde
    Diyorum ya yaklaşık bi şey hesaplıyor diye. Hata payı var. Normalde atıyorum 25hp olması gerekirken 8hp hata payıyla 33 çıktı. Gerçek beygire denk gelmiş olması rastlantı sadece.

Araçlarda daha gerçekçi oluyor. Yüksek kütle nedeni ile.. Motorda hata payı özellikle de düşük güçteki motorlar için bence bu işlevi biraz yetersiz kılıyor. Ama yine de motora birşeyler eklettiğinizde en azından artış ve azalışı gözlemlemekte kullanılabilir ;)

---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:35 ----------

Hazır başlamışken Disk Kilidini de tanıtiim:

XENA XX14 Alarmlı, kilit almıştım; bugün geldi arkadaşlar o da.

Gerçekten sağlam duruyor ve fiyatını hakediyor. Tavsiye ederim ;)
    3 anahtarla geliyor. Buz spreyine v.s. dayanıklı çift kademeli kilide sahip.
    TR'de henüz bu model yok eski seri olan XN'ler satılıyor hala..

Arka bagaja sığıyor sorun yok (başta biraz büyük kesin sığmayacak demiştim )

Sorunsuz bir biçimde oldu diske.
    Diske takılmadan kitlense de alarm devreye girmiyor, güçlü bir sesi var (120db)

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    bu disk kilidi her motor için uygun mudur acaba ? bir arkadasım cbr 125 için aldığı kilidi takamadı diske o yüzden soruyorum

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    bazı motorların disk delik çapı küçük bazılarınınki ise büyüktür yani iki çeşittir.sizde ona göre disk kilidi alcaksınız
    Her asker yeşil bereli olamaz

Typerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ejlover kazasız belasız kullanman dileğiyle arkadaşım gayet başarılı olmuş ;)

Bu arada arkadaşlar link deki ilan için yorumlarınızı bekliyorum bu hafta içi görüşücez arkadaşla bi aksilik olmazsa öğrenemdiğim bir soru granajları neden değiştirdiği.!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3221255/detay/

Genel yorumlarınızı bekliyorum tabi tanıyanlar varsa DOĞRU BİLGİ paylaşımınızı rica ediyorum...
    Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    bu makinanın grenajları çok pahalı her bir parça 600 tl,heralde keyfi değiştirmemiştir
    muhtemelen kaza yapmış ve grenajlar parçalanmıştır diye düşündüm

Alıntı __sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu makinanın grenajları çok pahalı her bir parça 600 tl,heralde keyfi değiştirmemiştir
    muhtemelen kaza yapmış ve grenajlar parçalanmıştır diye düşündüm
    Aklıma gelmedi değil işde soruyorum el elden üstündür.... yada kaza yaptı boyattı stickerları yapıştırdı bastı verniği.?

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu disk kilidi her motor için uygun mudur acaba ? bir arkadasım cbr 125 için aldığı kilidi takamadı diske o yüzden soruyorum
    Diskin genisliginden sekline kadar pek cok faktor etkiliyor. O nedenle denemeniz lazim alirken.

XENA bu nedenle internet sitesine bir sablon koymus. Onun ciktisini aliyorsunuz, isaretli yerlerden kesip diskinizin uzerine yerlestiriyorsunuz ve adamlarin kilitlerinin hangisi size olur hangisi olmaz 100% emin olabiliyorsunuz ;)

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    sonuçta motor bu adam sıfır alıyor acemi daha eve varmadan motoru deviriyor,şimdi sen bu motora kötü diyebilirmisin daha sıfır
    motora baktığın zaman eli yüzü düzgünse ve motor aksamına anahtar deymemişse masrafıda yoksa alırım
    boyanmışmış devrilmişmiş pek onlara bakmam
    görüntü faül olmiycak düştüğü kalktığı belli olmiycak, ciğer sağlam olacak
    tanıdıklarımda kazalı ne motorlar var,benim diyen ustayı getir farkına bile varamaz,bence tekrar söylüyorum :
    görüntü faül olmiycak düştüğü kalktığı belli olmiycak, ciğer sağlam olacak

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı Typerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arada arkadaşlar link deki ilan için yorumlarınızı bekliyorum bu hafta içi görüşücez arkadaşla bi aksilik olmazsa öğrenemdiğim bir soru granajları neden değiştirdiği.!

Genel yorumlarınızı bekliyorum tabi tanıyanlar varsa DOĞRU BİLGİ paylaşımınızı rica ediyorum...
    fiyatı uygun belki pazarlık ederek 7800'e fln alabilirsin. motordan anlayan birisiyle git gidonda eğrilik var mı kontrol ettir.

motorun her tarafını iyice kontrol et gerekirse yere eğilip altına, arka maşaya bak.

fren balatalarını kontrol et. 15bin'de bakım yapılmışmı sor. bujilerin yenilenmiş olması gerekir o km'de.

sanırım üzerinde stok lastikler var. motoru alırsan yapacağın en buyuk masraf buyuk ihtimalle yeni lastik almak olacaktır.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

[QUOTE=overcloud;2430883]fiyatı uygun belki pazarlık ederek 7800'e fln alabilirsin. motordan anlayan birisiyle git gidonda eğrilik var mı kontrol ettir.

motorun her tarafını iyice kontrol et gerekirse yere eğilip altına, arka maşaya bak.

fren balatalarını kontrol et. 15bin'de bakım yapılmışmı sor. bujilerin yenilenmiş olması gerekir o km'de.

Süpersin arkadaşım bu şekilde bilgiler işde nokta atışı oluyor ,nsan bilsede çoğu şeyi burda okusada üstünden geçmek en mantıklısı oluyor.Mono kapağı almazsan 7,800 dedi zaten umarım motoru yuvarlamamıştır sorun sadece granajdır.?

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı Typerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

gurcano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza NSS300A
    Iphone için 4lock bağlantı aksesuarını nereden ve kaça aldınız acaba?

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı gurcano adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iphone için 4lock bağlantı aksesuarını nereden ve kaça aldınız acaba?
    Motomax'ten aldım ;)

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...u-pmu1448.html

Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu adama bayılıyorum zaten anlatış tarzı falan tam ben )))

merhabalar.. yeni katılıyorum aranıza.. uzun süreden beridir araştırdığım ninja 250r yi nihayet almaya karar verdim. satmayı düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.. şimdiden teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler