Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Gecmis olsun arkadaslar :(

Bugun ben de turlarken daha 10dk. once gectigim virajin icine full kum dokuldugunu farkettim. İyi ki rodaj devam ediyor da cok hizli degildim hemen kaldirabildim motoru.. Cidden bildigimiz yollar da olsa ne zaman ne olacagi bilinmiyor, dikkat etmek lazim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Her ne olursa olsun viraj içinde frene basabileceğimiz kadar hızlı gitmek gerek. Çoğu motorcu bu hatayı yüzlerce kez yapıyor taki bi gün viraj içinde karşılarına bişey çıkıp da kaza yapınca anlıyor.
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

Motosikleti
    2010 ninja 250r
    aynen çoğu zaman düşünüyorum ben virajı dönerken önüme bişey çıksada ani fren yapsam nolur diye. her zaman her hızımda kıç atcakmış gibi geliyor virajda >.< düz yolda gene ön ve arkayla ani fren yapabilirim gibi geliyor ki bi kaç kez yaptım, bazısında acemiliğimden arkayı tutturamadım hafif kıç attı toparladım vs. ama alışmak lazım ikisinin dengesine..

Vasuki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250R '11 Beyaz
    Geçmiş olsun arkadaşlar.

Geçen hafta Kadıköy'de Bostancı ve Taksim dolmuşlarının kalktığı yerin hemen karşısında, Moda istikametine giden sağa biraz keskin bir dönüş var. İşin kötüsü bu yolun üzerinde tramvay rayları da var. Rayların dışından genişçe girdim dönüşe karşıma yola inmiş 4 tane kız çıktı mecburen sağa yattım biraz ön teker raya gelince kaydı tabi Motoru yavaşça sağa yatırırken zıplayarak attım kendimi, sol dizim ve sağ elim yerde, başım karşıya dik bakarak süper kahramanların gökdelenden atlayıp yere temas etmesi gibi bir sahne yaşattım etraftakilere Hemen kontağı kapattım ve kaldırdım motoru. Egzozun alt tarafını koruyan metal, gidonun sağ tarafı ve grenaj çok az çizildi. Dikkatli bakmayınca belli bile olmuyor. İşin komik tarafı olaydan bir hafta önce Üsküdar'da yeşil ninja 205r kullanan birine denk geldim. Sohbet ederken grenajın sağ ön tarafı göstererek "Kadıköy'de raya denk gelince kaydım düştüm" demişti. İçten içe çok özenmişim galiba Neyse nazarlık oldu.

Bu arada İstanbul Anadolu yakasında özellikle akşamları gezip tozan arkadaşlar varsa haberleşelim. Görüşmek üzere...

Motosikleti
    2010 ninja 250r
    geçmiş olsun..orası sakat gerçekten bide orası çukur delik deşik bi yer kazı yapılan yer ordan mümkün olduğunca yavaş geçmeye çalışıyorum denk geldiğimde.
    msn veriyim mesajla,müsait olduğum yada istediğin zaman gelebilirim =)

altıntepede yeşil ninja gördüm bugün burdan mıdır acaba?

buz motordan fiyat aldım orjinal boyutları için.

500 lira nakit-tek çekim
    5-6 taksit 560 lira fiyat verdi. belki fiyatında artabilceğini söyledi ilerde kur olaylarından dolayı. bilmiyorum satış taktiğimi ama döviz coştuğu için normal geldi bana =)

Motosikleti
    ninja ER
    Alıntı sigaraöldürr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun..orası sakat gerçekten bide orası çukur delik deşik bi yer kazı yapılan yer ordan mümkün olduğunca yavaş geçmeye çalışıyorum denk geldiğimde.
    msn veriyim mesajla,müsait olduğum yada istediğin zaman gelebilirim =)

altıntepede yeşil ninja gördüm bugün burdan mıdır acaba?

buz motordan fiyat aldım orjinal boyutları için.

500 lira nakit-tek çekim
    5-6 taksit 560 lira fiyat verdi. belki fiyatında artabilceğini söyledi ilerde kur olaylarından dolayı. bilmiyorum satış taktiğimi ama döviz coştuğu için normal geldi bana =)
    ben daha 1 ay olmadı değiştireli fiyat takım olarak 480 tl idi.. ne cabuk artıyor bunlar yahu..
    Ayrıca ön dişli kısmındaki kapağı söktüm bugun. dişlinin oldugu kenarlar felan komple yağdan vıcık vıcık olmuş kir toz toprak hepsi yağdan kalın tabaka haline gelmiş.. motorunuza komple bakım yaparken orayıda sakın ihmal etmeyin arkadaşlar.. çok zor değil sökülmesi ayrıca ön dişli kısmınıda iyice temızledıkten sonra yağladım daha iyi oldu..kazasız belasız sürüşler herkese (:
    ..uçuyoruzz DEDE

Motosikleti
    2010 ninja 250r
    evet , biri daha vardı face te ama onun boyutu farklıydı onun fiyatını da merak ettim şimdi.

bu arada mazgallı gibi bi yer dediğin yer dimi ? orayı sökmeye çalıştımda yapamamıştım ben, nasıl söktün ?

Motosikleti
    ninja ER
    evet , biri daha vardı face te ama onun boyutu farklıydı onun fiyatını da merak ettim şimdi.

bu arada mazgallı gibi bi yer dediğin yer dimi ? orayı sökmeye çalıştımda yapamamıştım ben, nasıl söktün ?
    evet mazgallı kısım.. bu kısmı tutan 3 civata var. bunları 8mm lik lokma cırcırla söktüm(evde takım bol olunca rahat rahat sökülüyor). Birde vites kolunu ucundaki civatasıyla beraber ve bağlandığı alyanlı civatasıyla beraber söktum yoksa kapak gelmiyor ona takılıyor..bütün civataları söktükten sonra sağlam tutup çekmek gerekiyor yumusak cıkmıyor çunku (:
    ..uçuyoruzz DEDE

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2426070

Alıntı Vasuki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun arkadaşlar.

Geçen hafta Kadıköy'de Bostancı ve Taksim dolmuşlarının kalktığı yerin hemen karşısında, Moda istikametine giden sağa biraz keskin bir dönüş var. İşin kötüsü bu yolun üzerinde tramvay rayları da var. Rayların dışından genişçe girdim dönüşe karşıma yola inmiş 4 tane kız çıktı mecburen sağa yattım biraz ön teker raya gelince kaydı tabi Motoru yavaşça sağa yatırırken zıplayarak attım kendimi, sol dizim ve sağ elim yerde, başım karşıya dik bakarak süper kahramanların gökdelenden atlayıp yere temas etmesi gibi bir sahne yaşattım etraftakilere Hemen kontağı kapattım ve kaldırdım motoru. Egzozun alt tarafını koruyan metal, gidonun sağ tarafı ve grenaj çok az çizildi. Dikkatli bakmayınca belli bile olmuyor. İşin komik tarafı olaydan bir hafta önce Üsküdar'da yeşil ninja 205r kullanan birine denk geldim. Sohbet ederken grenajın sağ ön tarafı göstererek "Kadıköy'de raya denk gelince kaydım düştüm" demişti. İçten içe çok özenmişim galiba Neyse nazarlık oldu.

Bu arada İstanbul Anadolu yakasında özellikle akşamları gezip tozan arkadaşlar varsa haberleşelim. Görüşmek üzere...
    Sanırım Murat ile karşılaşmışsın.

O bahsettiğin yerdeki raylar çok kötü. Tam virajın en keskin olduğu yerde ön tekerlek denk geliyor. Ben oradan henüz ön tekerleği kaydırmadan geçmeyi başaramadım ama yavaş giderken çok sıkıntı olmuyor.

Geçmiş olsun
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    [QUOTE=overcloud;2426080]http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2426070bulut şu motora her şeyi yaptın hız sabitleyiciyi unuttun şöyle 100km de sabitleyip hem yakıttan tasaruf yapsak hemde dogayı seyrede seyrede gitsek hemde virajlara keyifli keyifli girsek hiçde fena olmaz....
    MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...

Motosikleti
    2010 ninja 250r
    Alıntı ninja_omer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet mazgallı kısım.. bu kısmı tutan 3 civata var. bunları 8mm lik lokma cırcırla söktüm(evde takım bol olunca rahat rahat sökülüyor). Birde vites kolunu ucundaki civatasıyla beraber ve bağlandığı alyanlı civatasıyla beraber söktum yoksa kapak gelmiyor ona takılıyor..bütün civataları söktükten sonra sağlam tutup çekmek gerekiyor yumusak cıkmıyor çunku (:
    biri forumda motosikletteki aletlerle herşeyin söküldüğümü söylemişti bende onlarla sökmeye çalışmıştım. evet beraberinde sökmek gerekiyo onları ,ben de sökmeye çalışırken anlamıştım =P

Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2426070

O bahsettiğin yerdeki raylar çok kötü. Tam virajın en keskin olduğu yerde ön tekerlek denk geliyor. Ben oradan henüz ön tekerleği kaydırmadan geçmeyi başaramadım ama yavaş giderken çok sıkıntı olmuyor.

Geçmiş olsun
    hocam çok sağlam gezmişsin.fotoğraflara baktımda çok güzel gerçekten..güzel ve yorucu bi gündü heralde senin için.

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    [QUOTE=tutku1982;2426089]
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2426070bulut şu motora her şeyi yaptın hız sabitleyiciyi unuttun şöyle 100km de sabitleyip hem yakıttan tasaruf yapsak hemde dogayı seyrede seyrede gitsek hemde virajlara keyifli keyifli girsek hiçde fena olmaz....
    valla hız sabitleyiciyi bilmem ama otomatik zincir yağlamayı hallettim. yakında aşağıdaki aparatıda alıcam uzun yolda rahat rahat gideriz artık

http://www.motoplus.com.tr/urun/7044...r-Wide-El-Gazi

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

biri forumda motosikletteki aletlerle herşeyin söküldüğümü söylemişti bende onlarla sökmeye çalışmıştım. evet beraberinde sökmek gerekiyo onları ,ben de sökmeye çalışırken anlamıştım =P

hocam çok sağlam gezmişsin.fotoğraflara baktımda çok güzel gerçekten..güzel ve yorucu bi gündü heralde senin için.
    Yoruldum yorulmasına ama bunun keyfide bambaşka

Bu arada bahsettiğiniz civatalar içe doğru çok uzun (işaret parmağı uzunluğunda). benimkileri sökerken baya zorlandık. eğer dönmüyorsa çok zorlamayın civata içerde kırılırsa başınıza iş çıkar.

bir fısfısın içine gaz yağı doldurup tel yada örgü şişi gibi bir şeyle temizlemeye çalışın.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    [QUOTE=overcloud;2426095]
    Alıntı tutku1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

valla hız sabitleyiciyi bilmem ama otomatik zincir yağlamayı hallettim. yakında aşağıdaki aparatıda alıcam uzun yolda rahat rahat gideriz artık

http://www.motoplus.com.tr/urun/7044...r-Wide-El-Gazi

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

Yoruldum yorulmasına ama bunun keyfide bambaşka
    bolu abant dönüşü e5 den dönüş yaptık motoru 100km sabitledim cok keyif almıştım dönüşte hiç hız düşürmeden virajlara girmek cok keyifli oluyor

Motosikleti
    ninja ER
    iyi gezmişsin bulut yine..yollar dayanmıyor sana valla resimlerde gerçekten çok güzel eline sağlık.
    ..uçuyoruzz DEDE

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    iyi gezmişsin bulut yine..yollar dayanmıyor sana valla resimlerde gerçekten çok güzel eline sağlık.
    gercek gezi bayram sonrası 3000km yakın bu geziler yapılcak gezinin yanında cerez kalıyor....

Motosikleti
    Kawasaki 250 r Ninja (Siyah)
    Merhaba;

Gerçektende orası çok kötü. Gerçi ilk geçişimde yatırmadan toplamayı başardım ama yavaş geçince sorun olmuyor...

Geçmiş olsun [/QUOTE]

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tutku1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmiş olsun[COLOR="Silver"]
    bi akşam yakıt tasarufu yapmaya gidelim ömeride al gelirken
    gidelim ama çok uzak olmasın, aslında ömer varsa sorun değil ama

Bu arada cakalaz daki hız sabitleyicinin mantığını çözdüm sayılır bana gerekli mürettebat ve bütçeyi sağlayın size hız sabitleyici yapayım
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    ninja ER
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gidelim ama çok uzak olmasın, aslında ömer varsa sorun değil ama

Bu arada cakalaz daki hız sabitleyicinin mantığını çözdüm sayılır bana gerekli mürettebat ve bütçeyi sağlayın size hız sabitleyici yapayım
    yine benim adım geçiyor noluyorr yahuu yakıt tasarufu yapmak isteyenlere duyurulur bi akşam akalım e6 dan artık nerden olursa farlarıda değiştirdim bizzat..artık önüm açık.
    ..uçuyoruzz DEDE

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yine benim adım geçiyor noluyorr yahuu yakıt tasarufu yapmak isteyenlere duyurulur bi akşam akalım e6 dan artık nerden olursa farlarıda değiştirdim bizzat..artık önüm açık.
    vayy ZX-2R he
    farlar nasıl dediğim kadar farketti dimi? bende uzunları değiştircem bi tek uzunlar kaldı benim
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    ninja ER
    farketti farketti tam gece karanlıkta sürmedim ama akşamdan sonra hemen kendini belli ediyor..gece akmaya giderik artık zx-2r la
    ..uçuyoruzz DEDE

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler