Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Ağustos 2011, 02:05
hocam sen anes'ten almak istediğin modellerin linklerini buraya bi zahmet yapıştır ben cumartesi günü uğrayıp bakarım.
ayrıca disk kilidi olarak şu aşağıdaki ürünede bak derim. almışken en iyisini almalı.
http://www.motoplus.com.tr/urun/3701...li-Disk-Kilidi
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Reklamlar
-
12 Ağustos 2011, 03:13
-
12 Ağustos 2011, 09:25
dün akşam akşam beni sinir ettiler:
önce ikindi vakti komşularımdan bitanesi geldi : bu motorun markası ne dedi
kawasaki zaten üzerinde kawasaki yazıyo dedim
gerçek kawasakimi dedi (inanmakta zorlandı) ( bide adamın çin malı motoru var az çok motordan anlaması lazım)
sahtesidemi var dedim
dudağını büktü ağzını yamulttu gitti . Adama sinir oldum
Sonra gece başka bi muhitte busefer başkası aynı muhabbet :
Bu gerçek kawasakimi
evet
e ama gerçek kawasakilerin eksozu kuyrukta olmuyomu ?
...
...
...
gel anlat adama,sinir ettiler
Her asker yeşil bereli olamaz
-
12 Ağustos 2011, 10:24
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
dün akşam akşam beni sinir ettiler:
önce ikindi vakti komşularımdan bitanesi geldi : bu motorun markası ne dedi
kawasaki zaten üzerinde kawasaki yazıyo dedim
gerçek kawasakimi dedi (inanmakta zorlandı) ( bide adamın çin malı motoru var az çok motordan anlaması lazım)
sahtesidemi var dedim
dudağını büktü ağzını yamulttu gitti . Adama sinir oldum
Sonra gece başka bi muhitte busefer başkası aynı muhabbet :
Bu gerçek kawasakimi
evet
e ama gerçek kawasakilerin eksozu kuyrukta olmuyomu ?
...
...
...
gel anlat adama,sinir ettiler
oluyo öyle şeyler kafana takma banada mahalledeki 16-17yaş grubu gençler ''abi motorun hakkını versene, bağırt biraz'' diyip duruyolar her önlerinden geçtiğimde şimdi ben onlara bu çift silindir desem ne anlayacaklar salla gitsin
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
12 Ağustos 2011, 10:46
Memleketimin motosiklet kültürü bunlardan ibaret işte. Benim de bir komşum var, "ben motosiklet sevmem" deyip duruyor. "Hiç sürdün mü ?" diyorum, yok diyor sürmedim.
-
12 Ağustos 2011, 11:06
ejlover adlı üyeden alıntı
Ben de buraya bunu yazayım diye gelmiştim ki siz yazmışsınız
Yabancı forumları aradım biraz da Xena öneriyorlar genellikle. Kendi sitesini arattım motor modeline göre uyumluluk listesi var. Ayrıca bir şablon var çıktısını alıp diskinizin üzerine yerleştiriyorsunuz hangi modellerin kaç mm pim'lileri olur diye bakabiliyorsunuz. Adamlar cidden düşünmüş. Şablonu çıkarttım yarın ölçümleri yapıp e-bay'den siparişini verice
Teşkkürler ;) Bu arada motoplus'taki eski seri modellerden bi de hangi boy v.s. bi şey yazmamışlar :(
Sehpa takozu için de rizoma'nın SC030 serisi uyuyor bizim motorlara ama Anes'te sc010 ve sc020'ler var sadece; 30'lar gelir mi diye sorup bir de
http://www.anesmotor.com/?urun-1085-...Takozlari.html adresindeki keiti'yi deneyebilirseniz iyi olur ;)
Çayyolu Arcadium civarlarında beyaz bir ninja gördüm sizin mi acaba
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
12 Ağustos 2011, 11:14
Geçen gece başıma bir olay geldi paylaşmak istiyorum.
600hornet li bir arkadaşımla turlarken suadiye sahil yolunda geçiyoruz, polis çevirmesi var.. ama arabaları durdurmuyorlar.
2 imizi birden durdurdular, ben dedim herhalde ehliyet ruhsat kontrolü.. sakin gidiyoruz çünkü.
"gaz ver" dedi ikimize de, şaşırdık. arkadaş 4bin devire kadar verdi , "yetmez" dediler. ben de direk 8bin verdim. "yetmez ver daha daya dibe" dedi, 11 bin devire kadar gaz vermek durumunda kaldım. motorum belki rodajda kardeşim bu ne terbiyesizlik?? anladık egsoza bakıyosunuz da böyle bir komedi olabilir mi?
devam edin dedi ikimizin de makinalar stock allahtan da o akşam yakalanan çok olmuştur.. bu aralar dikkat edin egsoz varsa özellikle..
-
12 Ağustos 2011, 12:16
polise ne abi egzoztan, muayeneden gecmis mi gecerliligi devam ediyor mu ediyorsa ona ne? bence sacmalik ama polisin yaptigi ne mantikli ki? ben two brosla direk patlarim oyle bi kontrolde =) gerci db killeri var bnmkinin ama gene de stok egzosa gore cok daha fazla ses veriyor.
-
12 Ağustos 2011, 12:31
Karayan adlı üyeden alıntı
polise ne abi egzoztan, muayeneden gecmis mi gecerliligi devam ediyor mu ediyorsa ona ne? bence sacmalik ama polisin yaptigi ne mantikli ki? ben two brosla direk patlarim oyle bi kontrolde =) gerci db killeri var bnmkinin ama gene de stok egzosa gore cok daha fazla ses veriyor.
trafik polisleri açık eksozları susturucusu sökülmüş eksozlardan anlıyolar ve açık eksoz yasak
Bir ara hyo gt 250r ım varken başıma gelmişti,motoru yeni almıştım polis durdurdu eksoza baktı,
dedi bunun susturucusunu sökmüşsün,baktım hakkaten belli oluyo
ciddi ciddi ceza yazıp motoru bağlıycam dedi ama tabi ben özel güçlerimi kullanarak cezadan yırttım
-
12 Ağustos 2011, 13:03
I dont think.. Thinking is dangerous.. I just only wink :wiinkk:
-
12 Ağustos 2011, 13:18
Dün bir arkadaşımın doğum günü vardı. İftardan sonra pasta kesecektik.
Geç kaldım, onların otoparkında motosiklet ile manevra yaparken geç kalmanın telaşıyla ön frene sert yüklendim. Yerlere parke taşların arasını doldurmak için kum dökmüşler. Haliyle ön tekerlek kaydı ve motor sağa yatmaya başladı.
Hemen dizimi deponun altına koyup ağırlığımı sağ ayağıma verdim. Tabi bu seferde ayağım kaydı.
Ellerimle gidona ne kadar asıldıysam da motoru usulca yere bırakmak zorunda kaldım
İşin komik yanı debriyajı hiç bırakmadım ve motor yerdeyken çalışmaya devam ediyordu
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
12 Ağustos 2011, 13:22
geçmiş olsun.. geçen aynı şey bana da oldu yerler kumluymuş ve motor kayıyordu, bi noktaya kadar ellerimle gidona asıldım tutabilip ama tam bırakacakken arkadaşım koşup yardım etti.. 1 sn daha dayanamazdım
I dont think.. Thinking is dangerous.. I just only wink :wiinkk:
-
12 Ağustos 2011, 13:30
overcloud ve fuLia ikinizede geçmiş olsun
kum ve çakıl taşları benimde herzaman korkulu rüyam olmuştur
-
12 Ağustos 2011, 13:30
overcloud adlı üyeden alıntı
Geç kaldım, onların otoparkında motosiklet ile manevra yaparken geç kalmanın telaşıyla ön frene sert yüklendim. Yerlere parke taşların arasını doldurmak için kum dökmüşler. Haliyle ön tekerlek kaydı ve motor sağa yatmaya başladı.
Hemen dizimi deponun altına koyup ağırlığımı sağ ayağıma verdim. Tabi bu seferde ayağım kaydı.
Ellerimle gidona ne kadar asıldıysam da motoru usulca yere bırakmak zorunda kaldım
İşin komik yanı debriyajı hiç bırakmadım ve motor yerdeyken çalışmaya devam ediyordu
Geçmiş olsun kapalı otoparkların yerleri çok tozlu ve kaygan oluyo dikkat etmek lazım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
12 Ağustos 2011, 15:37
-
12 Ağustos 2011, 15:54
Dün Onur'a yakalanmamla esrar perdesi kalktı
Erkek erkeğe de gezemiyoruz ki adamın birilerine(!) yetişmesi gerekiyordu
Şaka bir yana tanıştığımıza çok memnun oldum
Çayyolunda oturuyorum KonutKent-2'de büyük ihtimalle Arcadium v.s. o civarlardaki beyaz ninjacı ben olabilirim
Başka görmedim henüz
Yalnız bilkent'teki ben değilim; MinaSera starbucks'ın orda görürseniz ama kesin benimdir gönül rahatlığıyla durdurabilirsiniz
Konutkent 1 deyim bende Siyah bir enduro kros kırması motorum var. Görürsem yolunuzu kesicem ona göre görüşmek dileğiyle..
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
12 Ağustos 2011, 16:25
Keiti'leri denemeye gerek yok, paketlerinin arkasında Kawasaki diye yazıyor zaten. Yurtdışında da Ninja 250R kullanıcıları "perfect fit" diye beğenilerini belirtmiş. Ama ben dün Anes'i aradım Ninja uyumlu 10'luk Keiti takozları içinde siyah renk yoktu stoklarda. Kırmızı, mavi bir de sarı vardı galiba.
http://www.motorcycle-superstore.com...WT.MC_ID=10010
Rizoma'lar mutlaka daha kalitelidir de 100 lira vermeye değer mi, benim şüphem var... Servislerde sehpa takozunuz yoksa 5 kuruşluk metrik 10 civataları takıyorlar, iş bitince çıkarıyorlar. İş görüyor mu, görüyor...
-
12 Ağustos 2011, 16:27
MotoGT adlı üyeden alıntı
Konutkent 1 deyim bende
Siyah bir enduro kros kırması motorum var. Görürsem yolunuzu kesicem ona göre
görüşmek dileğiyle..
Tamamdır Hocam, görüşmek ümidi ile ;)
Bu arada arkadaşlar alarmlı disk kilidi olarak Xena XX14'ün siparişini verdim (http://www.xenasecurity.com/product/...lFinish/page1/)
Bugün şablonla ölçüm yaptım ve Xena marka almak isteyen arkadaşlar olursa 14mm'den daha kalın pin'leri olan modeller bizim motora olmuyor aklınızda bulunsun
---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
gurcano adlı üyeden alıntı
Keiti'leri denemeye gerek yok, paketlerinin arkasında Kawasaki diye yazıyor zaten. Yurtdışında da Ninja 250R kullanıcıları "perfect fit" diye beğenilerini belirtmiş. Ama ben dün Anes'i aradım Ninja uyumlu 10'luk Keiti takozları içinde siyah renk yoktu stoklarda. Kırmızı, mavi bir de sarı vardı galiba.
http://www.motorcycle-superstore.com...WT.MC_ID=10010
Rizoma'lar mutlaka daha kalitelidir de 100 lira vermeye değer mi, benim şüphem var... Servislerde sehpa takozunuz yoksa 5 kuruşluk metrik 10 civataları takıyorlar, iş bitince çıkarıyorlar. İş görüyor mu, görüyor...
O zaman iyi Teşekkürler ;) Kesinlikle haklısınız değmez. Hatta ben de aynı şeyi düşünüyorum, sehpa'ya alacağım zaman motoru takarım topuzu onun dışında zaten üzerinde durmasının bir anlamı yok
-
12 Ağustos 2011, 23:54
gecmiş olsun
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:50 ----------
Felon adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kapalı otoparkların yerleri çok tozlu ve kaygan oluyo dikkat etmek lazım
bi akşam yakıt tasarufu yapmaya gidelim ömeride al gelirken
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
12 Ağustos 2011, 23:55
tutku1982 adlı üyeden alıntı
5000km balatalar nasıl bitti anlam veremedim dogrusu benim 10000km oldu halen ilk günkü gibi tertemiz duruyor...
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:30 ----------
hocam balataları sen al ben sana ücretsiz degiştiririm
sagol hocam.öyle birşey olursa yemek ısmarlamadan bırakmam zaten seni = )
fuLia adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.. geçen aynı şey bana da oldu yerler kumluymuş ve motor kayıyordu, bi noktaya kadar ellerimle gidona asıldım tutabilip ama tam bırakacakken arkadaşım koşup yardım etti..
1 sn daha dayanamazdım
geçmiş olsun
benimde başıma geldi buna benzer,
bir kere sabunlu suyun üstünden geçtim,ama çok az bi kısmı geldi tekere ve yavaş gidiyordum,üstünden geçtikten sonra kuru zeminde 1. viteste azcık gaz verdim direk arka teker sağa attı kendini,sol ayağımı yere koyarak denge sağlayabildim.
birde kum olayı ,ama bayağı kum vardı, ben sertleşmiş toprak sandım, dönerken sola attı arka taraf, ondanda sağ ayağımı koyarak kurtuldum.
bu durumlarda ayağımı koymak alışkanlık oldu hızlı giderken refleks gene ayağımı koyucam paket olucam diye korkuyorum = P
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler