Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Ağustos 2011, 10:52
bence km düşürülmemiştir. km düşürülmüş olsaydı lastiklerden anlaşılırdı. genelde motosiklet kullanmaya ilk kez ninja ile başlayan kullanıcılar ön freni çabuk bitirebiliyor. benim motorumda da aynı durum vardı. arka balata henüz bitmemişti ama ön 1mm kadar kalmıştı sadece.
25bin km cbr125'deki balatalar için çok iyi bir menzil ama şunu unutmamak, lazım cbr ile ninja'nın son sürati ve hızlanma oranları birbiriyle aynı değil.
bu arada istanbul'da hava bombok... >_<
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Reklamlar
-
11 Ağustos 2011, 11:07
söylediklerinizin çoğuna katılıyorum ama
arkadaşlar ben kesinlikle km siyle oynanmış demedim,km siyle oynanmış olabilir diye düşünüyorum dedim yani ihtimallerden sadece 1 tanesi
arkadaşın motorunun lastiklerini zaten göremiyorum bunu o arkadaş bilebilir
plaka konusuna gelince adanadada bu sele altına plaka takma konusunda polisler çok titiz,helede kask takmayanları gördükleri yerde durdurup ceza yazıyolar,Adana polisini Takdir ediyorum
Her asker yeşil bereli olamaz
-
11 Ağustos 2011, 12:00
alacam inşallah önümüzdeki yıl bi tane bende cbr la iyice pişeyim de bi . çok daha kullanmış olmamama rağmen artık hafiften kalkışlar ani hızlanışlar falan tatmin etmemeye başladı, tamam ilgi olayı süper de ama performans da lazım . yeni cbr 125 den kullanan biri varsa ninja ya geçtiğimde yasayacagm biraz farklardan eksi artı yönlerinden bahsedebilir mi ? beklentilerim ne yönde olmalı .
-
11 Ağustos 2011, 12:23
forza46 adlı üyeden alıntı
alacam inşallah önümüzdeki yıl bi tane bende
cbr la iyice pişeyim de bi . çok daha kullanmış olmamama rağmen artık hafiften kalkışlar ani hızlanışlar falan tatmin etmemeye başladı, tamam ilgi olayı süper de ama performans da lazım
. yeni cbr 125 den kullanan biri varsa ninja ya geçtiğimde yasayacagm biraz farklardan eksi artı yönlerinden bahsedebilir mi ? beklentilerim ne yönde olmalı .
3 seneden fazla cbr 125 kullandım ninjayla arasında (performans) ciddi bir şekilde dağlar kadar fark var...
-
11 Ağustos 2011, 12:57
abi sele altina plakada ben bir sakinca gormuyorum yani ya dogru duzgun plaka yapsinlar amerikadaki gibi ya da o duvar tablosu gibi plaka arkada hos durmuyor.
balata konusuna gelirsek, benim de ustam killandi motorumun kmsi dusurulmus olabilir diye, cunku biz motoru actik bujilere vesaireye de baktik hatta degistirmemiz gerekti, 5500 km gosteriyor su an motorum ama ustam bu motor rahat 15 bin km dedi, tabi neye dayanarak soyledi onu ben de bilmiyorum ama lastiklerin durumu iyidi, onu da soyle acikladi lastikleri kendi degistirip sonra satmadan once stok lastikleri takmis olabilir geri diye soyledi. neyse kisaca km ile oynanmis olabilir, balatadan da anlasilir bu ama arkadasin dedigi gibi cok fren kullanmissa acemilikten dolayi ondan da on balatalari yemis olabilir, benim motorda durum tersiydi arkalar bitikti onler daha iyi durumdaydi, ben ikisini de degistirttim. neyse dikkat etmek lazim bu km olayina ama cok da takilmamak lazim motorun durumu iyise, guzel isliyorsa km o kadar da onemli degil bence, iyi bakilmissa.
bu arada hala gomme sinyal soruma cevap alamadim, yok mu taktiran yahu turkiyede ninjasina gomme sinyal =)
-
11 Ağustos 2011, 13:02
ömer ne yaptın değiştinmi farları?
iş dönüşü senle gitmek iyi oluyo yakıt tasarrufu yapıyorum
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
11 Ağustos 2011, 13:14
Karayan adlı üyeden alıntı
abi sele altina plakada ben bir sakinca gormuyorum yani ya dogru duzgun plaka yapsinlar amerikadaki gibi ya da o duvar tablosu gibi plaka arkada hos durmuyor.
balata konusuna gelirsek, benim de ustam killandi motorumun kmsi dusurulmus olabilir diye, cunku biz motoru actik bujilere vesaireye de baktik hatta degistirmemiz gerekti, 5500 km gosteriyor su an motorum ama ustam bu motor rahat 15 bin km dedi, tabi neye dayanarak soyledi onu ben de bilmiyorum ama lastiklerin durumu iyidi, onu da soyle acikladi lastikleri kendi degistirip sonra satmadan once stok lastikleri takmis olabilir geri diye soyledi. neyse kisaca km ile oynanmis olabilir, balatadan da anlasilir bu ama arkadasin dedigi gibi cok fren kullanmissa acemilikten dolayi ondan da on balatalari yemis olabilir, benim motorda durum tersiydi arkalar bitikti onler daha iyi durumdaydi, ben ikisini de degistirttim. neyse dikkat etmek lazim bu km olayina ama cok da takilmamak lazim motorun durumu iyise, guzel isliyorsa km o kadar da onemli degil bence, iyi bakilmissa.
bu arada hala gomme sinyal soruma cevap alamadim, yok mu taktiran yahu turkiyede ninjasina gomme sinyal =)
dediğin gibi motorun durumu iyiyse bi mesele yok,çünkü bu km düşürenler çok adi insanlar onu yapan ustalar dahada adi insanlar,
ben şahsen adanada çok ünlü ustaların bile km düşürdüğüne şahit oldum ve o ustaların dükkanına gün geldi mecbur kaldım ama birdaha gitmedim,böyle alengirli işlerle uğraşan insanlardan hayır gelmez
-
11 Ağustos 2011, 14:00
Felon adlı üyeden alıntı
hahahah Ali ne adamsın ya yakıt tasarrufu
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
11 Ağustos 2011, 14:04
ejlover adlı üyeden alıntı
Sagol Onur, sanirim Ulusan'in elinde de vardi ordan alirim o zaman ;) Bu h.ici bu taraflara ugrarsan goruselim abi. Tatilden yeni dondum arayamadim bi turlu firsat bulup :(
bizde bi tatil olsa diye bekliyoruz hala bu hafta baya yogun işler mesai ye fln kaliyorum, pek motorla dolasma firsatim olmadi. senin rodajin bitti mi ? rahatladın mı biraz
Ulusan'da olmayabilir bu marka ama bi sormakta yarar var. ama motomax ulusana cok yakin zaten. orda bulamazsan bile motomax ten gidip alabilirsin.
-
11 Ağustos 2011, 15:43
Felon adlı üyeden alıntı
farları aldım bauhaus tan 39.90 tl osram nightbreaker H7 55w .ama kısmetse bugun değiştircem..tabi yakıt tasarrufu yaparsın 1haftadır benzın ışığım yanıyor böylece bitmeden gidiyom halen mesafe kısa olunca aceleye getirmiyom 5dk geç olsun sağlam olsun..bugün yine ışıklarda rastlaşırız belki
..uçuyoruzz DEDE
-
11 Ağustos 2011, 16:53
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
11 Ağustos 2011, 17:15
CBP adlı üyeden alıntı
bizde bi tatil olsa diye bekliyoruz hala
bu hafta baya yogun işler mesai ye fln kaliyorum, pek motorla dolasma firsatim olmadi. senin rodajin bitti mi ? rahatladın mı biraz
Ulusan'da olmayabilir bu marka ama bi sormakta yarar var. ama motomax ulusana cok yakin zaten. orda bulamazsan bile motomax ten gidip alabilirsin.
Hadi yaaa, cok kolay gelsin o zaman. İlk yarisi bitti rodajin 6000 devire gectim sonunda Ama daha tam bitmesine var :(
Ulusan motomax bayiisi diye digerine bakmamistim da bi ugriim oraya da ;)
Bu arada sehpa ve onun icin topuz aldiniz mi?
Sen musait oldugunda haber verirsin olmadi ben hemdn hergun incek/park cd./cayyolundayim aksamlari
-
11 Ağustos 2011, 17:41
ejlover adlı üyeden alıntı
Hadi yaaa, cok kolay gelsin o zaman. İlk yarisi bitti rodajin 6000 devire gectim sonunda
Ama daha tam bitmesine var :(
Ulusan motomax bayiisi diye digerine bakmamistim da bi ugriim oraya da ;)
Bu arada sehpa ve onun icin topuz aldiniz mi?
Sen musait oldugunda haber verirsin olmadi ben hemdn hergun incek/park cd./cayyolundayim aksamlari
sancak mahallesinde motomax, fiyatlarıda uygun genelde guzel seyler var.
sehpa ve topuz almadik. zincir yaglamak icin iki kisi hallediyoruz simdilik. su hafta bir gecsin ondan sonra biraz rahatlarim heralde. ondan sonra haberleselim. gezelim
-
11 Ağustos 2011, 18:10
Arka sehpa için ben de takoz arıyorum. Ninja'larınki metrik 10 ince dişli. Anes'te Keiti'nin var ama ölçü-marka belirtilmemiş. http://www.anesmotor.com/?urun-1085-...Takozlari.html
Bir de bu var, marka ve renk seçilebiliyor. http://www.feyizoglu.com/Lift-Spool_45896.html#0
-
11 Ağustos 2011, 18:35
CBP adlı üyeden alıntı
sancak mahallesinde motomax, fiyatlarıda uygun genelde guzel seyler var.
sehpa ve topuz almadik. zincir yaglamak icin iki kisi hallediyoruz simdilik. su hafta bir gecsin ondan sonra biraz rahatlarim heralde. ondan sonra haberleselim. gezelim
Aynen abi Tamamdir ben de bu arada Bitirmeye calisiim rodaji, 1000de bakima girecek zaten ;) Olmadi kahve falan iceriz
gurcano adlı üyeden alıntı
Bunlarda da mm yazmiyor :( e-bay'de buldum olmadi ordan siparis vericem 1haftada geliyor zaten. Rizoma'nin da var 10luk ama TR'de bulamadim :(
-
11 Ağustos 2011, 18:52
sehpa takozları universal değil mi?
-
11 Ağustos 2011, 20:51
overcloud adlı üyeden alıntı
Değil... Metrik 6 olan var 8 olan var. Kawasakiler'in çoğu metrik 10...
-
11 Ağustos 2011, 21:54
Yok hocam ne yazik ki arkadaki vida deliginin capina gore degisiyor :( Gurcano'nun dedigi gibi ninjalar 10'luk.
-
12 Ağustos 2011, 01:08
kötüymüş ya..
Hocam istanbuldan beğendiğin bir model varsa gidip deneyelim bizim ninjalarda, sende böylelikle kargo ile sipariş edebilirsin burdan.
Eğer Anes motordakiler izin verirse denemeye fotoğrafını çeker burdan paylaşırım sende sipariş edersin. Anes motorun hergün önünden geçiyorum.
-
12 Ağustos 2011, 01:32
kötüymüş ya..
Hocam istanbuldan beğendiğin bir model varsa gidip deneyelim bizim ninjalarda, sende böylelikle kargo ile sipariş edebilirsin burdan.
Eğer Anes motordakiler izin verirse denemeye fotoğrafını çeker burdan paylaşırım sende sipariş edersin. Anes motorun hergün önünden geçiyorum.
Ben sevinirim açıkcası Keiti'ler oluyorsa alabilirim onlardan ;) Bi de adamların rizoma'nın neden kawasaki uyumlu modellerini getirmiyorlar diye kulaklarını çekerseniz makbule geçer
Bu arada disk kilidi almışken alarmlı olsun dedim ama çok seçenek yok ne yazik ki :(
Luma alayım diyorum ama 2 modeli var pin'leri 5mm ve 10mm olan modeller. Bu inler illaki diskin üzerindeki deliklerden mi geçmek zorunda kilitlerken direkt diski içine alacak şekilde takamıyor muyuz?
http://www.feyizoglu.com/Luma-912-Al...i_45244.html#0
http://www.feyizoglu.com/Luma-914-Al...i_45245.html#0
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler