Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Türk lirasını bırakıp, avro ile mi satılacak... Göstergeler pek hoş durmuyor. Benzin göstergeside yok. Hala depo çalkalattırıyorlar...
Şasenin çelik olması sağlamlık açısından çok iyi ama ağırlık bakımındanda çok kötü. Benim mx-r 125cc 2 zamanlı ve 93 model olmasına rağmen Alüminyum şase vardı....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Reklamlar
-
o kadar para vermem bu motora
-
bence o paraya kavasaki er6f ikinci eli alınır cok daha ii olur
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
-
az yakan süpersport istiyorsan alıcaksın.. mantalite bu olucak.. çok yaksın çok kaçsın dıyorsan 2. el herturlu 600cc alırsın bu paraya tabiki.. ama başlangıç ve yakıtı öne surmek acısından üretilen modeller.. ama biz Türkleri bozar
-
-
arkadaşlar bu motor fuarda wardı türkiye parekende satış fiyat listesindede bu motor yazıyor ve fiyatı 5500€ yani bildigim kadarıyla Türkiyede satılıyor.
Z-moto Motorlu araçlar ticaret a.ş
2008 model kawazaki ürünlerinin önerilen perakende fiyat listesinde adı geçiyor bu motorun fuardada wardı gelmediginden emin misiniz?
ayrıca açtıgım konunun ilk postunda fiyatını belirttim niye hala fiyat soruyorsunuz? Düzgünce Okuyalım bence.
-
Arkadaşlar Motor Fuar'da tanıtıldı. Tr de 5500 euro fiyattan satışa çıkarıldı. Ha ben almam o ayrı konu
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Motor Fuar'da tanıtıldı. Tr de 5500 euro fiyattan satışa çıkarıldı. Ha ben almam o ayrı konu
Deryalı bende çıkarıldı diye biliyorum fuarda gördüm fiyatınıda sordum kesin satılıyor dimi??
-
Evet dostum satıyorlar.
Ben YZF r125'i çok daha fazla beğendim Fiyatıda 1000Euro daha ucuz. Zaten 250cc yi alana kadar 600 lük alabilirsin. Başlangıç için YZF 125 ideal.
-
Yanlız yzf 125 in motor sesi çim biçme makinasından farksız. Ayrıca ilk başlangıç motoru olarak 600cc fazla max 250 cc iyidir.
-
bende bu gün fuardaydim bi yzf ye bindim ooo dedim işte makine bu sonra cibira bindim biner binmez altimda mobilet gibi kaldi yzf daha manyak ya depo falan büyük daha gösterişli bide 7 bin ytl olsa alacam vallahi
-
bence ninja daha güzel gözüküyor ayrıca dedigim gibi yzf nin sesi çimbiçme makinası gibi
-
Yine zevk ve tercih meselesi tabi. Umarım herkes kendi gönlündeki motora kavuşur.
-
Ah bir anne babamı kandırabilsem.
Maddi durumum istedigim her motoru almaya yeterli fakat ailemin buna izin vermemesi çıldırıyor.
-
Alınabilirde fiyatı biraz daha makul olsaydı.Bu motoru seçenlerin biraz yakıttan avantajı olur kanısındayım.250cc nede olsa.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
gostergeleri cok kotu yaw benim chunlininki bile daha guzel gostergelerden acaip kısmıslar
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
-
YZF125R daha güzel ve performanslı bence..... Ekonomiktir de....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
selam arkadaslar bende kawa 250 cross var
elektrik semasi lazim(cizelge) yardilariniz icin
simdiden tesekurler
-
MotoShow '08
Fuar geçti hayalini kuranlar alıcı gözüyle birdaha baktı motora ve fırından yeni çıkmış 2 foto ile fuardan döndüm;
hyosung artık kalkmış...yeni piyasada adı kanuni qt250r imiş...bu kawasaki kanuniden ucuz...yani pazarın kaymağını alma stratejisi işte...zate aklı olan çin çan çon almaz capon alır...ikisi arasında kalsa...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler