Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

elcik oluyor da iste bar endi olmuyor, bar endi olmadan sadece rizoma elcik takmak da sacma, guzel durmadi ztn ben denedim, ben de lux modelini taktirmaya calismistim olmuyor =)

ebayde farkli ninja 250 ye uygun elcikler ve bar endler var mesela ama onlardan deneyebilirsin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Vasuki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250R '11 Beyaz
    Merhaba, bugün kızıma kavuştum. Yaklaşık 40 km kadar gezdik, ara sıra farkında olmadan 5000-6000 rpm'e kadar çıkmışım.
    Rodaj süresince 50-60 km/s hızla yol almak için sürekli vites değiştirmek dışında her şey gayet güzel

Daha önce sormuş olduğum sele yüksekliğiyle ilgili satıcı İstanbul Motor "amortisörün orjinal ayarı bozmayalım 800km bakımında servisteki arkadaşlara danışırsınız" dedi.
    Gün içinde kullandıkça aslında gerek olmadığını fark ettim. Zaten durma anında sadece sol ayağımı yere bastığımdan tahmin ettiğim kadar sıkıntılı bir boy sorunu olmadı.

Lastikler sıfır olduğu için dış yanaklarını köpüklü suyla iyice temizlemezsem ıslak zeminde viraja girerken kayabileceğimi söylediler.
    Bol köpüklü suyla iyice yıkamak mı gerekiyor, yoksa köpüklü bir süngerle temizleyip durulasam yeterli olur mu?

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Vasuki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, bugün kızıma kavuştum. Yaklaşık 40 km kadar gezdik, ara sıra farkında olmadan 5000-6000 rpm'e kadar çıkmışım.
    Rodaj süresince 50-60 km/s hızla yol almak için sürekli vites değiştirmek dışında her şey gayet güzel

Daha önce sormuş olduğum sele yüksekliğiyle ilgili satıcı İstanbul Motor "amortisörün orjinal ayarı bozmayalım 800km bakımında servisteki arkadaşlara danışırsınız" dedi.
    Gün içinde kullandıkça aslında gerek olmadığını fark ettim. Zaten durma anında sadece sol ayağımı yere bastığımdan tahmin ettiğim kadar sıkıntılı bir boy sorunu olmadı.

Lastikler sıfır olduğu için dış yanaklarını köpüklü suyla iyice temizlemezsem ıslak zeminde viraja girerken kayabileceğimi söylediler.
    Bol köpüklü suyla iyice yıkamak mı gerekiyor, yoksa köpüklü bir süngerle temizleyip durulasam yeterli olur mu?
    benim bildiğim o olay biraz sıcak suyla olur ama en iyisi sıcak su ve köpükten sonra
    sıcak bi havada lastiklerin ısınmasını bekledikten sonra yavaş yavaş virajlara girerek lastikleri açman.Lastik rodajı keyiflidir,kolay gelsin
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapmayin yaaa bu kotu haber iste ;( Lux modeli cok hosuma gitmisti benim de ;( zx6 ya da 10a da var rizomada 2011modeller dahil. Onlarinki de olmuyorsa yapacak bi sey yok :(
    marka rizoma değil ama rizomayla birebir aynı elcikler var,ninjayada oluyo onlardan tavsiye ederim...
    Her asker yeşil bereli olamaz

Motosikleti
    Kawasaki Yeşil Ninja 250 R - 2011
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aaaa Dün akşam incek'te karşılaşmış olma ihtimalimiz var mı acaba? Spontene bir Ninja toplantısı da yapmış gibi olduk Ankara olarak
    evet o bendim benzin alıp bizimkilerin yanına gittiğimde siz gitmiştiniz zaten. incek yolları artık sürekli ninjalarla dolu oldu.. o gün yıldızın rodajına yardım ediyorduk, baya da yol yaptık.. incekten sonra beşevler, sonra park caddesi falan iyi oldu yıldız a. trafiğe de alışıyor yavaş yavaş..

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

Alıntı __sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıza hoşgeldiniz...
    teşekürler..

Alıntı EruKING adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin... Kazasız belasız sürüşler dilerim... Söz kawasakiyse yeşil farzdır
    yeşil motorumu çok seviyorum teşekkürler

Alıntı HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle.... Facebooktaki grubumuza da bekleriz....
    kalıcılık birazda ortamla, yazılan konusulan seylere alakalı oluyor. işallah güzel bilgi paylaşımları yaparız. teşekkürler

bu arada benim 3000 km e yaklaştı motorum.. yarında zincirlerimi yağlayacağım.. bakalım belki bir de sehpa alacağım bu iş için.. ne kadar civarlarında sehpalar bilginiz var mı?

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    bu aralar ninja sayısında baya bir artış oldu. kıştan bu yana istanbulda da çok sık karşılaşıyorum ninjalar ile. facebook grubuna üye olmayan ninjalarda var halen

motorlarını yeni alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun.

sehpa fiyatları 100 - 120tl arası değişiyor. istanbul'da daha ucuza bulmak mümkün olabilir ama ankara'da durum nasıl bilemiyorum. otomatik zincir yağlama sistemide düşünebilirsin fiyatı 250tl ama ankarada takan yetkili servis var mı bilemiyorum. tek seferde en az 1000km yağlama yapıyor.

yeşil renk ninjaların çoğaldığını görkmek güzel ama motoru park ettiğin yerlere dikkat et, sürekli üzerine oturmak isteyen insanlar oluyor.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Kawasaki Yeşil Ninja 250 R - 2011
    bakalım bugün gidip sorcam sehpa fiyalarını.. sanırım alcam ama bugün..

yeşil rengi branda ile örtüorum evin otoparkında.. çocuklar bi iki denediler ama kızdım. bi de artık sanırım alıştılar ilgi çekici gelmiyor onlara. yalnız park konusunda daha gözümün göreceği yerin dısında bir yere bırakıp gitmedim.. sürekli dibimde duruo motorum. geçen bir arkadasımın kırmızı 1000rr ını maalesef deposunu çizip imza falan atmışlar.. üzücü..

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Motoron dergisinin ninja 250r ve cbr 250r karşılaştırmasını okuyan varmı arkadaşlar. Eğer okuyan varsa bizimle paylaşırsa kısa bir özet sevinirim...

ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    marka rizoma değil ama rizomayla birebir aynı elcikler var,ninjayada oluyo onlardan tavsiye ederim...
    Alıntı Karayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elcik oluyor da iste bar endi olmuyor, bar endi olmadan sadece rizoma elcik takmak da sacma, guzel durmadi ztn ben denedim, ben de lux modelini taktirmaya calismistim olmuyor =)
    ebayde farkli ninja 250 ye uygun elcikler ve bar endler var mesela ama onlardan deneyebilirsin.
    Elcik olayını erteleyeyim ben o zaman biraz daha Teşekkürler hocma bilgilendirme için, vakit kaybından kurtardınız beni

@Vasuki
    Hocam hayırlı olsun, gözünüz aydın; kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun

Bu arada bana lastik rodajı ile ilgili kimse bir şey söylemedi eğitimde

Alıntı fuLia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulusan'dan alacaksanız orada 160'a ön+arka takım var Ama sehpa topuzu yokmuş 2 gün önce sordum :( 2hafta civarında getireceklermiş. Eğer başka bi yerlerde bizim motorlara uygun takoz bulabilirseniz haber verirseniz çok makbule geçer

lastik rodaji onemli bir de paran varsa 500 tl git hemen o lastikleri degistir, ninjanin lastikleri cok mantar cunku.

Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı fuLia adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yeşil rengi branda ile örtüorum evin otoparkında.. çocuklar bi iki denediler ama kızdım. bi de artık sanırım alıştılar ilgi çekici gelmiyor onlara. yalnız park konusunda daha gözümün göreceği yerin dısında bir yere bırakıp gitmedim.. sürekli dibimde duruo motorum. geçen bir arkadasımın kırmızı 1000rr ını maalesef deposunu çizip imza falan atmışlar.. üzücü..
    bu talihsizlik en çok benim başıma geliyor sanırım. par kettiğim yerde 3 kere sağ ön sinyali kırıldı. yapanda 5 yaşında çocukmuş, daha sonra yakaladım. ne diyebilirsin ki bu durumda..

başka bir günde benzinlike adres sormak için markete girmiştim. pompacının biri motorun üzerine oturmak üzereyken son anda yakaladım adamı
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Ben işyerinin otoparkına bırakıyorum ama ne zaman motoru çalıştırsam : bakıyorumki oynanmadık bi tarafı kalmamış,aynalarla oynamışlar,sinyaller açık,uzunlar yanıyo,geçenlerde küçük km saatini bile sıfırlamışlardı artık yuhh dedim.
    Ama şimdi işyerinin kapalı garajı var müdürün arabasını koyduğu,benim motorda sığıyor,motoru oraya bırakıyorum Allahtan müdür bişey demiyor oturduğum yerden bilgisayar başındanda motorumu izleyebiliyorum Alaaaaahhh benden iyisi yok
    Bilgisayarın masaüstünde ninjanın resmi var,bikaçgün önce müdür bey gördü, : üfff bu ne böyle,bu motor şu otobanda yanımızdan ciiiiiuuuuvvvvv diye geçen motorlardanmı dedi tabi bende evet dedim

Vasuki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250R '11 Beyaz
    lastik rodaji onemli bir de paran varsa 500 tl git hemen o lastikleri degistir, ninjanin lastikleri cok mantar cunku.
    Hangi lastikler öneriliyor?

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Alıntı Vasuki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi lastikler öneriliyor?
    Metzeler in üzerine lastik tanımam arkadaş...

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Bridgestone mu Dunlop mu ne almayı öneriyorsunuz? Bir de üzerindekilerin normal ömrü nedir? Kullanma kılavuzunda yazan marka model lastik var üzerinde; o kadar da kötü olmasa gerek diye düşünüyorum.

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    bridgestone ve dunlop ikiside çok iyi ikisininde kalitesi tartışılmaz...

Motosikleti
    XL650V Transalp
    michelin pilot activ ile değiştirdim lastikleri. yumuşak hamurlu. sürüşü çok değişti. imkan varsa fuara kadar orjinal lastik ile kullanıp fuardan indirimli alabilirsiniz.

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    bridgestone ve dunlop ikiside çok iyi ikisininde kalitesi tartışılmaz...
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    michelin pilot activ ile değiştirdim lastikleri. yumuşak hamurlu. sürüşü çok değişti. imkan varsa fuara kadar orjinal lastik ile kullanıp fuardan indirimli alabilirsiniz.
    Üstündekiler o kadar kötü yani :( Tamam o zaman fuarı bekleyelim hocam, teşekkürler ;)

Motosikleti
    XL650V Transalp
    0km lastikler kötü olmayabilir ama sert hamurlu olduğu için geç ısınıyor. hal böyle olunca motorun frenajı yol tutuşu etkileniyor, güzel ülkemin bozuk yollarında sarsıntıdan rahatsız oluyorsun. bence yinede bir 5bin km yol yap bu lastiklerle. motorun rodajı bitsin ve motor iyice açılsın o zaman değiştir lastiklerini.

tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    selam dostlar 30-31 temuzda bolu abant toplanıyoruz ankaradan katılımcılarda olucak gelmek isteyenler 05362975946 telimden ulaşabilir kazasız belasız sürüşler dilerim herkese saygılar...
    MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler