16bin küsür ama bu olayın km ile ilgisi yok. tüm ninjalarda varolan bir şey depodan ses gelmediği zaman motora bir şey oldu diye endişelenmeye başlıyorum
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Allah Allah yaa enteresan,benim depoda tık yok maşallah deyim
Her asker yeşil bereli olamaz
benzin ısınıpta buharlaştığı zaman depo kapağından içerideki havayı tahliye ediyor ve bunu yaparken kısık bir ses çıkıyor. bu ses sürekli var. motoru kullanırkende park halindeykende. ıslık sesi diye bilirsin, geyirme sesi diyende var. ben motoru ilk aldığımda alarmı bozuldu sanmıştım çokta önemsenicek bir detay değil.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Sevgili Overcloud
Koruma takozu imal eden ustaların adresini verebilir misin ? Ebay den baktım birçok marka mevcut hangisini önerirsin ?
Teşekkürler
Bu akşam yeşil kızıma kavuşuyorum inşallah
---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 13:59 ----------
Bu arada Arka çamurluk ve plakalık iptali siparişi verdim.
Arka çamurluk
http://www.pyramid-plastics.co.uk/ca...d1084c6066db79
Plakalık
http://www.rg-racing.com/browseBike/.../LP0071BK.aspx
sele alcaltma denmis de hazir, peki seleyi yukseltebiliyor muyuz, oyle bir opsiyon da var mi? 3-4 cm kadar mesela?
radlen koruma takozuna 100-200 tl verene kadar sanayiye git birebir aynısını hatta dahada güzelini 40-50 tl ye yaptırırsın...
Yahu arkadaşlar çok ilginç ve bir kısım bana inanmıyor ama ben 2200kmye kadar geldim motorla hala hiç ses duymadım. Diğer arkadaşlara daha öncede belirttim yani farketmemiş olabilir miyim bilmiyorum o kadar kısık olmamalı ses herkes bahsettiğine göre. Ama ben hiç ses duymuyorum gerçekten. bende mi sıkıntı var hehe
Bu arada içnizde würth marka zincir yağı kullanan var mı? daha önceki forumlarda falan araştırdım herkes çok memnun, hatta o yüzdne aldım ama bana pek öyle gelmiyor sanki.. hemen bitip gidiyor gibi zincir yağsız kalıyor gibi ve ses yapıyor. öyle göründüğünü yağsız kalmadığını soyluyorlar ama bildiginiz kuru zincir oluyor. Kullanan varsa ve görüşleri varsa yazmasını rica ederim. birde iyi marka olarak önerebilceğiniz başka bir yağ var mı? Teşekkürler herkese
[COLOR="Blue"]http://www.facebook.com/group.php?gid=199474079468%5B%2FCOLOR%5D[/COLOR]
[COLOR="red"]Facebook Sayfamıza bütün[/COLOR] [COLOR="Lime"]Ninja ZX250R[/COLOR] [COLOR="red"]kullanıcılarını bekleriz...[/COLOR]
depodan gelen sese bende dikkat ettim ve sıcaktan olduğunu düşündüm. çünkü kapağı açtığımda ses gidiyor. kapattığımda bi müddet sora gene başlıyor. sonra duruyor.
onun dışında başka bi ses dikkatimi çekmedi.
sadece sol şeritte arabaların yanından geçerken refüjmü denir e5 te kenarda taşlar var yol ayırımı için, ordan giderken zincir sesi duyuyorum oda normal sanırım
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2008-...item56452cc03a
su kite ne diyorsunuz nasil olur? bir de wurth var bende zincir spreyi kullaniyorum da oyle cok dikkat etmedim iyi mi kotu mu =) ama alman markasi oldugu icin iyi oldugunu varsayiyorum
bu arada kite baktiginizda kirmizilar sizi yaniltmasin o ninja kirmizi renk normalde siyah beyaz bi kit siyah ninjama dusundum ben de ama.
bahsettiginiz sesden bende sadece kontak actıgımında oluyor
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:33 ----------
würt kullanmanı tavsiye ederim cok iyi yag bende ilk aldıgımda kullandım 500km kadar gidiyor.yaglama olayını aksamdan yaparsan cok uzun süre gider...şuan kullandıgım zincir yagım 2zamanlı motor yagından kullanıyorum zincir kendine geldi sürekli yaglamak zorunda kalıyorum ama sprey yaglarada para yetişmiyor...
---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
,,,,,,,,,,,klasik mangal buluşması cok kısa mesafe şile ömerli
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
Ninja İstanbul Haftalık Perşembe Toplantısı
Ninjalar,
Haftalık perşembe toplantımız, Bakırköy İncirli Caddesindeki ''Cafemizz'' kafe de
İncirli caddesi Çamlık hastanesini geçince sol tarafta...
Tarih 21.07.2011 Saat 20:00
Tekeriniz düz bassın Ninjalar... Görüşmek üzere...
Ninja 250 R - İstanbul
mangal güzeldi gerçekten..herkesin motoruna sağlık ama yolda giderken bir resim çektiremedik yahu şöyle bi aparat yapamadık kamera için depoya yada kaska
..uçuyoruzz DEDE
kontak açıldığında çıkan ses,benzin musluğundan geliyor,biz o sesden bahsetmiyoruz...
Abı bak bu ılgını ceker dıye dusundum
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...-kamerasi.html
arkadaşlar bu parçayı nasıl sökebilirim ?
motordaki anahtarlar olmuyor,oraya girmiyor,dar bi yer yapmışlar.
niye söküyorsun derseniz. bayağı yağ birikmiş oraya, temizlemem gerektiğini düşündüm. yağ birikmesi normal midir ? neden birikir ? zincir yağı gibi geldi bana ama ön taraftada bayağı yağ var. bi tane kablo var hatta, tamamen yağ takabası olmuş.
arkadaslar su ses olayimda geriye bir tek gaz teli ve kolu kaldi baktirmadigim, sanirim teli degistirmem gerekecek, gene de duzelmezse lanet olsun diyip birakicam oyle sanirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)