Arkadaşlar Cagiva Mito 125'in 2011 modeli çıkmış bulunmakta. Görmeniz lazım içim eridi
Yollarda felan denk gelirsiniz sakın artistlik yapıyım şunu geçiyim demeyin. 2 Zamanlı 34 Hp Exup'lu bir canavar, harcanırsınız valla
Arkadaşlar Cagiva Mito 125'in 2011 modeli çıkmış bulunmakta. Görmeniz lazım içim eridi
Yollarda felan denk gelirsiniz sakın artistlik yapıyım şunu geçiyim demeyin. 2 Zamanlı 34 Hp Exup'lu bir canavar, harcanırsınız valla
yayladan gectık biz güzel yerler ama eriklide konakladık
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
arkadaşlar linkteki kamerayı kullanan oldumu hiç? kaska bağlamayı düşünüyorum video çekimleri nasıl acaba? orta kalite bişey zaten.. en azından izlerken görüntü felan net olsun anlaşılsın yol gösterge..sizce nasıl?? http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...word=mini%20dv
..uçuyoruzz DEDE
ömer felon yer saat zaman ayarlayın 23-24 temmuzda bolu abant yolundada olur farketmez
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------
ZZ-R600 olanlar buraya yazmasın artık
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:34 ----------
frover arkadaşımızla 23-24 temmuzda bolu abant gelirsen istanbuldaki bi kac ninjacı tanışma fırsatı yakalamış olursun
felon kamera için aparat alcakmış onu bekliyoruz.. öyle video çekelim ama istersen videosuzda olur bi deneme yaparız ilk önce 23-24 tem. hazırım ben kısmetse marşa basar teker gider inşallah.. güzel gezi olacak içimde öyle bir his var
..uçuyoruzz DEDE
araya girip bişey sorucam =)
benim ninjada 300 km de falan benzin ışığı yanıp sönemye başlıyor ,normalmidir.
kullanıma göre değişir biliyorum. ama normal kullanım nedir devirleri vs. bilgi verirseniz.. ?
dosttum daha önceden haberleşmiş olsaydık eriklide kamp yerine cadır kurmaya 35 tl bayılmış olmazdık bu hafta sonu yine ordayım bu sefer enez olacak sanırım
---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:46 ----------
120km 160km hızlarda 315km de ısık yanmıştı 57 tl 315 km gidiyor
..uçuyoruzz DEDE
normaldir. şehir içinde dur kalk yapiyorsan 280 ila 300km aralarında benzin lambası göz kırpmaya başlar. uzun yolda ise bu menzil kullanıma bağlı olarak 450km'yi bulabilir.
ben şehir içi sürüşte 7bin devir civarında kullanmaya özen gösteriyorum. bu devirde motor hem rahat yavaşlayabiliyor hemde gaz açtığında atik olabiliyor.
otobanlarda trafiğin durumuna göre 80 - 90km aralığında kullanıyorsam 6'ya pek atmıyorum 5'te motor daha rahat hızlanıyor ve sıkıştıran araçlardan daha rahat uzaklaşabiliyorum ama yol boşsa yada rahat bir sürüş yapabileceksem yerine göre 80km'de bile 6'ya atıyorum.
motorun rodaj dönemini tamamladımı bilmiyorum ama çok sıkıştığında gaz açıp devir arttırmaktan çekinme.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
fena değilmiş o zaman. ben benzin aldığımda genelde 56 liralık doluyor zaten. şu anda 319 km deyim, düz zeminde depoda hala yakıt gözüküyor..deviri çok yüksek tutmamaya çalışıyorum ama bazen insan dayanamıyor = d
yakılan benzin bendede üç aşşağı beş yukarı aynı ama altınızda böyle bir motor varsa basmadan olmuyo,ukalalık olmasın ama objektif olmak lazım : benim gibi iradeli hız yapmam diyen bir adam bile yolu boş görünce basıyosa bu tamamen ninjanın suçudur biraz klişe olcak ama motor beni kullanıyo en azından bu aralar...
Her asker yeşil bereli olamaz
az önce z-motor'dan ön ve arka fren balatası için fiyat aldım. tanesi 130TL'den toplam 260tl. bende daha önce 10bin km'dir bitmeyen goldfren marka balatalara 120tl verdim diye üzülüyodum
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
z-moto dan nefret ediyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
daha dün motoru yıkamıştım,bugün işyerinde çimleri biçen eleman motorun yanındaki çimleride biçmiş motorun hertarafı çim olmuş motora çimler yapışmış,adamı bu ikinci uyarışım
Selam Arkadaşlar,
Yıllardır hayalim olan motor işine Ninja ile sonunda girmiş bulunmaktayım Bu hafta 2011 model inci beyazı 250R'ın siparişini vermiştim. Motor bugün geldi. Ruhsat plaka işleri yapılmakta :D Hayırlısı ile h.sonu motoruma kavuşmayı planlıyorum :D
Rodaj biran önce bitse de keyfini sürsem
Hayırlı olsun dostum,aramıza hoşgeldin...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)