abiler merhaab arka mono kapak kaç para 2010 modeller için?
Herkese hayırlı kandiller dilerim.
Bir şey sormak istiyorum. Ruhsat yerine ruhsatın fotokopisini arka bagajda devamlı bulundursam diyorum. Polisler problem çıkarır mı? İllaki ruhsat cüzdanı üzerimizde olmak zorunda mı?
Sağol tuğhan abi duygulandırıyorsun beni
kardeş bunu burda sorup, beklemek yerine arayıp sorsan en doğrusu olur ama... Senin için Zmotoya sordum. Mono kapak 135 euro , siyah ön double cam 115 euro...
Sonuçta fotokopi, kesin bir bilgim yok ama noterden onaylatırsan bir sorun olmayabilir. En basitinden yolda denk geldiğin trafik polisine sorabilirsin
Herkesin Kandili mübarek olsun.
[COLOR="RoyalBlue"]http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=199474079468[/COLOR]
[COLOR="Red"]Facebook Sayfamıza bütün [COLOR="Lime"]Ninja ZX250R[/COLOR] kullanıcılarını bekleriz...[/COLOR]
Euro böyle giderse Ninja'lar 12.000.-TL'yi geçecek. Arkadaş erken davranmış.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3042235/detay/
herkesin kandili mubarek olsun
Zaten su an 4960€ dan 11750tl yapıyo
Su an € 2.36 baya ucmus ya
selamlar, benim de 2010 model siyah bir ninjam var. 4400 km de suanda , 400 500 km sonra 5000 bakimina sokucam ama ondan once kafami kurcalayan birsey var.
simdi motor isininca vites koluyla her oynamamda cit cit ses geliyor. normal diceksiniz de motoru yeni calistirdigimda yapmiyor sogukken, yani 15 dakika kullandiktan sonra basliyor ve cok fena kafaya taktim bu sesi. gelme ihtimali 3 yer var kafamda. biri gaz kolu teli, digeri gostergelerin ordan bi yerden, ya da zincirden. debriyaj teli oldugunu sanmiyorum pek cunku gaz kolunu oynattikca cikiyor ses yuzde 90.
motor sogukken asla yapmiyor bu sesi bu yuzden normal oldugunu sanmiyorum ve ilk aldigimda yoktu bu ses.
bugun motoru yikattigim yerdeki adam bana gaz kolu teli genislemistir gevsemistir dedi. sogukken gerilirmis tel dogal olarak ses cikarmaz diyor, ama motor isindikca tel de isiniyor ve genlesiyor ses cikiyordur bu yuzden dedi.
sorun bu mudur acaba, sizin fikirleriniz nedir? tesekkurler.
@karayan: aynı ses benim motorumda da 13bin km'den sonra başladı. benide illet ediyor. gaz kolu ile her oynadığımda çıt çıt diye bir ses. ustanın söylediği mantıklı geldi bana. çünki bendeki durumda aynı, motor soğukk iken problem yok yakşalık 20dk kullanımdan sonra gaz kolundan ses gelmeye başlıyor. hadi benim motor 3 yaşına girmek üzere belki gaz telinin değişmesi gerekiyordur ama sendeki motor henüz 1 yaşında
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
İnşallah, € durumunu iyi değerlendirip takip et.
Motosikleti yoğun trafik içinde kullanmadığım için bu soruya cevap veremeyeceğim ancak süreceğine inanıyorsan hiç korkma, eğitim filan da alırım diyorsan şüphen olmasın ama korkun varsa da alma, satmak zorunda kaldığında üzülürsün böyle güzel bir motosikleti kullanamadığına.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 ----------
Hoşbulduk, teşekkür ederim.
İnş. en kısa zamanda ben de motosikletimle aranızda olmayı istiyorum.
Herkesin geçmiş Kandili mübarek olsun.
Bugün cadde tarafında bi suport touring yapan çanta aparatlı arkadaşı bide siyah ninja 2 kişi kırmızı jant şeridi olan arkadaşları gördük. sport touringten selam aldık diğerinden alamadık. Ninjalı arkadaşımın arkasında gidiyodum bende emektar ramço süpermotoyla. bide burdan selam çakayım dedim
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
çok sağolun allah razı olsun ya bakın bendede o ses var daha motorum 8 aylık çıt çıt bendende geliyor ama şuan da kesti gibi o sesi hıhm bendende geliyordu
Arkadaşlar birşey soracağım. Benim Ninja'nın yolcu koltuğunun altında kitabında gösterilen toolkit yok. Acaba sıfır alındığında orada öyle bir toolkit oluyor mu? Eğer öyleyse aldığım arkadaşa soracağım. Son olarak böyle bir toolkitte bulunması gerekenler nedir?
Dün ayağı kapattım sanıp motordan inmeye kalkınca ilk kez yerle tanıştım. Motorda bi sorun yok sadece debriyaj kolu azıcık yamuldu. Elimde olabildiğince çekmeye çalıştım ama olmadı ne yapmalıyım vites geçişlerinde bir sorun yok.
En uzak mesafe Ne Afrika’dır,Ne Çin, Ne Hindistan,
Ne de yıldızlar geceleri ışıldayan...En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedirBirbirini anlamayan...
Bırak öyle kalsın. onlar zaten ilk darbeyi emicek şekilde tasarlanıyor.
sonrasında düzeltirken kırılma ihtimali çok yüksek.
bazı yerler ısıtarak düzeltilebiliyor desede uğraşma. eğer sürüşünü etkilemiyorsa o şekilde kullanmanı öneririm.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)