Güzel duruyor.. Fiyatı 8 milyarı geçmez ise bence iyi satar.. Ama tahminim 10 milyar civarına satışa çıkarırlar.. O kadar para da verilmez 250 cc motosiklete..
Güzel duruyor.. Fiyatı 8 milyarı geçmez ise bence iyi satar.. Ama tahminim 10 milyar civarına satışa çıkarırlar.. O kadar para da verilmez 250 cc motosiklete..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
arkadaşlar 33 beygirse bu deli makina vallah o fiyata da alınır. 2.Ellere hemen düşmez 1 yıl falan beklemek gerek almak için yani.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Biraz birim kargaşası var ama motorla ilgili bikaç siteden bilgi;
-Ayrıca Ninja250 nin USA modelinin karburatörlü, Avrupa va Jap. versyonlarının yakıt puskurtmeli olacağı gibi bir bilgide var.
KAWASAKİ İNGİLTERE:
Maximum power ___24 kW {33 PS} / 11,000 rpm
Maximum torque ___22 N·m {2.24 kgf·m} / 8,200 rpm
Fuel system ______Fuel injection: ø28 mm x 2 (Keihin)
KAWASAKİ AMERİKA:
Maximum power ____-
Maximum Torque ___22 Nm (2.24 kgf/m) /9,500 rpm
Carburetor _________Keihin CVK30 x 2
!!EK: Arkadaşlar bu kavram kargaşasının formülleri belli oldu 1PS = 0.98 Bg!!
Ki bu veriler yukarda başka bir kaynaktan okuduğum bilgiyi doğrular nitelikte.
Ek Bilgi: Red Line 14.000 Devirde olacak ve 6. ileri viteste maksimum hız 100mph'ın üzerinde olacak şekilde ayar yapılmış. (100mph -> 161km/h)
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
çok pahalı yaa o paraya 2. el racıng alırsın..
250 cc kategorisinin en pahalı motoru cok para yaw
bence 1-2 sene bekleyin derim nasılsa o zamana kadar piyasaya 2. elleri düşecek o zaman alınır işte 2. el olarak
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
YZF R1(25) 6.550 ytl olsa ne güzel olurdu yaa... keşke fiyatlar resmi kaynaklı olsa
bencede çok iyi olurdu dogru kaynakyan haber almak .
tabi her kategorinin en pahallısı olur en ucuzu olur ama onemli olan kalite ve guvenilirlik. Şimdi kawasakinin hyosungdan kaliteli olacağı 1 aşşa 2 yukarı bellidir, bide servis kalitesini sayarsak artı bide tabi ustunde o markanınn yazması bile iyi bir fiyat koyuyodur oldu 8.950lik hyosung 9.700luk kawasaki
Ne demek ben bilgilendim sizde bilgilenin istedim Fuardan birtane çıkarmak lafı ne kadar uygulanabilir bilmiyorum bahsettiğim gibi Mayısta gelen partinin tamamen satıldığını ve 20 Haziran civarında gelmesi beklenen 2. parti uzerinden onsatişların surdugunu duydum. (dahası yetkili bir ağızdan).
kategorisindeki emsallerinden daha kaliteli ve daha pahalı değil...
arkadaslar motor almayi düsünüyorum ve kawa 250R kafama cok yatti ist de oturuyorum suanda önsatis yapan magzalar varmi yada hangi magzadan gidip direk bilgi alicam yada pesinat vb. seyler yapicam bilgisi olan varsa yazsin
...............
bide fuarada getiricek demisler yukarda fuar ne zaman ve nerde olucak bilgi verebilicek arklar varsa yazsin lütfen?
1. Z-moto
http://www.kawasaki.com.tr/
2. 20-23 mart / CNR Expo
http://www.motoshow08.com/
Bu konuda Z-moto nun Kızıltopraktaki Merkezine giderek bilgi alabilirsiniz.
Ama herşeyin %100 netleşeceği yer tabiki Mostwanted'ın da dediği gibi Motoshow'08.
Tabiki daha pahallı ama bu fiyat yani PAHA farkı ilk dediğinden çıkıyor, Cunku arada bir kalite farkı olacağına kesin olarak bakıyoruz
cok sagolun.................
kawazaki yetkilisiyle görüstüm satisina daha baslanmamis yani bitme gibi bi durum söz konusu olamaz mayista burda fiyatda belli degilmis
Evet arkadaşlar baktım konu ölüyo böyle güzel bi motora rağmen bende ekleme yapiim bari
Kawasaki Ninja 250r nin 2008 öncesi modellerinin bazı performans verileri yararlı olabilir. Daha kötüye gitmeyeceğini varsayarak 2008 modelin nasıl birşey olduğu hakkında bir fikir oluşur.
2006 - Kawasaki Ninja 250r - 2006
Max Güç --- 26 bg (19 kW) @ 11,000rpm
0-60 mph (0-100 km/s) --- 5.75 sn
Maximum Hız --- 105 mph (169 km/s)
Bunuda pek anlayamadım aslında : 1/4 mil --- 14.6 sn @ 140 km/s
güzel paylaşımmm
bu aptal makınaya okadar para wercegme 3 4 mılyar daha katar 600 rr alırım salakca bı fıyat...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)