Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    Alıntı orcax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankaradaki arkadaslar bizde birgun toplansak biraz turlasak olmazmi
    BU haftasonu dışında bigün ayarlayalım harika olur bencede, tabi aranıza bi acemiyi kabul ederseniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:37 ----------

Alıntı HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haftalık toplantımız için Perşembe günü Bakırköydeyiz. Anadolu yakasından gelecekler benimle irtibata geçebilirlerse hep beraber gideriz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------

Bu seferlik kısmet değilmiş diyelim. Tekrar İstanbula gelecek olursan önceden tarih bildir. Ninja İstanbul grubu olarak seni burada ağırlamaktan memnun oluruz.
    Bidahakine önceden haber verip motorla gelmeye çalışıcam inşallah ,teşekkürler bizde sizleri Ankara'ya her zaman bekleriz...
    [B]Rüzgara karşı koşmadıysan onla esmeyi bilemezsin, henüz motora binmediysen ben yaşıyorum diyemezsin :wiinkk:[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    orcax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja gitti - TDM900A - mt07 - crf250rally
    Alıntı kuzen84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BU haftasonu dışında bigün ayarlayalım harika olur bencede, tabi aranıza bi acemiyi kabul ederseniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:37 ----------

Bidahakine önceden haber verip motorla gelmeye çalışıcam inşallah ,teşekkürler bizde sizleri Ankara'ya her zaman bekleriz...
    Bencede bende bu hafta sonu ev toplama ıslerıyle ugrasıyorum zaten acemi konusunda hıcbır sorun olmaz bence

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    XR1000 Voyager TC-5 Kask Shoeı 650tl mıs
    Vertigo Stroke Kask Lazer 250 tl mıs
    Bunların hangısını alırdınız ? Yardımcı olurmusunuz. Sımdıden tesekkurler
    Dayanıklılık
    Gorunum
    Yazın kullanıcagım ıcın terletmemelı ve hıc bı fıkrım yok kask konusunda

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    Alıntı noon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dayanıklılık
    Gorunum
    Herşeyden önce terlediğinizde kaska zarar vermemek ve az kirlenmesini sağlamak için balaklava kullanmanızı öneririm.. Shoei xr1000 güzel kask ama yanak pedleri kendini çabuk bırakır ve bildiğim kadarıyla visorü çok buğu yapıyo, ekstra masraf çıkarır.. xr1100 çıktığı için xr1000e bu fiyatda bence pahalı.. Eğer bu fiyatı gözden çıkardıysanız ben suomy kullanıyorum ve çok çok memnunum incelemenizi tavsiye ederim..

Lazer markasıyla ilgili hiçbir bilgim yok bi yorum yapamıycam
    [B]Rüzgara karşı koşmadıysan onla esmeyi bilemezsin, henüz motora binmediysen ben yaşıyorum diyemezsin :wiinkk:[/B]

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Alıntı noon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dayanıklılık
    Gorunum
    iki kaskım var,birisi Lazer vertigo ,deiğeride shoeı raıd2 modeli,hanımla beraber kullanıyoruz

Lazer : 4 senedir kullanıyorum çok memnunum,hatta http://sharp.direct.gov.uk/ güvenlik testinde bile 4 yıldız almış,biçok shoeı,daınese,agv kasklar bile 4 yıldız alamamış,kullanımı çok güzel,250 tl civarı,dezavantajı çizilir camı

Shoeı : kalitesi tartışılmaz,paran varsa al kullan,çizilmez cam,buğu önleyici aparat vs...,650 tl civarı
    Her asker yeşil bereli olamaz

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Tesekkurler kuzen 84 balaklava yerıne buff dusunuyorum ne dersın
    Tesekkurler Sarsılmaz sanırım lazerı almam mantıklı 250tl sıyahh cam +100tl
    300tl ye gellıyo kask
    Shoeı 650 pınlock yok onleyıcıler nekdr bılmııyoruum camları 200tl sanırım satıs gorevlısı fıkımı degıstırmezse lazer alıcam (bu lazer yenı galıba hıc bı sıtede yok sadece gungor motorda var)

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Lazer yeni bi marka değil,belçika malı,biçok yerde var google dan bakabilirsin,bendede vertigonun stroke modeli var siyah cam aldım ama 100 tl değil daha ucuz motoliz de 55 tl,buff uda balaklava olarak kullanabilirsin
    Her asker yeşil bereli olamaz

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Nınja ıstanbul tsortunu nerden alabılrım cok hosuma gıttı ? Ve fıyatı ne kadr

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Arkadaşlar yakında türkiyenin en güzel ninjasının resimlerini buraya yüklicez arkadaşımın suadiye cadde tarafında herkez biliyodur plakalık iptali kendine özel stoplar 100watt beyaz farları veeee şuanda merakla bekleyin yeni muhteşem bi aksesuar daha. Bide rodajı sağlam yapıldığından net 190 a motor zorlamadan varan nadir makinalardan sanırım saygılar bekleyin. Fotoğraflardan sonra istediğiniz her aksesuarı ve o şekilde plakalık iptalini mt üyelerine özel fiyatlarla satışa sunucaz , size bi ipucu Motul yağ kullanın bakın motor nasıl gidiyo
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler ninjacılardan lastik değiştirenler model ve fiyat bilgisi verebilirmi

Motosikleti
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pirelli sport demon almalısın mutlaka aşırı iyi bi lastik üstündeki aynı ebatlarda 400 lira falandı hatırladığım kadarıyla
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pirelli sport demon almalısın mutlaka aşırı iyi bi lastik üstündeki aynı ebatlarda 400 lira falandı hatırladığım kadarıyla
    Ben arkaya sport demon aldım. 285 lira. Ön de 200 lira sanırım. 150-70-17 ölçüsü. Tavsiye ederim. Tr yolları için çok yumuşak hamurlu lastik almamak lazım. En kısa sürede aynı modelin ön lastiğini de alacağım.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Üzerinde gelen orjinal lastiklerin ömrü ne kadar acaba değiştirmek daha iyisini almak gerekir mi?
    Motorum daha 200km'de

Motosikleti
    Alıntı neverless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üzerinde gelen orjinal lastiklerin ömrü ne kadar acaba değiştirmek daha iyisini almak gerekir mi?
    Motorum daha 200km'de
    orjinal lastikleri bi kawasakiye yakışmayacak kadar kötü aldık ve direk pirelli sport demon aldık arkadaşımla

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    michelin pilot activ. arka 140/70 -17. ön 110/70 - 17. fuarda buz motordan 380TL'e almıştım. Şu anki fiyatı ön arka için 485TL diye hatırlıyorum.

Yumuşak hamurlu bir lastik, darbeleri daha iyi emiyor. Yol tutuş, frenajı ve virajda verdiği güven iyi. Çok ani frenlerde arka lastik yine kitleniyor ancak fren esnasında ayağınızı biraz gevşeterek kitlenmenin üzerinden gelebiliyorsunuz.

Eski lastiklerde engebeli yüzeylerde arka lastiğin patinaj yapma durumu bu modelde başıma gelmedi.

ninja'ya kesinlikle yumuşak hamurlu lastik takmanızı öneririm, hyosungların amortisörleri daha yumuşak olduğu için sert hamurlu lastik takılabilir ancak ninja'da durum farklı. Arka lastiği 150 yapacaksanız 60'lık takın. 70'lik lastik balon etkisi yapabilir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 ----------

Motorum daha 200km'de
    Ben ninja'mı aldığımda 2 yaşında ve 7bin km'deydi. Lastikleri motor 3 yaşına girmeden 10bin km'de değiştirdim. Dişleri iyi durumdaydı ancak lastikler çok sertleşmişti. Bence fabrika çıkışı üzerinde gelen lastikleri en az 2 yıl kullanabilirsin, tabi aşırı yol yapmıyorsan.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    teşekkürler sport damon un fiyatı fena değilmiş

Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    michelin pilot activ. arka 140/70 -17. ön 110/70 - 17. fuarda buz motordan 380TL'e almıştım. Şu anki fiyatı ön arka için 485TL diye hatırlıyorum.

Yumuşak hamurlu bir lastik, darbeleri daha iyi emiyor. Yol tutuş, frenajı ve virajda verdiği güven iyi. Çok ani frenlerde arka lastik yine kitleniyor ancak fren esnasında ayağınızı biraz gevşeterek kitlenmenin üzerinden gelebiliyorsunuz.

Eski lastiklerde engebeli yüzeylerde arka lastiğin patinaj yapma durumu bu modelde başıma gelmedi.

ninja'ya kesinlikle yumuşak hamurlu lastik takmanızı öneririm, hyosungların amortisörleri daha yumuşak olduğu için sert hamurlu lastik takılabilir ancak ninja'da durum farklı. Arka lastiği 150 yapacaksanız 60'lık takın. 70'lik lastik balon etkisi yapabilir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 ----------

Ben ninja'mı aldığımda 2 yaşında ve 7bin km'deydi. Lastikleri motor 3 yaşına girmeden 10bin km'de değiştirdim. Dişleri iyi durumdaydı ancak lastikler çok sertleşmişti. Bence fabrika çıkışı üzerinde gelen lastikleri en az 2 yıl kullanabilirsin, tabi aşırı yol yapmıyorsan.
    Ön lsatiğin 110 yerine 100 olması dışında ebetlar aynı olduğudu için cbr125 için soruyorum aslında. Ebatları varsa 130-100 düşünebilirm. bilgi için sağol

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Alıntı Radlen adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bir site buldum 2008 modeller için

http://www.rg-racing.com/browseBike/...R%29/2008.aspx

Bilginize
    Abı ne yaptın sen motor ısını alda resımlerını merakla bekllıyorum

Motosikleti
    ninja ER
    Arkadaşlar yakında türkiyenin en güzel ninjasının resimlerini buraya yüklicez arkadaşımın suadiye cadde tarafında herkez biliyodur plakalık iptali kendine özel stoplar 100watt beyaz farları veeee şuanda merakla bekleyin yeni muhteşem bi aksesuar daha. Bide rodajı sağlam yapıldığından net 190 a motor zorlamadan varan nadir makinalardan sanırım saygılar bekleyin. Fotoğraflardan sonra istediğiniz her aksesuarı ve o şekilde plakalık iptalini mt üyelerine özel fiyatlarla satışa sunucaz , size bi ipucu Motul yağ kullanın bakın motor nasıl gidiyo
    bakalım bekliyoruz.. elinizi çabuk tutun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------

Motorum daha 200km'de
    öncelikle motorun hayırlı olsun lastiklerin ömrüyle ilgili kendimden örnek verim motor şuan 20bin km de. lastıkler orjınal IRC .. ön lastık iyi durumda ama arka gidik sayılır baya aşınıyor orta taraftan dikkatli bakınca cok rahat görebiliyorsun.. maddi durumum el verince hemen değiştircem arka lastiği zaten. fiyat olarakta arka 270tl ön 240tl civarı fiyat. Michelin pilot activ (BUZ MOTOR)
    ..uçuyoruzz DEDE

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    teşekkürler sport damon un fiyatı fena değilmiş

Ön lsatiğin 110 yerine 100 olması dışında ebetlar aynı olduğudu için cbr125 için soruyorum aslında. Ebatları varsa 130-100 düşünebilirm. bilgi için sağol
    130 arka lastik cbr125'e çok gelebilir. bende eski kasa cbr125 kullandım 1 yıl kadar. öne 90lık arkaya ise 110luk lastik takmıştım. 120'lik takanlarda var. hoş 130 takan nadir olsada var ama motorun sürüşünü nasıl etkile bilmiyorum. 110'luk arka lastikle bile gayet iyi bir şekilde yatabiliyor o motor, bence aşırı geniş lastik takman olumsuz sonuç yaratabilir.

Lastik olarak bulabilirsen MT75'i de öneririm. Benim Cbr125'imde mükemmel sonuç vermişti. Pirelli Sport demon'da olabilir tabiki.

Bu arada bu akşam motorumun fren hidroliklerini değiştirttim.

14bin km'nin üzerinde yada 2 yaşını aşmış tüm ninja sahiplerinin mutlaka değiştirtmesini öneririm, çok farkediyor.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    arkadaslar bu aralar rahatlik batmaya basladi ninjasina xenon far takan varmi varsa bir brifing verebilirmi.sonuc nasil biraz alisveris yapalim bilgi olaraktan.
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler