Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Motul mu ıpone mı ? Sen bılgılısın abı sureklı ondan kullaanalm bızde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------

Alıntı RastaRules adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim Ninja da bugün işteyken eve gönderilmiş, doğum günü hediyemi kendim aldım resmen.
    Kazasız belesız surusler dılerım abı. Hayırlı olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:31 ----------

Gecen kı gezı fotograflarına dıkkat ettm kımsenın motorunda performan egzoz yok ?
    Arkapovıc ya da yoshımura fena gıbı gozukuyo ? Olumsuz bı durum mu oluyo yoksa ıstemmedınız ıcınmı degıstırmedınız ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r "11
    Alıntı HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin arkadaşım iyi günler de kullan. Facedeki gruba bekliyoruz. Cuma günü Acıbadem de toplanacağız müsaitsen bekleriz...
    Teşekkür ederim, ilerleyen zamanlarda inş. ben de aranızda olacağım.

Alıntı red thunder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah
    Amin hocam, sağolun.

Alıntı noon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]

Kazasız belesız surusler dılerım abı. Hayırlı olsun [COLOR="Silver"]
    Eyvallah teşekkürler.

Bugün dediğim gibi motosikleti plaka olmadan Üsküdar'a yollamışlar, neyse eve yakın motosikleti koyacak garaj ararken arkamızdan tanımadığım iki ergenin "Abi bu 600'lük mü?" sorusuna maruz kaldık.Bu tarz şeylerin ilk günden yaşanması normal midir?Bu henüz ilk motosikletim, daha neler yaşayabileceğim hakkında bi' öngörüsü olan var mı?

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    Teşekkür ederim, ilerleyen zamanlarda inş. ben de aranızda olacağım.

Amin hocam, sağolun.

Eyvallah teşekkürler.

Bugün dediğim gibi motosikleti plaka olmadan Üsküdar'a yollamışlar, neyse eve yakın motosikleti koyacak garaj ararken arkamızdan tanımadığım iki ergenin "Abi bu 600'lük mü?" sorusuna maruz kaldık.Bu tarz şeylerin ilk günden yaşanması normal midir?Bu henüz ilk motosikletim, daha neler yaşayabileceğim hakkında bi' öngörüsü olan var mı?
    Gayet normal dün akşam Red Thunder ben ve Burak isminde bir arkadaşımız buluştuk. Beni gören bir genç abi 600 lük mü diye sordu. Yine bir paket servis işi yapan arkadaş bu kaç beygir 600 lük mü vs... tarzı sorular sordu. Yani bunlar olağan şeyler motorun kendine has bir albenisi var. Karizmatik ilgiyi üstüne çekiyor.

EruKING - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R 2010
    Alıntı EruKING adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Ninjalar,

Haftalık Cuma Toplantımız bu hafta Acıbademdeki Gilan Cafe'de toplanıyoruz. İran yemeklerinin olduğu bir yer, istemeyenler için tost hamburger vs seçenekte bulunmaktadır. İş çıkışı bir toplantı olduğu için buluşma noktaları oluşturulmamıştır.

10.06.2011 Cuma Saat 20:00

Gilan Cafe http://gilancafe.com/

Görüşünceye dek şimdilik tekeriniz düz bassın. İyi sürüşler

Ninja 250 R - İstanbul
    Herkese iyi geceler,
    Hatırlatma amaçlı konuyu güncellemek istiyorum.

Etkinlik mesajları dışında foruma çok fazla birşey yazamıyorum ama grubumuzdaki abilerimiz kardeşlerimiz bizi aratmıyor sanırım. Yeni Ninjalarına kavuşan herkese hayırlı olmasını diliyorum. Kavuşmak isteyenlerede Allah en kısa zamanda nasip etmesi dileklerimle... Tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim...

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    Alıntı EruKING adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi geceler,
    Hatırlatma amaçlı konuyu güncellemek istiyorum.

Etkinlik mesajları dışında foruma çok fazla birşey yazamıyorum ama grubumuzdaki abilerimiz kardeşlerimiz bizi aratmıyor sanırım. Yeni Ninjalarına kavuşan herkese hayırlı olmasını diliyorum. Kavuşmak isteyenlerede Allah en kısa zamanda nasip etmesi dileklerimle... Tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim...
    Evet arkadaşlar yarın Acıbademde Gilan Cafe de buluşuyoruz. Yarın katılımın yüksek olduğu yeni arkadaşların da aramıza katılacağı bir buluşma olur.

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Öncelikle hayırlı olsun.

Ne renk aldın bilmiyorum ama benim başıma gelenler genelde şu şekilde oluyor:

Yeşil renk dikkat çektiği için motor park halindeyken insanlar sürekli fotoğraf çektiriyorlar. Yanına geçiyorlar, üzerine oturmaya çalışıyorlar (alarm bu konuda faydalı), küçük cocuklar her yerini kurcalıyor (park halinde sağ ön sinyalimi 4 kere kırdı bacaksızlar). Yolda durdurup fotoğraf çektirenler de oluyor. Bunun dışında trafikte seninle yarışmaya çalışan arabalı apaçiler oluyor.

Abi bu motor kaçlık?

Abi bu motor 600'luk mu?

Bunlar kaç para?

Farlardan biri yanmıyor.

Kaç yapıyo bunlar?

200 yapıyor mu?

Egzostu orijinal mi?

Motoru aldığım ilk zamanlarda otoparklara ciddi ciddi para vermeyi düşünüyordum. Şu an park ettiğim yerlere çok dikkat ediyorum. iş yerine gittiğimde ise 15TL'e aldığım lastikli yatak çarşafını üzerine seriyorumki insanlar kurcalamasın diye.. Çarşafı çift kişilik almanı öneririm, tek kişilik olan biraz ufak geliyor.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Benim Ninja da bugün işteyken eve gönderilmiş, doğum günü hediyemi kendim aldım resmen.
    hayırlı olsun fotoları bekliyoruz...

çok enteresan muhabbetler yaşanıyor :

1- arkadaşında dediği gibi en çok söylenen : abi farının birisi yanmıyo ( bu lafı bende motor tutkum yokken bi 600 rr a söylemiştim )

2- bu 600 lükmü 1000 likmi

3- en bombası : Bendede hayabusa vardı diyenler. Sonra ben soruyorum
    -hayabusa ne marka? suzukimi kawasakimi hondamı yamahamı ?
    *aynı bundan işte kawasaki

4- Bidefasında işten çıktım öğle sonu saat 5 gibiydi,telefonum titreşimde çalıyo,motoru sağa çektim kaskımı çıkardım motorun üzerinde telefonla konuşuyorum,o sıradada az ilerdeki lise dağılmış yanımdan bi grup kız geçiyo,bi baktım laf atmaya başladılar, Bizide 1 tur bindirsene,bizide dolaştırsana vs.. şaşırdım,kal geldi derler ya bişeyde diyemedim taktım kaskı yola devam

5- iki eleman motorun yanına geldiler bende az ilerde hem oturuyorum hemde konuştuklarını dinliyorum :
    - vay be güzel motor,200 yapıyomuş,acaba kaç paradır?
    * olum sen nediyon bu motorun en ucuzu 30 milyar görmüyonmu kawasaki
    Her asker yeşil bereli olamaz

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    Benim de en büyük sorunum sanırım bayan olmam) Kırmızı ışıkta yüzümü görenler benimle kapışma moduna giriyolar,e daha rodajdayız ve acemiyiz alkışlar filan :D Kıyafetler içerisinde bu durumu fazlasıyla gizliyorum ama dün çok yoğun trafikte motorun harareti biraz rahatlasın diye durdum, etraftakiler çevreme toplandı "ana kızmış laa, abla bu çok ağır değilmi nası taşıyosun" vs muhabbetler.. tabi bunlar yüzüme karşı olanlar
    [B]Rüzgara karşı koşmadıysan onla esmeyi bilemezsin, henüz motora binmediysen ben yaşıyorum diyemezsin :wiinkk:[/B]

orcax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja gitti - TDM900A - mt07 - crf250rally
    Arkadaslar ayin 6 sinda motorumu izmirden ankaraya goturdum 720 km gibi bir yol yaptim ortalama 120- 140 arasinda gecti haliyle oturma sekli nedeniyle biraz uyusmalar sonunda nefesi 10 saat sonra ankarada aldim gosterge olmamasi nedeniyle tedirgin olup surekli depoyu dolu tuttum, 90tl benzin koydum toplamda ama hesaplamalarimda 130 km de 5 lt yakti, bilkent yolundan ankaraya girerken siyah bir ninja da ters istikamete gidiyordu aramizdan birimidir acaba diye merak ettim saygilar

Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı kuzen84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim de en büyük sorunum sanırım bayan olmam) Kırmızı ışıkta yüzümü görenler benimle kapışma moduna giriyolar,e daha rodajdayız ve acemiyiz alkışlar filan :D Kıyafetler içerisinde bu durumu fazlasıyla gizliyorum ama dün çok yoğun trafikte motorun harareti biraz rahatlasın diye durdum, etraftakiler çevreme toplandı "ana kızmış laa, abla bu çok ağır değilmi nası taşıyosun" vs muhabbetler.. tabi bunlar yüzüme karşı olanlar
    Kapışma moduna her türlü geçiyorlar. Özellikle bayanları çok sıkıştırıyorlar aman dikkat et ama motoruna güvenebilirsin. Ninja arkadan sıkıştıran araçlardan kaçabilmek için yeterli güce sahip ama yinede iş o noktaya gelmeden kendimizi güvene alabilmeliyiz
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun.

Ne renk aldın bilmiyorum ama benim başıma gelenler genelde şu şekilde oluyor:

Yeşil renk dikkat çektiği için motor park halindeyken insanlar sürekli fotoğraf çektiriyorlar. Yanına geçiyorlar, üzerine oturmaya çalışıyorlar (alarm bu konuda faydalı), küçük cocuklar her yerini kurcalıyor (park halinde sağ ön sinyalimi 4 kere kırdı bacaksızlar). Yolda durdurup fotoğraf çektirenler de oluyor. Bunun dışında trafikte seninle yarışmaya çalışan arabalı apaçiler oluyor.

Abi bu motor kaçlık?

Abi bu motor 600'luk mu?

Bunlar kaç para?

Farlardan biri yanmıyor.

Kaç yapıyo bunlar?

200 yapıyor mu?

Egzostu orijinal mi?

Motoru aldığım ilk zamanlarda otoparklara ciddi ciddi para vermeyi düşünüyordum. Şu an park ettiğim yerlere çok dikkat ediyorum. iş yerine gittiğimde ise 15TL'e aldığım lastikli yatak çarşafını üzerine seriyorumki insanlar kurcalamasın diye.. Çarşafı çift kişilik almanı öneririm, tek kişilik olan biraz ufak geliyor.
    Abı alarmı dısk kılıtmı aldın yoksa baska bıseymı taktrdın
    Carsaf yerıne su gecırmeyen kumaslardan alsak aynıı ıslevı gorurmu sence ?

Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı orcax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ayin 6 sinda motorumu izmirden ankaraya goturdum 720 km gibi bir yol yaptim ortalama 120- 140 arasinda gecti haliyle oturma sekli nedeniyle biraz uyusmalar sonunda nefesi 10 saat sonra ankarada aldim gosterge olmamasi nedeniyle tedirgin olup surekli depoyu dolu tuttum, 90tl benzin koydum toplamda ama hesaplamalarimda 130 km de 5 lt yakti, bilkent yolundan ankaraya girerken siyah bir ninja da ters istikamete gidiyordu aramizdan birimidir acaba diye merak ettim saygilar

100km'de 3.85LT tüketmişsin. Bu benim yaptığım ölçümlerle aynı.

Motor ne kadar rahat olursa olsun en geç her 150km'de bir mola verip kasları gevşetmek gerekiyor. Ayrıca motor üzerindeyken kol ve el bilekleri yerine bacaklarından güç alıp kollarını gevşetirsen uyuşmaları ve eklem ağrılarını çok aza indirebilirsin.

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Kuzen 84 olabılr ona ulas ıstersen

Motosikleti
    XL650V Transalp
    Abı alarmı dısk kılıtmı aldın yoksa baska bıseymı taktrdın
    Carsaf yerıne su gecırmeyen kumaslardan alsak aynıı ıslevı gorurmu sence ?
    Ben alarm taktırdım, selenin altına akünün yanına monte ettik ama motorun garantisini bozuyor. Ben motorumu aldığımda garantisi yeni bitmişti o yüzden bu şekilde tercih ettim. Garantisi devam eden motorlar için alarmlı disk kilidi almak daha iyi olur ama hatırlatma kablosu almayı sakın unutma yoksa diski ele alırsın.

Çarşaf tercihi sana kalmış, 30tl verip düzgün bir branda alabilirsin ama egzosta sıcakken değmesin, brandayı eritebiliyor.

Ben brandayı apartmanda, çarşafıda iş yerimde kullanıyorum.

Motosikleti
    100km'de 3.85LT tüketmişsin. Bu benim yaptığım ölçümlerle aynı.

Motor ne kadar rahat olursa olsun en geç her 150km'de bir mola verip kasları gevşetmek gerekiyor. Ayrıca motor üzerindeyken kol ve el bilekleri yerine bacaklarından güç alıp kollarını gevşetirsen uyuşmaları ve eklem ağrılarını çok aza indirebilirsin.
    evet bende dedigin gibi bel ve ayaklara verdim yuku ellerde uyusma olmadi rahatti ama ayaklarla kalcada oldu bende her uyustugunda yani 100km de basliyordu mola verdim bacaklari havaya kaldirdim biraz hopladim zipladim kendime gelip devam ettim birde bu motorun termostatini degistiren kimse varmi sanki hic fan acmayacakmis gibi geliyor bana gerci aldigimdan beri daha kirmiziya gelmedi hararet ama sanki kirmiziya gelmeden acmasi lazim gibi geldi.

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Ben alarm taktırdım, selenin altına akünün yanına monte ettik ama motorun garantisini bozuyor. Ben motorumu aldığımda garantisi yeni bitmişti o yüzden bu şekilde tercih ettim. Garantisi devam eden motorlar için alarmlı disk kilidi almak daha iyi olur ama hatırlatma kablosu almayı sakın unutma yoksa diski ele alırsın.

Çarşaf tercihi sana kalmış, 30tl verip düzgün bir branda alabilirsin ama egzosta sıcakken değmesin, brandayı eritebiliyor.

Ben brandayı apartmanda, çarşafıda iş yerimde kullanıyorum.
    Dısk kılıdı anesde alarmlı hatırrlatma kablosu olanlı olandan dusunuyorm 40 tl ggıbıydı sanırım yardımın ıcın tesekkurler abı bıde arkapovıc dusunuyorm garanııtı bozuyomus bılgın varmı ?

Motosikleti
    Kuzen 84 olabılr ona ulas ıstersen
    ulasiyim tesekkur ederim

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    Kapışma moduna her türlü geçiyorlar. Özellikle bayanları çok sıkıştırıyorlar aman dikkat et ama motoruna güvenebilirsin. Ninja arkadan sıkıştıran araçlardan kaçabilmek için yeterli güce sahip ama yinede iş o noktaya gelmeden kendimizi güvene alabilmeliyiz
    Arabayla giderken bile neler yaşıyoruz ki motorla hiç sormayın! Motoruma güveniyorum gerçekten, öyle bi durum olduğunda gazlayıp kaçtım zaten aralardan Dediğiniz gibi öncelikle kendimizi güvene almalıyız ama sıkışık trafikte giderken biz ne kadar dikkat etsekde insanlar camlardan sarkıyolar, malesef Ankara bayan racingcilere pek aşina değil ama bu beni tutkumdan da vazgeçiremez
    [B]Rüzgara karşı koşmadıysan onla esmeyi bilemezsin, henüz motora binmediysen ben yaşıyorum diyemezsin :wiinkk:[/B]

Motosikleti
    XL650V Transalp
    motorda yine biraz daha rahat olabilir, saçları kaskın içine gizleyince yada buff ile kapatınca bayan sürücü olduğu pek anlaşılmıyor

ayrıca imkan varsa aynalı dış vizör kullanmanı tavsiye ederim (mat yada koyu siyah değil, aynalı ). yol vermeyen yada diklenen sürücüler senin yüzünü ve mimiklerini göremediği için çekingen davranmaya başlıyorlar ancak gece görüş mesafesini biraz düşürüyor.

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    saçlarımı örüp kaskın içine koyuyorum zaten bide balaklava da kullandığım için sorun yok.. sadece kırmızı ışıkta yüzüme baktıklarında anlayabiliyolar..ebaydan light smoke renginde vizör sipariş etmeyi düşünüyordum ,onun da faydası olur değil mi.. gece görüşünü de diğerleri kadar azaltmaz sanırım.. ben yine de aynalılara da bi bakayım ama kaskıma uygun varmı bilmiyorum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

kim olduğunu tespit ettim, 18 yaşında bi üniversite öğrencisi kendisi ama sitemizde üyeliği yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler