Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Haziran 2011, 17:10
Reklamlar
-
08 Haziran 2011, 17:19
HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı
Rica ederim ne yaptık ki ??
Facedeki grubumuza da bekleriz... Cuma günü grubumuzun toplantısı var müsait olursan oraya da gelebilirsin bilgiler facedeki grupta ve bir öncek sayfada mevcut görüşmek üzere....
Cuma işin var bir dahakine artık inşallah
Sabah içtim kapiçinoyu akşam öptüm alpaçinoyu:queen:
-
08 Haziran 2011, 17:44
overcloud adlı üyeden alıntı
Ben plakayı gızlemek ıstıyorum. Bunun ıcın bılldıgın bı yol varmı boyle sokup vıday vıdalamakmı gerek
-
08 Haziran 2011, 20:48
Bu arada ben o kalemmden aldım bosuna para verme sakın bı ıse yaaramıyo aabı ama ıcın rahat edıcekse al ben hıc memnun kalmadım
-
08 Haziran 2011, 21:35
abi bulamamışım bakıyorum yok bütün sayfalara vede yabancı sitelerede plaka iptali yokmu yardım eden:(::(
-
08 Haziran 2011, 22:36
mevlutgs adlı üyeden alıntı
abi bulamamışım bakıyorum yok bütün sayfalara vede yabancı sitelerede plaka iptali yokmu yardım eden:(::(
Bı kaac sayfa once var ordan ıncelle ama bana baya zor geldı :( servısden ıstıcem ınsallah yaparlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------
mevlutgs adlı üyeden alıntı
Buyur abı. Bunu yapıp benım bı arkadas elektrıkcı bı duggmeylee acılır kapanır plaka yapcaz (bazen kıl polısler oluyo)
http://www.kawiforums.com/ninja-250r...nator-diy.html
Ninja için yapılan diğer modlar ve benzin deposundan gelen sesi kesmek için yapılan mod. -kawa forumlarından alıntı-
http://www.kawiforums.com/ninja-250r...d-diy-faq.html
Spor touring ön cam:
http://www.sport-touring.net/forums/...?topic=37060.0
http://www.kawiforums.com/ninja-250r...vity-pics.html
Yan çantalar:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...g-yapilir.html
-
09 Haziran 2011, 03:56
Merhaba Arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım,Bugün istanbul motor ile görüştüm yeşil renk 250R için 4.960 € fiyat dediler 100-150 tl sembolik indirim yapıyorlar,Bu ayın 15 veya 20 sinde almayı düşünüyorum fiyat normal midir acaba yoksa daha ucuza bulunabilinir mi?
Saygılar
-
09 Haziran 2011, 09:30
fiyat standart diye biliyorum...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
09 Haziran 2011, 09:43
Radlen adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım,Bugün istanbul motor ile görüştüm yeşil renk 250R için 4.960 € fiyat dediler 100-150 tl sembolik indirim yapıyorlar,Bu ayın 15 veya 20 sinde almayı düşünüyorum fiyat normal midir acaba yoksa daha ucuza bulunabilinir mi?
Saygılar
Fiyat zaten sabit.. O indirimi yapmaları bile güzel ama plaka ruhsat işlemleri fiyatın içindemi onu öğrenebilirsin..
[B]Rüzgara karşı koşmadıysan onla esmeyi bilemezsin, henüz motora binmediysen ben yaşıyorum diyemezsin :wiinkk:[/B]
-
09 Haziran 2011, 10:48
Merhaba Arkadaşlar
Saygılar
Bu standart fiyat ama bence sen 4960 euroyu kendin euro yap götür. Onlar hangi kuru kullanıyorlarsa TL'ye çevirince 200-300 takıyorlar. Git bir dövizciye, yap pazarlığını, götür euro ver. Şimdiden hayırlı olsun.
-
09 Haziran 2011, 11:24
GPrusa adlı üyeden alıntı
Bu standart fiyat ama bence sen 4960 euroyu kendin euro yap götür. Onlar hangi kuru kullanıyorlarsa TL'ye çevirince 200-300 takıyorlar. Git bir dövizciye, yap pazarlığını, götür euro ver. Şimdiden hayırlı olsun.
hahahahah mantıklı valla
Her asker yeşil bereli olamaz
-
09 Haziran 2011, 12:12
arkadaşlar bostancı tarafında oturan bi arkadaş var kuyruk siyah motor beyaz. bende oralarda oturuyorumda arkadaş hangi binada acaba kapalı garaja koyuyo sanırım motoru yakalayamıyorum bitürlü görsem yanına gidicem bilen varmı yada kendisi bana özelden bi emsaj atabilirmi acaba? bikaç bşi konuşcam
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
09 Haziran 2011, 12:30
Cümleten günaydın arkadaşlar
Bildiğiniz söyle 3 4 saat gidip kız arkadaşımızla denize girebileceğimiz şehirden uzak hafta sonu sakin biryer var mı? yaz geldi kaçamak şart oldu
Sabah içtim kapiçinoyu akşam öptüm alpaçinoyu:queen:
-
09 Haziran 2011, 12:56
ninja.mmt adlı üyeden alıntı
Bildiğiniz söyle 3 4 saat gidip kız arkadaşımızla denize girebileceğimiz şehirden uzak hafta sonu sakin biryer var mı?
yaz geldi kaçamak şart oldu
Hafta sonu sakin yer ??? Biraz zor ama kerpe kefken tarafını önerebilirim sana
-
09 Haziran 2011, 12:56
Bildiğiniz söyle 3 4 saat gidip kız arkadaşımızla denize girebileceğimiz şehirden uzak hafta sonu sakin biryer var mı?
Şile tarafları haftasonu çok kalabalık oluyor, armutlu'yu önerebilirim geçen haftasonu gittiğimizde bomboştu.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
09 Haziran 2011, 13:20
GPrusa adlı üyeden alıntı
Evet mantıklı bir yaklaşım bencede Euro yapıp götürmek lazım.Bu arada ruhsat işlemi + 250 olacak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:11 ----------
Birde bunları almak istiyorum
-
09 Haziran 2011, 14:17
Evet mantıklı bir yaklaşım bencede Euro yapıp götürmek lazım.Bu arada ruhsat işlemi + 250 olacak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:11 ----------
Birde bunları almak istiyorum
Shoeı benım arastırdgm kadarıyla en ıyıı kasklardan bırı pahalı ama dayanıklı ve kalıtelı mont ıcınse bunu tercıh etme bence cunku ılerıde degıstırmek ısterssen belkı kask ve ayakabı olur ama mont abest olur bence. Ayakkabıyıda ıstersen nıke ya da adıdas da uzun bogazlı hava aldıran ayakkabılar var onllardan alabılırsın ben yenı aldım 160 tl dı 140a aldım spor gorunsun dıye
-
09 Haziran 2011, 14:22
noon adlı üyeden alıntı
Shoeı benım arastırdgm kadarıyla en ıyıı kasklardan bırı pahalı ama dayanıklı ve kalıtelı mont ıcınse bunu tercıh etme bence cunku ılerıde degıstırmek ısterssen belkı kask ve ayakabı olur ama mont abest olur bence. Ayakkabıyıda ıstersen nıke ya da adıdas da uzun bogazlı hava aldıran ayakkabılar var onllardan alabılırsın ben yenı aldım 160 tl dı 140a aldım spor gorunsun dıye
Noon, Mont için ne önerebilirsin
-
09 Haziran 2011, 14:48
Abı sıle tarafında bı yer var gıdıs yolu mıcırlı yol ama yer cok guzel denızı dalgasız,plajı cok bılınen bı yer degıl,sarkıntılık yapcak kımse yok,plajın yanında cafe ve restoant ve ıstersen bıde butık otel var. delı mekan :D :D tarıf edıyım ıstersen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 ----------
Noon, Mont için ne önerebilirsin
Bence gungor motor ya da anes motordan revıt ya da prohel bak ben kask dada lazer ve ls2 baktım malum sevgılı olunca onu daha cok dusunuyo ınsan ıstersen lınk verıyım dırek gır ?
-
09 Haziran 2011, 14:57
noon adlı üyeden alıntı
Bence gungor motor ya da anes motordan revıt ya da prohel bak ben kask dada lazer ve ls2 baktım malum sevgılı olunca onu daha cok dusunuyo ınsan ıstersen lınk verıyım dırek gır ?
Shoei XR-1000 Camber kaskı anesten alıcam.... o zaman montlarada bir göz atayım orda revit tercihim olabilir,benim yaş 35 , evliydim ama bu ay sonu boşanıyorum yeni sevgilim 250R olacak bu aralar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler