Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    Alıntı ninja.mmt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum yardımların için çok sağol hafta sonu maltepe ye gidip bakacağım

Rica ederim ne yaptık ki ??

Facedeki grubumuza da bekleriz... Cuma günü grubumuzun toplantısı var müsait olursan oraya da gelebilirsin bilgiler facedeki grupta ve bir öncek sayfada mevcut görüşmek üzere....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Alıntı HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim ne yaptık ki ??

Facedeki grubumuza da bekleriz... Cuma günü grubumuzun toplantısı var müsait olursan oraya da gelebilirsin bilgiler facedeki grupta ve bir öncek sayfada mevcut görüşmek üzere....
    Cuma işin var bir dahakine artık inşallah
    Sabah içtim kapiçinoyu akşam öptüm alpaçinoyu:queen:

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl bir çalışma var yahu 60'lı sayfalarda kawasaki forumlarından yapılan bir sürü alıntı var kuyruk iptaliyle ilgili

Katlanabilir plakalık yapıyorsanız o ayrı tabi

Buyrun kuyruk kesmeden plakalık iptali, defalarca paylaşıldı burda. Soran arkadaşlar üşenmeyip arka sayfalarada bakınız

http://www.kawiforums.com/ninja-250r...nator-diy.html

Ninja için yapılan diğer modlar ve benzin deposundan gelen sesi kesmek için yapılan mod. -kawa forumlarından alıntı-

http://www.kawiforums.com/ninja-250r...d-diy-faq.html

Spor touring ön cam:
    http://www.sport-touring.net/forums/...?topic=37060.0

http://www.kawiforums.com/ninja-250r...vity-pics.html

Yan çantalar:
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...g-yapilir.html

Ben plakayı gızlemek ıstıyorum. Bunun ıcın bılldıgın bı yol varmı boyle sokup vıday vıdalamakmı gerek

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Bu arada ben o kalemmden aldım bosuna para verme sakın bı ıse yaaramıyo aabı ama ıcın rahat edıcekse al ben hıc memnun kalmadım

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    abi bulamamışım bakıyorum yok bütün sayfalara vede yabancı sitelerede plaka iptali yokmu yardım eden:(::(

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bulamamışım bakıyorum yok bütün sayfalara vede yabancı sitelerede plaka iptali yokmu yardım eden:(::(
    Bı kaac sayfa once var ordan ıncelle ama bana baya zor geldı :( servısden ıstıcem ınsallah yaparlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------

Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buyur abı. Bunu yapıp benım bı arkadas elektrıkcı bı duggmeylee acılır kapanır plaka yapcaz (bazen kıl polısler oluyo)
    http://www.kawiforums.com/ninja-250r...nator-diy.html

Ninja için yapılan diğer modlar ve benzin deposundan gelen sesi kesmek için yapılan mod. -kawa forumlarından alıntı-

http://www.kawiforums.com/ninja-250r...d-diy-faq.html

Spor touring ön cam:
    http://www.sport-touring.net/forums/...?topic=37060.0

http://www.kawiforums.com/ninja-250r...vity-pics.html

Yan çantalar:
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...g-yapilir.html

Motosikleti
    2011 Kawasakı Ninja 250R
    Merhaba Arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım,Bugün istanbul motor ile görüştüm yeşil renk 250R için 4.960 € fiyat dediler 100-150 tl sembolik indirim yapıyorlar,Bu ayın 15 veya 20 sinde almayı düşünüyorum fiyat normal midir acaba yoksa daha ucuza bulunabilinir mi?

Saygılar

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    fiyat standart diye biliyorum...
    Her asker yeşil bereli olamaz

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    Alıntı Radlen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım,Bugün istanbul motor ile görüştüm yeşil renk 250R için 4.960 € fiyat dediler 100-150 tl sembolik indirim yapıyorlar,Bu ayın 15 veya 20 sinde almayı düşünüyorum fiyat normal midir acaba yoksa daha ucuza bulunabilinir mi?

Saygılar
    Fiyat zaten sabit.. O indirimi yapmaları bile güzel ama plaka ruhsat işlemleri fiyatın içindemi onu öğrenebilirsin..
    [B]Rüzgara karşı koşmadıysan onla esmeyi bilemezsin, henüz motora binmediysen ben yaşıyorum diyemezsin :wiinkk:[/B]

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Merhaba Arkadaşlar

Saygılar
    Bu standart fiyat ama bence sen 4960 euroyu kendin euro yap götür. Onlar hangi kuru kullanıyorlarsa TL'ye çevirince 200-300 takıyorlar. Git bir dövizciye, yap pazarlığını, götür euro ver. Şimdiden hayırlı olsun.

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Alıntı GPrusa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu standart fiyat ama bence sen 4960 euroyu kendin euro yap götür. Onlar hangi kuru kullanıyorlarsa TL'ye çevirince 200-300 takıyorlar. Git bir dövizciye, yap pazarlığını, götür euro ver. Şimdiden hayırlı olsun.
    hahahahah mantıklı valla
    Her asker yeşil bereli olamaz

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    arkadaşlar bostancı tarafında oturan bi arkadaş var kuyruk siyah motor beyaz. bende oralarda oturuyorumda arkadaş hangi binada acaba kapalı garaja koyuyo sanırım motoru yakalayamıyorum bitürlü görsem yanına gidicem bilen varmı yada kendisi bana özelden bi emsaj atabilirmi acaba? bikaç bşi konuşcam
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Cümleten günaydın arkadaşlar
    Bildiğiniz söyle 3 4 saat gidip kız arkadaşımızla denize girebileceğimiz şehirden uzak hafta sonu sakin biryer var mı? yaz geldi kaçamak şart oldu
    Sabah içtim kapiçinoyu akşam öptüm alpaçinoyu:queen:

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    Bildiğiniz söyle 3 4 saat gidip kız arkadaşımızla denize girebileceğimiz şehirden uzak hafta sonu sakin biryer var mı? yaz geldi kaçamak şart oldu
    Hafta sonu sakin yer ??? Biraz zor ama kerpe kefken tarafını önerebilirim sana

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Şile tarafları haftasonu çok kalabalık oluyor, armutlu'yu önerebilirim geçen haftasonu gittiğimizde bomboştu.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    2011 Kawasakı Ninja 250R
    Alıntı GPrusa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet mantıklı bir yaklaşım bencede Euro yapıp götürmek lazım.Bu arada ruhsat işlemi + 250 olacak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:11 ----------

Birde bunları almak istiyorum

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Evet mantıklı bir yaklaşım bencede Euro yapıp götürmek lazım.Bu arada ruhsat işlemi + 250 olacak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:11 ----------

Birde bunları almak istiyorum
    Shoeı benım arastırdgm kadarıyla en ıyıı kasklardan bırı pahalı ama dayanıklı ve kalıtelı mont ıcınse bunu tercıh etme bence cunku ılerıde degıstırmek ısterssen belkı kask ve ayakabı olur ama mont abest olur bence. Ayakkabıyıda ıstersen nıke ya da adıdas da uzun bogazlı hava aldıran ayakkabılar var onllardan alabılırsın ben yenı aldım 160 tl dı 140a aldım spor gorunsun dıye

Motosikleti
    2011 Kawasakı Ninja 250R
    Alıntı noon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shoeı benım arastırdgm kadarıyla en ıyıı kasklardan bırı pahalı ama dayanıklı ve kalıtelı mont ıcınse bunu tercıh etme bence cunku ılerıde degıstırmek ısterssen belkı kask ve ayakabı olur ama mont abest olur bence. Ayakkabıyıda ıstersen nıke ya da adıdas da uzun bogazlı hava aldıran ayakkabılar var onllardan alabılırsın ben yenı aldım 160 tl dı 140a aldım spor gorunsun dıye

Noon, Mont için ne önerebilirsin

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R

Abı sıle tarafında bı yer var gıdıs yolu mıcırlı yol ama yer cok guzel denızı dalgasız,plajı cok bılınen bı yer degıl,sarkıntılık yapcak kımse yok,plajın yanında cafe ve restoant ve ıstersen bıde butık otel var. delı mekan :D :D tarıf edıyım ıstersen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 ----------

Noon, Mont için ne önerebilirsin
    Bence gungor motor ya da anes motordan revıt ya da prohel bak ben kask dada lazer ve ls2 baktım malum sevgılı olunca onu daha cok dusunuyo ınsan ıstersen lınk verıyım dırek gır ?

Motosikleti
    2011 Kawasakı Ninja 250R
    Alıntı noon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence gungor motor ya da anes motordan revıt ya da prohel bak ben kask dada lazer ve ls2 baktım malum sevgılı olunca onu daha cok dusunuyo ınsan ıstersen lınk verıyım dırek gır ?
    Shoei XR-1000 Camber kaskı anesten alıcam.... o zaman montlarada bir göz atayım orda revit tercihim olabilir,benim yaş 35 , evliydim ama bu ay sonu boşanıyorum yeni sevgilim 250R olacak bu aralar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler