Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE GÜNDEME GELDİ İSE ÖZÜR:

BAŞLIKTA "Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı - 28-03-2005, 22:47" YAZIYOR. BU MOTOR 2008' DE ÜLKEMİZE GELMEDİ Mİ? HATA SİSTEM SAATİ İLE Mİ İLGİLİ YOKSA?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Alıntı neverless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyah aldım. 4960Euro plaka v.s içinde şeklinde aldım
    Kaskda ve montda ne tercıh ettın ?
    Eger tank pad almadıysan kawasakının tank padlerını tavsıye ederım daha anlamlı olur bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

2011 nınjalarda kırmızı secenegı varmı ?

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    ya arkadaşlar şu plaka nasıl iptal edebilirim yaa:/ eden varsa bi el atın bana yaa:D:D allah için

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r "11
    Alıntı red thunder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cumartesi günleri bayiler açık oluyor, istersen programını ona göre yap. Bildiğim kadarıyla bayilerin elinde az makine kaldı, epey satış yaptılar çünkü... Hatta ben kendi motorumu alırken aynı anda 2 kişi daha farklı renklerini alıyordu
    H.sonu düğünlerden bi' türlü vakit ayıramadım, bugün için iş yerinden izin almıştım.Acarlar'a gittik, sahibinden'de beyaz ve yeşil renkler vardı, beyazı geçenlerde satmışlar.Yeşil de bana kaldı.Yarın ödemeyi yapıp P.tesi-Salı bütün işlemlerin bitip motosikletin bana teslim edilmesini bekleyeceğim.

tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Erdemcim güzel gezi olmuş, Armutlu bizim muhit )) Kalabalıklaşmış mı bari )))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------

Sarsılmaz arkadaş, nasip bu belli mi olur, belki birgün yolumuz oralara da düşer Söylemen bile yeter, Adana'da da bir dostumuz olduğunu biliyoruz. Senin de yolun İstanbul'a düşerse bekleriz.
    armutlu güzel ama yapılan yollar fenaydı ninjalar endurulara taş cıkarıyor pazara tekirdaga gazlıyoruz vaktin zamanın varsa özelden haberleşelim
    MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...

red thunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250R - Mojito ;)
    Alıntı RastaRules adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    H.sonu düğünlerden bi' türlü vakit ayıramadım, bugün için iş yerinden izin almıştım.Acarlar'a gittik, sahibinden'de beyaz ve yeşil renkler vardı, beyazı geçenlerde satmışlar.Yeşil de bana kaldı.Yarın ödemeyi yapıp P.tesi-Salı bütün işlemlerin bitip motosikletin bana teslim edilmesini bekleyeceğim.
    Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, yeşil güzeldir, candır kandır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------

Alıntı noon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaskda ve montda ne tercıh ettın ?
    Eger tank pad almadıysan kawasakının tank padlerını tavsıye ederım daha anlamlı olur bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

2011 nınjalarda kırmızı secenegı varmı ?
    Kırmızı sadece Amerika pazarında satışa sunuluyor bildiğim kadarıyla... Zaten bu tarz detayları resmi siteyi incelersen de görebilirsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------

Alıntı tutku1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    armutlu güzel ama yapılan yollar fenaydı ninjalar endurulara taş cıkarıyor pazara tekirdaga gazlıyoruz vaktin zamanın varsa özelden haberleşelim
    O yollar her sene yenilenir zaten kendimi bildim bileli, dikkatli olmak lazım oralarda. Çünkü; adamlar mıcırın üstüne kağıt gibi incecik asfalt dökünce yol yaptık sanıyorlar ama o mıcırlar eriyen asfaltın altından çıkıp sertbest kalıyor, risk çok fazla :( Tekirdağ biraz zor gibi ama konuşalım

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Alıntı motutku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE GÜNDEME GELDİ İSE ÖZÜR:

BAŞLIKTA "Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı - 28-03-2005, 22:47" YAZIYOR. BU MOTOR 2008' DE ÜLKEMİZE GELMEDİ Mİ? HATA SİSTEM SAATİ İLE Mİ İLGİLİ YOKSA?
    dostum birinci sayfayı okusaydın anlardın,adamlar o tarihlerde bu motoru Türkiyeye ve biçok ülkeye göndermiyolardı,tarihte bi problem yok
    Her asker yeşil bereli olamaz

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    Alıntı neverless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyah aldım. 4960Euro plaka v.s içinde şeklinde aldım
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:11 ----------

Alıntı Raikkonen666 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamamdır yolluyorum en iyisi oyle olacak Şile Ağva tarafında mutlaka katılmak istiyorum çünkü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------

Bu sefer bende geliyorum görüşmek dileğiyle..

Tamamdır bende numaramı sana gönderdim Cuma günü görüşmek üzere.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:13 ----------

Alıntı RastaRules adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız kullanırsın inş... Facebooktaki grubumuza da bekliyoruz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------

Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar şu plaka nasıl iptal edebilirim yaa:/ eden varsa bi el atın bana yaa:D:D allah için
    Konu üstünde çalışmalarımız var... En kısa sürede sonuçlandırıp buradan sana da bilgi veririz.

Alıntı __sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum birinci sayfayı okusaydın anlardın,adamlar o tarihlerde bu motoru Türkiyeye ve biçok ülkeye göndermiyolardı,tarihte bi problem yok
    Birinci sayfayı okudum ve anladım dostum. Sağol...

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Konu üstünde çalışmalarımız var... En kısa sürede sonuçlandırıp buradan sana da bilgi veririz.
    Nasıl bir çalışma var yahu 60'lı sayfalarda kawasaki forumlarından yapılan bir sürü alıntı var kuyruk iptaliyle ilgili

Katlanabilir plakalık yapıyorsanız o ayrı tabi

Buyrun kuyruk kesmeden plakalık iptali, defalarca paylaşıldı burda. Soran arkadaşlar üşenmeyip arka sayfalarada bakınız

http://www.kawiforums.com/ninja-250r...nator-diy.html

Ninja için yapılan diğer modlar ve benzin deposundan gelen sesi kesmek için yapılan mod. -kawa forumlarından alıntı-

http://www.kawiforums.com/ninja-250r...d-diy-faq.html

Spor touring ön cam:
    http://www.sport-touring.net/forums/...?topic=37060.0

http://www.kawiforums.com/ninja-250r...vity-pics.html

Yan çantalar:
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...g-yapilir.html
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Ninja 250R - Mojito ;)
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl bir çalışma var yahu 60'lı sayfalarda kawasaki forumlarından yapılan bir sürü alıntı var kuyruk iptaliyle ilgili

Katlanabilir plakalık yapıyorsanız o ayrı tabi

Buyrun kuyruk kesmeden plakalık iptali, defalarca paylaşıldı burda. Soran arkadaşlar üşenmeyip arka sayfalarada bakınız

http://www.kawiforums.com/ninja-250r...nator-diy.html

Ninja için yapılan diğer modlar ve benzin deposundan gelen sesi kesmek için yapılan mod. -kawa forumlarından alıntı-

http://www.kawiforums.com/ninja-250r...d-diy-faq.html

Spor touring ön cam:
    http://www.sport-touring.net/forums/...?topic=37060.0

http://www.kawiforums.com/ninja-250r...vity-pics.html

Yan çantalar:
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...g-yapilir.html
    sadece plakalık iptali değil, başka eklemeler de yapılacak kısmetse... hatırlatma için teşekkürler, okumaya üşenen bazı arkadaşlar oluyor, hiç olmazsa onlar sebeplenirler

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    sadece plakalık iptali değil, başka eklemeler de yapılacak kısmetse... hatırlatma için teşekkürler, okumaya üşenen bazı arkadaşlar oluyor, hiç olmazsa onlar sebeplenirler
    Tuğhan abi gerekli açıklamayı yapmış... Önceki sayfalarda yazılanlara göre değişiklik yapmak isteyen oradan faydalanabilir tabiki....

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Arkadaşlar Selam
    Geçen hafta ufak bir kaza geçirdim motorumla 20 ile yolda giderken motoru sola yatırdım
    2 senedir ilk kazam olmayacak diye birşey yok. Sol granajın altında 2 3 parça çizik var bildiğiniz Lokal boya yapan bir yer var mı temiz çalışan fiyatı önemli değil o çizikleri iptal ettirmek istiyorum. Renk Siyah. Bildiğiniz yerin istanbul da olması gerekmektedir.
    Yardımlarınız için teşekkürler.
    Sabah içtim kapiçinoyu akşam öptüm alpaçinoyu:queen:

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Alıntı ninja.mmt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Selam
    Geçen hafta ufak bir kaza geçirdim motorumla 20 ile yolda giderken motoru sola yatırdım
    2 senedir ilk kazam olmayacak diye birşey yok. Sol granajın altında 2 3 parça çizik var bildiğiniz Lokal boya yapan bir yer var mı temiz çalışan fiyatı önemli değil o çizikleri iptal ettirmek istiyorum. Renk Siyah. Bildiğiniz yerin istanbul da olması gerekmektedir.
    geçmiş olsun olur öyle şeyler nazarlıktır...
    Her asker yeşil bereli olamaz

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Alıntı __sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun olur öyle şeyler nazarlıktır...
    Sağol dostum

Motosikleti
    Ninja 250R - Mojito ;)
    Arkadaşlar Selam
    Çok büyük geçmiş olsun, çok şükür ne sana birşey olmuş ne de motoruna Birkaç çizik olabilir, üstüne dal bile düşse çizilebiliyor malum...

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    Arkadaşlar Selam

öncelikle geçmiş olsun. İstanbulda nerde oturuyorsun ??? Auto King diye bir firma vardı sanırım bu tarz lokal boya işleri yapıyorlardı

Birde Koçtaş gibi yapı marketlerde çizik giderici kalem tarzında bir ürün görmüştüm kullanmadım ama herkes ufak çiziklerde öneriyor onu da deneyebilirsin...

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    öncelikle geçmiş olsun. İstanbulda nerde oturuyorsun ??? Auto King diye bir firma vardı sanırım bu tarz lokal boya işleri yapıyorlardı

Birde Koçtaş gibi yapı marketlerde çizik giderici kalem tarzında bir ürün görmüştüm kullanmadım ama herkes ufak çiziklerde öneriyor onu da deneyebilirsin...
    İstanbulda Çengelköy(Üsküdar) de oturuyorum. Çizik giderici kalemi bir deneyeceğim o benim de aklıma geldi. Auto King dediğin firmanın adresi veya telefon bilgilerini biliyor musun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------

Çok büyük geçmiş olsun, çok şükür ne sana birşey olmuş ne de motoruna Birkaç çizik olabilir, üstüne dal bile düşse çizilebiliyor malum...
    Red thunder çok sağol Kazasız sürüşler!

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    İstanbulda Çengelköy(Üsküdar) de oturuyorum. Çizik giderici kalemi bir deneyeceğim o benim de aklıma geldi. Auto King dediğin firmanın adresi veya telefon bilgilerini biliyor musun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------

Red thunder çok sağol Kazasız sürüşler!

Sana en yakın yer ya benim oturduğum yere geleceksin Maltepeye yada karşıda Maslakta İkitelli de yerleri var

http://www.autoking.org/ bu da internet sitesi bir ara sor istersen

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Sana en yakın yer ya benim oturduğum yere geleceksin Maltepeye yada karşıda Maslakta İkitelli de yerleri var

http://www.autoking.org/ bu da internet sitesi bir ara sor istersen
    Dostum yardımların için çok sağol hafta sonu maltepe ye gidip bakacağım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler