Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Haziran 2011, 18:31
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE GÜNDEME GELDİ İSE ÖZÜR:
BAŞLIKTA "Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı - 28-03-2005, 22:47" YAZIYOR. BU MOTOR 2008' DE ÜLKEMİZE GELMEDİ Mİ? HATA SİSTEM SAATİ İLE Mİ İLGİLİ YOKSA?
Reklamlar
-
07 Haziran 2011, 21:37
neverless adlı üyeden alıntı
Siyah aldım. 4960Euro plaka v.s içinde şeklinde aldım
Kaskda ve montda ne tercıh ettın ?
Eger tank pad almadıysan kawasakının tank padlerını tavsıye ederım daha anlamlı olur bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
2011 nınjalarda kırmızı secenegı varmı ?
-
07 Haziran 2011, 21:41
ya arkadaşlar şu plaka nasıl iptal edebilirim yaa:/ eden varsa bi el atın bana yaa:D:D allah için
-
07 Haziran 2011, 22:08
red thunder adlı üyeden alıntı
Cumartesi günleri bayiler açık oluyor, istersen programını ona göre yap. Bildiğim kadarıyla bayilerin elinde az makine kaldı, epey satış yaptılar çünkü... Hatta ben kendi motorumu alırken aynı anda 2 kişi daha farklı renklerini alıyordu
H.sonu düğünlerden bi' türlü vakit ayıramadım, bugün için iş yerinden izin almıştım.Acarlar'a gittik, sahibinden'de beyaz ve yeşil renkler vardı, beyazı geçenlerde satmışlar.Yeşil de bana kaldı.Yarın ödemeyi yapıp P.tesi-Salı bütün işlemlerin bitip motosikletin bana teslim edilmesini bekleyeceğim.
-
07 Haziran 2011, 22:34
Erdemcim güzel gezi olmuş, Armutlu bizim muhit
)) Kalabalıklaşmış mı bari
)))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------
Sarsılmaz arkadaş, nasip bu belli mi olur, belki birgün yolumuz oralara da düşer
Söylemen bile yeter, Adana'da da bir dostumuz olduğunu biliyoruz. Senin de yolun İstanbul'a düşerse bekleriz.
armutlu güzel ama yapılan yollar fenaydı ninjalar endurulara taş cıkarıyor pazara tekirdaga gazlıyoruz vaktin zamanın varsa özelden haberleşelim
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
08 Haziran 2011, 00:13
RastaRules adlı üyeden alıntı
H.sonu düğünlerden bi' türlü vakit ayıramadım, bugün için iş yerinden izin almıştım.Acarlar'a gittik, sahibinden'de beyaz ve yeşil renkler vardı, beyazı geçenlerde satmışlar.Yeşil de bana kaldı.Yarın ödemeyi yapıp P.tesi-Salı bütün işlemlerin bitip motosikletin bana teslim edilmesini bekleyeceğim.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, yeşil güzeldir, candır kandır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------
noon adlı üyeden alıntı
Kaskda ve montda ne tercıh ettın ?
Eger tank pad almadıysan kawasakının tank padlerını tavsıye ederım daha anlamlı olur bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
2011 nınjalarda kırmızı secenegı varmı ?
Kırmızı sadece Amerika pazarında satışa sunuluyor bildiğim kadarıyla... Zaten bu tarz detayları resmi siteyi incelersen de görebilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
tutku1982 adlı üyeden alıntı
armutlu güzel ama yapılan yollar fenaydı ninjalar endurulara taş cıkarıyor pazara tekirdaga gazlıyoruz vaktin zamanın varsa özelden haberleşelim
O yollar her sene yenilenir zaten kendimi bildim bileli, dikkatli olmak lazım oralarda. Çünkü; adamlar mıcırın üstüne kağıt gibi incecik asfalt dökünce yol yaptık sanıyorlar ama o mıcırlar eriyen asfaltın altından çıkıp sertbest kalıyor, risk çok fazla :( Tekirdağ biraz zor gibi ama konuşalım
-
08 Haziran 2011, 09:41
motutku adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE GÜNDEME GELDİ İSE ÖZÜR:
BAŞLIKTA "Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı - 28-03-2005, 22:47" YAZIYOR. BU MOTOR 2008' DE ÜLKEMİZE GELMEDİ Mİ? HATA SİSTEM SAATİ İLE Mİ İLGİLİ YOKSA?
dostum birinci sayfayı okusaydın anlardın,adamlar o tarihlerde bu motoru Türkiyeye ve biçok ülkeye göndermiyolardı,tarihte bi problem yok
Her asker yeşil bereli olamaz
-
08 Haziran 2011, 10:17
neverless adlı üyeden alıntı
Siyah aldım. 4960Euro plaka v.s içinde şeklinde aldım
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:11 ----------
Raikkonen666 adlı üyeden alıntı
Tamamdır yolluyorum en iyisi oyle olacak
Şile Ağva tarafında mutlaka katılmak istiyorum çünkü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
Bu sefer bende geliyorum görüşmek dileğiyle..
Tamamdır bende numaramı sana gönderdim Cuma günü görüşmek üzere.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:13 ----------
RastaRules adlı üyeden alıntı
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız kullanırsın inş... Facebooktaki grubumuza da bekliyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------
mevlutgs adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar şu plaka nasıl iptal edebilirim yaa:/ eden varsa bi el atın bana yaa:D:D allah için
Konu üstünde çalışmalarımız var... En kısa sürede sonuçlandırıp buradan sana da bilgi veririz.
-
08 Haziran 2011, 10:19
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
dostum birinci sayfayı okusaydın anlardın,adamlar o tarihlerde bu motoru Türkiyeye ve biçok ülkeye göndermiyolardı,tarihte bi problem yok
Birinci sayfayı okudum ve anladım dostum. Sağol...
-
08 Haziran 2011, 11:16
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
08 Haziran 2011, 12:14
overcloud adlı üyeden alıntı
sadece plakalık iptali değil, başka eklemeler de yapılacak kısmetse... hatırlatma için teşekkürler, okumaya üşenen bazı arkadaşlar oluyor, hiç olmazsa onlar sebeplenirler
-
08 Haziran 2011, 13:22
sadece plakalık iptali değil, başka eklemeler de yapılacak kısmetse... hatırlatma için teşekkürler, okumaya üşenen bazı arkadaşlar oluyor, hiç olmazsa onlar sebeplenirler
Tuğhan abi gerekli açıklamayı yapmış... Önceki sayfalarda yazılanlara göre değişiklik yapmak isteyen oradan faydalanabilir tabiki....
-
08 Haziran 2011, 13:40
Arkadaşlar Selam
Geçen hafta ufak bir kaza geçirdim motorumla 20 ile yolda giderken motoru sola yatırdım
2 senedir ilk kazam olmayacak diye birşey yok. Sol granajın altında 2 3 parça çizik var bildiğiniz Lokal boya yapan bir yer var mı temiz çalışan fiyatı önemli değil o çizikleri iptal ettirmek istiyorum. Renk Siyah. Bildiğiniz yerin istanbul da olması gerekmektedir.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Sabah içtim kapiçinoyu akşam öptüm alpaçinoyu:queen:
-
08 Haziran 2011, 14:24
ninja.mmt adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Selam
Geçen hafta ufak bir kaza geçirdim motorumla 20 ile yolda giderken motoru sola yatırdım
2 senedir ilk kazam olmayacak diye birşey yok. Sol granajın altında 2 3 parça çizik var bildiğiniz Lokal boya yapan bir yer var mı temiz çalışan fiyatı önemli değil o çizikleri iptal ettirmek istiyorum. Renk Siyah. Bildiğiniz yerin istanbul da olması gerekmektedir.
geçmiş olsun olur öyle şeyler nazarlıktır...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
08 Haziran 2011, 15:50
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun olur öyle şeyler nazarlıktır...
Sağol dostum
-
08 Haziran 2011, 16:19
Arkadaşlar Selam
Çok büyük geçmiş olsun, çok şükür ne sana birşey olmuş ne de motoruna Birkaç çizik olabilir, üstüne dal bile düşse çizilebiliyor malum...
-
08 Haziran 2011, 16:41
Arkadaşlar Selam
öncelikle geçmiş olsun. İstanbulda nerde oturuyorsun ??? Auto King diye bir firma vardı sanırım bu tarz lokal boya işleri yapıyorlardı
Birde Koçtaş gibi yapı marketlerde çizik giderici kalem tarzında bir ürün görmüştüm kullanmadım ama herkes ufak çiziklerde öneriyor onu da deneyebilirsin...
-
08 Haziran 2011, 16:48
HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı
öncelikle geçmiş olsun. İstanbulda nerde oturuyorsun ??? Auto King diye bir firma vardı sanırım bu tarz lokal boya işleri yapıyorlardı
Birde Koçtaş gibi yapı marketlerde çizik giderici kalem tarzında bir ürün görmüştüm kullanmadım ama herkes ufak çiziklerde öneriyor onu da deneyebilirsin...
İstanbulda Çengelköy(Üsküdar) de oturuyorum. Çizik giderici kalemi bir deneyeceğim o benim de aklıma geldi. Auto King dediğin firmanın adresi veya telefon bilgilerini biliyor musun?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------
Çok büyük geçmiş olsun, çok şükür ne sana birşey olmuş ne de motoruna
Birkaç çizik olabilir, üstüne dal bile düşse çizilebiliyor malum...
Red thunder çok sağol Kazasız sürüşler!
-
08 Haziran 2011, 16:51
İstanbulda Çengelköy(Üsküdar) de oturuyorum. Çizik giderici kalemi bir deneyeceğim o benim de aklıma geldi. Auto King dediğin firmanın adresi veya telefon bilgilerini biliyor musun?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------
Red thunder çok sağol
Kazasız sürüşler!
Sana en yakın yer ya benim oturduğum yere geleceksin Maltepeye yada karşıda Maslakta İkitelli de yerleri var
http://www.autoking.org/ bu da internet sitesi bir ara sor istersen
-
08 Haziran 2011, 17:00
HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı
Sana en yakın yer ya benim oturduğum yere geleceksin Maltepeye yada karşıda Maslakta İkitelli de yerleri var
http://www.autoking.org/ bu da internet sitesi bir ara sor istersen
Dostum yardımların için çok sağol hafta sonu maltepe ye gidip bakacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler