Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Haziran 2011, 14:13
Kilometre ve Mil.
1 mil 1.6 km' ye eşittir.
Reklamlar
-
05 Haziran 2011, 15:07
arkadaşlar bende ninja dusunuyorum uzun suredir.
Yanlız hayatımda hiç ninja yı yakından veya uzaktan dahi göremedim
Ses konusunda nasıl bir sesi var bilmiyorum. Sadece youtube dan birkaç video izledim fikir için . Ama video olunca tam bir fikir edinemedim
Ses olarak sinek vızıltısı gibi falan deil deilmi motorun sesi. 600 luk bi makineye yakın ses tabi beklemiyorum ama ekzosla falan bu konu cozume kavuşabiliyormu
-
06 Haziran 2011, 00:09
energie06 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende ninja dusunuyorum uzun suredir.
Yanlız hayatımda hiç ninja yı yakından veya uzaktan dahi göremedim
Ses konusunda nasıl bir sesi var bilmiyorum. Sadece youtube dan birkaç video izledim fikir için . Ama video olunca tam bir fikir edinemedim
Ses olarak sinek vızıltısı gibi falan deil deilmi motorun sesi. 600 luk bi makineye yakın ses tabi beklemiyorum ama ekzosla falan bu konu cozume kavuşabiliyormu
Bence standart sesi gayet güzel. Mesela CBR 250R'nin sesini ben pek beğenmedim. Ama egzos sesine meraklı iseniz You Tube'da Ninja Akrapovic yazın ve sesi görün...
-
06 Haziran 2011, 09:28
sesimiz çok güzel arkadaşlar helede rölantide bi başka güzel
Her asker yeşil bereli olamaz
-
06 Haziran 2011, 10:14
reswat adlı üyeden alıntı
beyler motosiklet almak için istanbul motora gittim kızıltopraktakine adamların umrunda değil böyle bi havalar bi umursamazlıklar alıcaksan ugrastırma bizi al almıycaksan ne geldin gibisindendi bukadarıylada bitmedi neyse anlastık ödemeyi yaptım herşey bitti
plakanın çıkmasının uzun sürebilicegini söylediler 2 3 günlük iş 1 hafta oldu hala bitmedi en sonunda biraz üstlerine gittik plakanın işlemlerini daha başlatmamışlar faturayı kesmemişler
bizi oyalıyorlar biz üstlerine gidince 3 gün sonra plaka geldi falan internette 3 5 yorum görmüştüm orayla ilgili ama dikkate almamıştım gercekten öyleymiş çok sinirlenmiştim ne düşündüklerimi buraya yazamıycam siz anladınız zaten
istanbulda 1 tane bile kalsa alıcagınız motordann ordan almayın
Ah be arkadaşım keşke almadan önce benim burada yazdıklarımı okusaydın. Bende aynı tavrı görünce almaktan vazgeçtim ve bizzat z-motoda ilgili kişi onur beye şikayet ettim. Gerekeni yaptıklarını soylemişlerdi ne akdar umursarlar bilmem ama benim sana önerim z-moto kartalı bir ara ve bizzat onur beye bu konuda şikayetini ilet. senin gibi pek çok kişi şikayetçi ve bu terbiyesizlikleri her geçen gün ilerliyor. Bizler şikayet etmezsek daha kötü olur. O yüzden mutlaka şikayet et. Beni mağazada o kadar çok sinirlendirdiler ki suratına bile bakmadna konusuyorlar. Mutlaka şikayet etmelisin.
Bu arada gezi varmış yahu birkaç gün pcyi açmadım yine kaçırdım geziyi. Ne şans yahu. O yollarıda çok iyi bilirim ço kkeyifli olmustur eminim.
-
06 Haziran 2011, 12:08
slm arkadaşlar ninja 250 r kullanan arkadaşlardan titreşim hakkında bilgi almak istiyorum hangi devirlerde titreşim var vede ne kadar rahatsız edici veya değil bilgilendirirseniz sevinirim saygılar hepinize...
-
06 Haziran 2011, 12:15
-
06 Haziran 2011, 12:17
HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı
Oğuz sen bana özelden cebini gönder ben sana mesaj atayım böyle olmayacak bir türlü tutturamıyoruz. Açtığımız etkinlikteki rota halen baki çünkü hafta sonu o tarafa gitmedik. Katılanlar arasında yeni motor kullanmaya başlayan bir arkadaş vardı. Oralarda riske atmak istemedik. Biraz daha tecrübeden sonra ilerleyen günlerde Şile Ağva tarafına gidiceğiz.
Bu hafta veya ondan sonraki hafta Paintball etkinliği olacak detaylar ilerleyen günlerde verilecek ama ben önden bilgi vereyim istedim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------
Titreşim mi o ne ???
Benim motor da titreşim yok.
saol ybr 250 mi sattım bir kaç haftaya bende ninja sahibi olmayı planlıyorum hayırlısı bakalım artık bilgin için saol
-
06 Haziran 2011, 17:34
Bende ninja 250 sahibi oldum. Z-moto kızıltoprak'tan aldım ruhsat ve plaka işlerini bekliyorum.
Ninja'ya takılabilecek ya da alınabilecek top case v.s varmıdır yoksa sırt çantasıylamı gezicez siz nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar?
-
06 Haziran 2011, 18:09
neverless adlı üyeden alıntı
Bende ninja 250 sahibi oldum. Z-moto kızıltoprak'tan aldım ruhsat ve plaka işlerini bekliyorum.
Ninja'ya takılabilecek ya da alınabilecek top case v.s varmıdır yoksa sırt çantasıylamı gezicez siz nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar?
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah Ben Ninja'ya topcase hiç duymadım ama Overcloud nickli arkadaşımız üçlü çanta seti kullanıyordu, soft olanlardan, bir bak açtığı konulara. Ben sırt çantası ile kullanıyorum, topcase takacak olsam açıkçası sportbike değil sport touring bir makine alırdım
-
06 Haziran 2011, 20:31
Abı yapmayın gozunuzu sevıyım topcase olurmu hıc nınjaya supers. Motora cok komık olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------
Hayırlı olsun. Nekadara aldın motorunu ve ne renk aldın ?
-
06 Haziran 2011, 22:55
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------
tutku1982 adlı üyeden alıntı
,,,,,,,,,,,,,,yalova...cınarcık...armutlu...gemlik...340km yol 60tl yakıt...
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
06 Haziran 2011, 23:45
Selam Ninjalar,
Haftalık Cuma Toplantımız bu hafta Acıbademdeki Gilan Cafe'de toplanıyoruz. İran yemeklerinin olduğu bir yer, istemeyenler için tost hamburger vs seçenekte bulunmaktadır. İş çıkışı bir toplantı olduğu için buluşma noktaları oluşturulmamıştır.
10.06.2011 Cuma Saat 20:00
Gilan Cafe http://gilancafe.com/
Görüşünceye dek şimdilik tekeriniz düz bassın. İyi sürüşler
Ninja 250 R - İstanbul
-
07 Haziran 2011, 09:38
EruKING adlı üyeden alıntı
Selam Ninjalar,
Haftalık Cuma Toplantımız bu hafta Acıbademdeki Gilan Cafe'de toplanıyoruz. İran yemeklerinin olduğu bir yer, istemeyenler için tost hamburger vs seçenekte bulunmaktadır. İş çıkışı bir toplantı olduğu için buluşma noktaları oluşturulmamıştır.
Ninja 250 R - İstanbul
ninja kullanan arkadaşlarım : Biliyorum adana biraz uzak ama yolunuz düşerse sizleri adanadada misafir etmek isterim...
-
07 Haziran 2011, 11:57
tutku1982 adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
yalova...cınarcık...armutlu...gemlik...340km yol 60tl yakıt...
Erdemcim güzel gezi olmuş, Armutlu bizim muhit )) Kalabalıklaşmış mı bari )))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
ninja kullanan arkadaşlarım : Biliyorum adana biraz uzak ama yolunuz düşerse sizleri adanadada misafir etmek isterim...
Sarsılmaz arkadaş, nasip bu belli mi olur, belki birgün yolumuz oralara da düşer Söylemen bile yeter, Adana'da da bir dostumuz olduğunu biliyoruz. Senin de yolun İstanbul'a düşerse bekleriz.
-
07 Haziran 2011, 12:12
red thunder adlı üyeden alıntı
Erdemcim güzel gezi olmuş, Armutlu bizim muhit
)) Kalabalıklaşmış mı bari
)))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------
Sarsılmaz arkadaş, nasip bu belli mi olur, belki birgün yolumuz oralara da düşer
Söylemen bile yeter, Adana'da da bir dostumuz olduğunu biliyoruz. Senin de yolun İstanbul'a düşerse bekleriz.
eyvallah hocam baş taacı,eğer birgün nasip olursa özelden mesaj atmanız yeterli telefonlaşırız...
-
07 Haziran 2011, 13:06
EruKING adlı üyeden alıntı
Selam Ninjalar,
Ninja 250 R - İstanbul
Herkesi toplantımıza bekliyoruz yeni katılacak arkadaşlarla tanışmak için çok iyi bir fırsat olacaktır bu.
Toplantıda yeni gezi planlarımızın üzerinden geçilecektir.
-
07 Haziran 2011, 13:31
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
eyvallah hocam baş taacı,eğer birgün nasip olursa özelden mesaj atmanız yeterli telefonlaşırız...
Teşekkür ederiz, nasip kısmet, inşallah diyelim
-
07 Haziran 2011, 18:22
noon adlı üyeden alıntı
Abı yapmayın gozunuzu sevıyım topcase olurmu hıc nınjaya supers. Motora cok komık olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------
Hayırlı olsun. Nekadara aldın motorunu ve ne renk aldın ?
Siyah aldım. 4960Euro plaka v.s içinde şeklinde aldım
-
07 Haziran 2011, 18:25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler