off bi motor bulamadım . sahibinden.com a hala motorsiklet düşmedi
off bi motor bulamadım . sahibinden.com a hala motorsiklet düşmedi
arkadşlar motoruma osram night braker h7 ampul almışım sarı renk halogen yarın z-motoya gidip taktıracam;)
Şuan sahibinden.com daki ilanların çoğu değerinin üzerinde istiyor bence.
2-3 ay önce fiyatlar çok daha iyiydi.
CBR 250 nin piyasaya çıkmasının gecikmesi, ( Honda'nın beceriksizliği) Ninjanın piyasasını yükseltti.
En mantıklı ilan bence bu ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8799235/detay/
O ilanın sahibi de ne emaillere bakıyor ne de telefonunu açıyor... Herhalde aşırı talepten sıkıldı...
Bu arada internette dolaşırken 2008 başında sıfır Ninja'ların 9500 civarına satıldığını gördüm. Şimdi ÖTV indirimine rağmen 11.000'de geziyor. Belli ki birileri kar marjını artırmış.
Ninja'nın piyasası, CBR çıksa bile büyük ölçüde bu şekilde kalacaktır bundan emin olabilirsin... İki makine arasında birçok farklılık var Ninja lehine ve birçok insan içinde bu farkı vermeye değer. Değmez diyorsan, sezon sonunu bekleyip CBR alabilirsin. Kaldı ki, şu anda sezondayız, satacak olanlar neredeyse sattı zaten motorlarını, artık tok satıcı devri...
sarsılmaz sahibindende yok ilan...bi arkadaş vasıtasıyla denk geldi öle...size bişi sorcam yaz sonuna dogru fiyatlarda düşme olur dimi agustos sonu gibi motor sezonu kapanıo bi nevi???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------
sahibindene şöyle bi makine düşmüş..http://www.sahibinden.com/ilan/vasit.../......Special Edition dio ne farkı var digerlerine göre yoksa hepsimi Special Edition die geçio ilk defa duydum bunu
muhabbetinize kendi açımdan istemesem de mantıken yaptığım bir haberle aranıza girmek istediğim
motorumu satışa çıkarıyorum
ilginize şimdiden teşekkürler
satışla ilgili konu linki:
http://www.motosiklet.net/forum/sati...0r-2010-a.html
saygılar
motosiklet.net üyesiyim..
Sahibinden.com a hergün 2 3 defa bakıyorum 2 tane 7000 ytl küsürde motorsiklet var .
birisi telefonları açmıyor ötekinde ise sag ve solda bol çizik varmış kafam karıştı bide ben siyah istiyorum.
MEsela Volkanx beyin motoru iyi ama oda giresunda napıcagımı bilemedim . İstanbulda çok fazla satılık motor yok. Bende 7000 küsür fiyatlarda bi motor arıyorum neyse , bakmaya devam burdanda arada hatırlatırım motor gören duyan bulan oolursa bana haber verirse sevinirim :D
1000 km bakım kaç liradır bilgisi olan var mı arkadaşlar?
[COLOR="Red"]If you touch my bike, I'll touch your girl ! ![/COLOR]
Her hangı bı etkkınlık. Vaarmı ?
bugun ellerimle osram night brakerimi takmışım bakalım şimdi gece nasıl olcak aydınlatma çok merak etmişim bakalım
10 gün önce motorumu aldım :D tabiki o keyifle buralara da uğramadım.Resimleri daha sonra ekliyeceğim doyamıyorum ona :D 1300 Km de şuanda motorum.Rodajı edirne yolunda tamamladım.Kitapcıktaki gibi 4000 devir vites değişikliği.Normalde 800 de bakıma gireekti ama ben 750de götürdüm.Rodaj yağı ve yağ filtresi değişti.Yine fazla sıkıştırmadan üzmeden geziyorum =) Herşey çok iyi herkeze kazasız belasız günler keyifli sürüşler...
Lastiğin bir boy büyütülmesi ve kuyruk iptali için düşünüyorum.Bir boyun yol tutuşuna çok büyük bir etkisi varmı ? yağmurlu havalarda binmiyorum kuyruk sorun değil resimler yakında geliyorr =)
En kısa sürede Ninja sahibi olmaya çalışıyorum. Tam bir acemiyim ve ilk motorum olacak. Tecrübeli arkadaşlardan 125'lik ile başlamamı önerenler oldu ama Ninja'ya çok ısındım. Kimisi de Ninja'nın iyi bir başlangıç olacağını söylüyor.
Özellikle yeşil istiyorum ama bulamazsam diğer renkleri de değerlendireceğim. Pek fazla ikinci el yok, olanların fiyatları da sıfır alayım daha iyi dedirtiyor. Bu arada Z-Moto artık yeşil gelmeyeceğini söyledi. Sadece bayilerin elindekiler kalmış.
Sizce acemi için bu motor fazla mı güçlü olur?
arkadaslar bu eksoz borularindaki kararmalar icin ne kullaniyorsunuz bende henkel in metylan metal parlaticisi var kromaj eksozda kullaniyordum isede yariyordu ama buna kullanayimmi bilemedim fikirlerinizi bekliyorum saygilar.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)