the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
hımm H7 olması süper philips diamon vision nasıl ben istiyorum ışık daha çok versin sarı beyaz önemli değil yani daha iyi yol göstersin?
estağfurullah canım ne kızması
10/40 yağ aldırdı usta. ipone rs4000 iki adet 1lt'lik yağ ve yağ filtresi kargo parası ile birlikte 84tl tuttu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 ----------
o zaman osram nightbreaker'ı tercih etmelisin.
ben xenon aldım, aydınlatma çok çok iyi. ancak otomobillerden geceleri sürekli ikaz alıyorum, bu biraz canımı sıkıyor.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
ipone yağın fiyatı ozaman castrolle aynı fiyata geliyo gibi acaba hangisi daha iyidir
Her asker yeşil bereli olamaz
arkadaşlar merhaba arkadaşımın ninjasının fan motoru soğutma motoru arızalı geç açıyor fanı bu bir sorun yaratırmı_?
Selam Arkadaşlar,
Yeni Arkadaşlarla Tanışma...
Yeni NİNJA'larını alan arkadaşlarla bir tanışma gecesi düzenliyoruz... Pazartesi Akşamı Saat 20:00 Üsküdardaki korcan çay bahçesi... Bu sefer iş çıkışı bir toplantı olacağı için buluşma noktaları oluşturmuyoruz...
Görüşmek üzere NİNJA'lar...
Ninja 250R - İstanbul
slm ninja ahalisi.bişi sorcm ehliyet fiyatlarından haberiniz warmı ya memlekette sordum 1700 dediler a2 we b ehliyeti icin fazla diilmi sizcede
tmm hocam alıcagım zmn sana ulasıcam
Arkadaslar ilk defa bir basayim gaza biraz dedim valla bu aletin 250cc oduguna inanasim gelmiyor deli gidiyor yahu elim ayagim titredi walla
Bodrum Bodrum..
yolculuk çileliydi ara ara bastıran yağmurdan korunmak için sürekli mola verip yağmurluk giyerek bir sürü vakit kaybettim. toplamda 13saat kadar sürdü, feribot ve molalarla birlikte. iki buçuk saat kadar mola vedim diyebilirim. yağmur yağmayan kuru bölgelerde çok bastım. bi ara düzlükte kamyon sollarken arkadan eski kasa bir cherokee jip sıkıştırdı, kurtulmak için baya bi gazladım. bu 3'lü çanta seti ile 160'a ulaştı motor.
manisa çıkışındaki heykele gelirken yağmur bastırdı ışıklardayken. ilerideki benzinliğe sığınmak için en sağdaki boşluktan ilerliyordum. bir bayan sürücü orayı kapatmıştı. o sırada yağmur doluya dönüştü. korna çalıp yol istedim defalarca, yol vermedi. bende bastım yan çantayı kadının arabasına sürterek geçtim sonra 5 motor benzinliğe sığındık.
eşiyle birlikte seyahate çıkan bir bmw sürücüsü vardı. izmir'e kadar birlikte ilerledik yağmurda.
çok keyifliydi bol bol mola verip bir sürü kişiyle muhabbet ettim. En ilginç olay ise Aydın çıkışında yağmur bulutlarıyla köşe kapmaca oynarken bir ara sağnağa yakalandım. şans eseri henuz inşaası tamamlanmamış ama çatısı ve kapalı bir klubesi olan restoran inşaası gördum ve hemen içeri yanaştım. 10dk sonra arkamdan bi araba içeri girdi. evladım servisiniz ne zaman başlıyor diye sordu adam, arkada da eşi oturuyordu. meğersem o mekanın sahipleriymiş. bir ay sonra gelirsen yemek yiyebilirsin, şimdiden ilk müşterimiz sen oldun dediler, güldük birlikte. Maalesef yağmur bulutunun altından hemen kaçmak için yanlarında fazla kalmadan ayrılmam gerekti.
Motr guzelde fıyatı cok sıkıntı. Yanı resmı sıtesındekı fıyatı 3999$ yanı 6mılyar cıvarı ama turkıyede 9mılyara satılıyor. Ilk Hondanın yenı cbr sıne baktım henuz turkıyede bıkaactane var ve yenı oldugundan dolayı bır fabrıkasyon hatası olursa dıye dusunmeden edemıyorum
Ilk motorum ozel olsun ısterım ama 9mılyar cok fıyat farkı var yanı yınede arkapovıc egzoz nınja ıcın var ama cbr 250r ıcın henuz yok ve dıkkat cekmeyı severım sesı ben burdayım demelı ? Nekdr ıstesemde bı sogukluk var nınjaya karsı
Sıfır alacaksan eğer 9000 TL değil 11.000 TL (4960 Euro ). İkinci el alacaksan söylediğin rakamlara az km li 2009-2010 bulabilirsin. Kendinde söylemişsin Cbr yeni ve kronik bir arızasının olup olmadığı bilinmiyor. Ninjanın ise daha bir arızası var veya şundan dolayı bıktırdı tarzı bir şikayetini duymadım. Hız konusuna gelecek olursak zaten anlatmaya gerek yok. Ninja her şekilde Cbr tokatlıyor. Kısacası Ninja her şekilde avantajlı bana göre..
çok güzel bi yolculuk olmuş,keşke bikaçtanede fotoyla süsleseydin tadından yenmezdi,inşallah bikaç ay içinde bende böyle bi yolculuk düşünüyorum,ayrıcada tüm ninjalı arkadaşlarıma söylüyorum eğer adanaya yolunuz düşerse mutlaka gelmeden önce bana özelden mesaj atın telefon numaramı verim misafir etmek isterim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 ----------
dostum Kawasakide Hondada çok iyi alınabilecek en güzel markalar, bu motor ninja Türkiyede 2008 den beri var ve şimdiye kadar hiç bir kronik arızası çıkmadı,bu motor gerçekten çok güzel çok harika yol tutuşu gidişi anlatamam kullanman lazım,tek kronik arızası Z moto (parça fiyatları malum),benim için hız önemli değil diyosan git honda al daha ucuz şahsen bu benim kendi düşüncem,Ama 3,5 sene boyunca honda cbr 125 kullanmış olmam ve şuanda ninja 250r kullanıyor olmam bendeki şu gerçeğide değiştirmedi : Honda daha iyi daha sağlam parça kullanıyor,bakınız karşılaştırınız cbr 125 ve ninja 250r yan ayaklıklar,bakınız çoğu plastik ve döküm demir aksanlar vs... ( motor aksanından bahsetmiyorum çünkü ikiside dohc motor kullanıyor)
Her asker yeşil bereli olamaz
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)