Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    abiler benim ses depodan gelmiyor ya yavaşladım zaman gazı bıraktığım zaman hızım 40 50 km hızlara düştüğü zaman bipp biipp bipp ses geliyor şık şık eer gibi belkide zincirden geliyordur ama sanmıorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    red thunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250R - Mojito ;)
    Alıntı Raikkonen666 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

Grup şuanda gezide sanırm katılmak çok istedim ama izmirdeyim ne yazık ki..
    Bir sorum olcak motorla ilgili, şuanda 300km de motor ve rodaj için tekirdağ şarkoye gitmeyi planlıyorum yalnız artçılı seyahat yapmam bir sıkıntı yaratır mı? uzun yol ve sonucta benden daha agır toplamda 140-150 kilo oluruz sanırm.. bu konuda bir ikri olan varmı? hani pek iyi olmaz şeklinde vs..

Birde motor ısındığı zaman stop ettirdiğimde egsozdan tık tık tık diye çok az zor farkedilen bir ses gliyor motor soguyana kadar neden olabilir acaba? Teşekkürler iyi günler dilerim.
    Rodajla ilgili bunları ben de sormuştum Z Moto'ya... Söylenen artçılı olarak rodajı yapmadan binme, çok zorlama makinayı oldu. Nihayetinde yol bu, yokuş da çıkacaksın, üst vitesleri açmak için gaz da açacaksın. Bence biraz daha sabır

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    sinir oldum yaa kemerim depoyu çok ötü çizmiş en kısa zamanda tank ped almam lazım

Arkadaşlar depo üstü çanta kullanan varmı tavsiye ederseniz hangi modeli tavsiye edersiniz ?
    Her asker yeşil bereli olamaz

orcax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja gitti - TDM900A - mt07 - crf250rally
    Alıntı Raikkonen666 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

Grup şuanda gezide sanırm katılmak çok istedim ama izmirdeyim ne yazık ki..
    Bir sorum olcak motorla ilgili, şuanda 300km de motor ve rodaj için tekirdağ şarkoye gitmeyi planlıyorum yalnız artçılı seyahat yapmam bir sıkıntı yaratır mı? uzun yol ve sonucta benden daha agır toplamda 140-150 kilo oluruz sanırm.. bu konuda bir ikri olan varmı? hani pek iyi olmaz şeklinde vs..

Birde motor ısındığı zaman stop ettirdiğimde egsozdan tık tık tık diye çok az zor farkedilen bir ses gliyor motor soguyana kadar neden olabilir acaba? Teşekkürler iyi günler dilerim.
    Saniyorum egzosdaki tikirti isi degisimi yuzunden genlesmeden oluyor gayet normal bisey

Motosikleti
    bu arda benim egzpsun boyası dökülüyor ha sizdede oluyormu? nasıl çözüm bulam

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    tiner kullanma.. bulaşık detarjanıyla bile iyice temizlesen yeterli olur. zaten önemli olan yağlı, tozlu bir yüzey olamaması.

Aramıza hoş geldin ömer.

Galatasaray Uni'nin önüne park edilen siyah Ninja'ların sahipleri burada mı?
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tiner kullanma.. bulaşık detarjanıyla bile iyice temizlesen yeterli olur. zaten önemli olan yağlı, tozlu bir yüzey olamaması.

Aramıza hoş geldin ömer.

Bende oyle yaptim bulasik deterjani suyla karistirip bezle temizledim resmini koyacaktim ama imageshack resmi kabul etmiyo niye ise

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

Evet sonunda yukleyebildim seridin rengi tam istedigim gibi olmamakla beraber guzel oldu ama biraz koyu gibi

Motosikleti
    ninja ER

Aramıza hoş geldin ömer.

hoşbulduk (: sana danışmam lazım arka lastik hakkında red thunder michelin activ kullandıgını söylemişti .bende değiştirmeyi düşünüyorum acaba sen nerde değiştirdin montaj dahil kaça patladı sana?
    ..uçuyoruzz DEDE

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    ben fuarda buz motor standından pilot activleri ön arka 380TL'e aldım. Fuarda alınan lastiklerde işçilikte %50 indirim yapiyolardı 20TL'e taktırdım.

IRC lastiklere göre daha yumuşak hamurlu. arka teker artık eskisi kadar çabuk kitlemiyor, baya bir asılmak gerekior
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250
    etilerde bebek yokuşuna gelen ninja burada mı?

Motosikleti
    ninja ER
    ben fuarda buz motor standından pilot activleri ön arka 380TL'e aldım. Fuarda alınan lastiklerde işçilikte %50 indirim yapiyolardı 20TL'e taktırdım.

IRC lastiklere göre daha yumuşak hamurlu. arka teker artık eskisi kadar çabuk kitlemiyor, baya bir asılmak gerekior
    çok iyiymiş ya sadece arka için 350tl fiyat verdi bana galeria daki servis uygun biyer bulmak lazım anes motor yada şişli fulyada motobakkal var oralarda bi araştırma yapmam gerek galiba listeye ekleme yapalım
    1.Lastik
    2.Koruma Takozu
    3.Tank pad
    ..uçuyoruzz DEDE

tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı mertyasartav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    etilerde bebek yokuşuna gelen ninja burada mı?
    burda sorunmu var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------

Alıntı orcax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende oyle yaptim bulasik deterjani suyla karistirip bezle temizledim resmini koyacaktim ama imageshack resmi kabul etmiyo niye ise

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

Evet sonunda yukleyebildim seridin rengi tam istedigim gibi olmamakla beraber guzel oldu ama biraz koyu gibi
    sen cektıysen güzel olmuş eline saglık...
    MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...

Motosikleti
    Evet ben cektim aparati vardi onla yaptim kolay oldu ama aparat biraz boyayi yokladi artik pasta cila yapmam gerekecek on jantda ufak dalgalanma oldu onumu yakaladin

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    şuan motor 6500 km her uzun yol sonunda motorun acıldıgını hisediyorum performans artıyo gittikce herşey yerli yerine oturyor sanırım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------

Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abiler benim ses depodan gelmiyor ya yavaşladım zaman gazı bıraktığım zaman hızım 40 50 km hızlara düştüğü zaman bipp biipp bipp ses geliyor şık şık eer gibi belkide zincirden geliyordur ama sanmıorum
    ya dosttum aynı ses bendede var gelen ses ön disk ten geliyor,,,

Motosikleti
    Alıntı tutku1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan motor 6500 km her uzun yol sonunda motorun acıldıgını hisediyorum performans artıyo gittikce herşey yerli yerine oturyor sanırım..
    simdi 800 bakimina kadar 4-5 binde kullaniyorum yag degisiyor 6 binlerde kullanicaz 1600km de yinemi yag degisicek yoksa 1600den sonra yavas yavas yuklenerek 5000 bakimina kadar narinmi kullanicaz kafam karisti benim

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    simdi 800 bakimina kadar 4-5 binde kullaniyorum yag degisiyor 6 binlerde kullanicaz 1600km de yinemi yag degisicek yoksa 1600den sonra yavas yavas yuklenerek 5000 bakimina kadar narinmi kullanicaz kafam karisti benim
    dosttum 800 yag degişmiyor 1000km servise getir sonraki bakımlar 5000km 10000km 15000km 20000km yani 1000km den sonra her 5000km bir bakıma gidceksin buarada ilk 1000kadar 6bin deviri gecmeden kullan 1000km sonra sıkmaya başla sonra sagır alıştırcan aleti

Motosikleti
    dosttum 800 yag degişmiyor 1000km servise getir sonraki bakımlar 5000km 10000km 15000km 20000km yani 1000km den sonra her 5000km bir bakıma gidceksin buarada ilk 1000kadar 6bin deviri gecmeden kullan 1000km sonra sıkmaya başla sonra sagır alıştırcan aleti
    anladim aldigim yer 800 de getir demisti ondan sordum tesekkur ederim

Motosikleti
    sağoalsın eyvalah ya bende korkuyordum yağ sıktırırım h

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arda benim egzpsun boyası dökülüyor ha sizdede oluyormu? nasıl çözüm bulam
    benim arkadaşın egsozununda boyası siyah yerleri dökülüyodu arkadaş garantiden değiştirecekmiş servis öyle demiş,eğer garantin devam ediyosa komple egsozu değişime gönderin derim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:24 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------

ya dosttum aynı ses bendede var gelen ses ön disk ten geliyor,,,
    ön diskten geldiğine eminseniz 2 ihtimal var 1 disk yamuk eğilmiş , 2 balatalar sizlere ömür arkadaşlar ki bu çok önemli bi konu fren ihmale gelmez balataları yenileyin derim...
    Her asker yeşil bereli olamaz

Alıntı red thunder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rodajla ilgili bunları ben de sormuştum Z Moto'ya... Söylenen artçılı olarak rodajı yapmadan binme, çok zorlama makinayı oldu. Nihayetinde yol bu, yokuş da çıkacaksın, üst vitesleri açmak için gaz da açacaksın. Bence biraz daha sabır
    Teşekkürler sanırım rodajdan sonra yapacam artçılı..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 ----------

Saniyorum egzosdaki tikirti isi degisimi yuzunden genlesmeden oluyor gayet normal bisey
    Sanırım ufak tefek mide bulandırıcı şeyleri düşünmek pek sağlıklı değil, makina bu sonucta. bu beni rahatlatan cevap oldu teşekkürler..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler