Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Mayıs 2011, 19:31
öyle sucuk ekmek falan olmaz bol bol foto isteriz. hayırlı geziler
Reklamlar
-
14 Mayıs 2011, 19:33
acun0 adlı üyeden alıntı
öyle sucuk ekmek falan olmaz bol bol foto isteriz. hayırlı geziler
cbf 1000 ne zaman katılyosun bize???
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
14 Mayıs 2011, 19:45
ninja 250 kendisine haksızlık edip sattığım bir motordu. yakıtı ve performansı ile şimdi yine aramıyor değilim. benzin fiyatları arttıkca arttı . zaten herşeyin degeri elden gidince belli olur.
tekrardan bu motora dönme niyetim var. belki yarın belki yarından da yakın
sırf hanım rahat etsin diye cbf 1000 aldık. ama zevk vermiyor. tip yok yakıt çok ağır bir motor.
neyse az zararlı bir satış sonrası döneceğim
-
14 Mayıs 2011, 21:13
selam arkadaşlar bende ninjam la aranıza yeni katıldım..herkese merhaba (:
öncelikle koruma takozu hakkında bi soru sorcam sizlere en uygun fiyatlı nerde yaptırabiliriz? galeria daki servise sordum orjinali hiçbiyerde yokmuş ama yinede bi aparatla takılabiliyormuş birde üstüne karbon kaplatırsan toplam fiyat 150 TL. motoruna yaptırmış olan yada bilgisi olan varmı?
-
14 Mayıs 2011, 21:26
arkadaslar merhaba aranızda satmayı dusunen varsa ırtıbata gecebılırmı maille yada ozel msjla ıstanbuldayım
-
14 Mayıs 2011, 21:37
ninja_omer adlı üyeden alıntı
öncelikle koruma takozu hakkında bi soru sorcam sizlere en uygun fiyatlı nerde yaptırabiliriz? galeria daki servise sordum orjinali hiçbiyerde yokmuş ama yinede bi aparatla takılabiliyormuş birde üstüne karbon kaplatırsan toplam fiyat 150 TL. motoruna yaptırmış olan yada bilgisi olan varmı?
hoşgeldin öncelikle koruma takozu takmak için şasinin delinmesi gerekiyor buda şasinin bozulmasına neden oluyormuş bende düşündüm hatta daytonadan almaya düşündüm motoruda ordan aldım bu bilgiyi veren bana bülent mamay daytonun sahibi cok paracı bi insan yoksa satmak istemezmi koruma takozu demekki var bi bildigi...belirli kısımlara bende karbon yaptırmayı düşünüyorum... bu arada florya belediye tesislerine cok ugrarım orda karşılaşmak dilegiyle...kazasız belasız sürüşler...
-
14 Mayıs 2011, 21:37
ninjaların 2.elleri çok yüksek ve pek satan yok.. anladığım kadarıyla motorun sorunu yok şöyle hyosung fiyatına olsa evladiyelik motor benim için
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
14 Mayıs 2011, 21:39
EruKING adlı üyeden alıntı
Selam Arkadaşlar,
Edirne'nin tarihinde yolculuğa çıkmaya hazır mısınız ?
Edirne'nin muhteşem tarihinde yolculuğa çıkıp, meşhur ciğerini yedikten sonra Meriç'in kıyısında çaylarımızı yudumlayıp sohbet edebileceğimiz, Edirne yolculuğumuzda bize katılmak ister misiniz ?
Anadolu yakası buluşma noktası,
Saat 7:00-7:15
Yer Boğaziçi Köprüsüne gelmeden sağ taraftaki emniyet şeridi (500m geride )
Avrupa yakası buluşma noktası,
Saat 7:30 - 8:00
Yer Mahmutbey gişeler
Not:
Geç kalabilecek arkadaşlar telefonlarını lütfen bize bildirsin...
Toplam 500 - 550km yol yapacağız. Depolarınızı lütfen fulleyip buluşma noktasına gelin.
Ninja 250R - İstanbul
Yarın gelecek arkadaşlar,
Uykunuzu iyice almış olarak gelmenizi,
Deponuzu doldurarak ve lastik havalarınızı kontrol ederek geliniz.
Görüşmek üzere...
-
14 Mayıs 2011, 21:41
EruKING adlı üyeden alıntı
Yarın gelecek arkadaşlar,
Uykunuzu iyice almış olarak gelmenizi,
Deponuzu doldurarak ve lastik havalarınızı kontrol ederek geliniz.
Görüşmek üzere...
Yarın ki güzel havayı değerlendirmek isteyen tüm arkadaşları bekliyoruz.
-
14 Mayıs 2011, 22:02
Hayirli olsun gule gule kullan arkadasim
-
14 Mayıs 2011, 22:14
tutku1982 ve orcax sağolun arkadaşlar hepimize kazasız belasız sürüşler inşallah.. bu arada çalıştıgım yer floryada mng teknıkteyım .haftasonları fırsat bulursam ugrarırım tesislerde görüsürüz umarım yeşil fıstığımla (:
-
14 Mayıs 2011, 23:54
Ömer motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah
Ben de koruma takozu tavsiye etmiyorum, şaseye bağlanması sebebiyle. Allah korusun bir kaza durumunda sürüklenirken şaseyi yırtar atar, motora da pert gözüyle bakabilirsin, şasenin pek geri dönüşü olmuyor...
Sağlıcakla.
-
15 Mayıs 2011, 00:22
sağol red thunder amin ama esas amaç değilmidir motoru korumak grenajlar çizilmesin fazla bir zarar görmesin yan taraflar kaza anında? motor bloguna bi tane cıvatayla baglıyorlar zaten nekadar saglamsa artık.. galerıa servıstekı fahri abi dedi orjınalı yok ama uygun bişekılde takılıyor yınede. kimse kullanmıyor demekki ayrıca arka lastik değişmesi lazım biraz gidik benımkısı ustundekı orjinal IRC marka lastıkler yokmuş brıdgestone önerdi 350 TL fiyat çekti montaj dahil. uygunmu sizce fikri olan?
-
15 Mayıs 2011, 00:44
sağol red thunder amin
ama esas amaç değilmidir motoru korumak grenajlar çizilmesin fazla bir zarar görmesin yan taraflar kaza anında? motor bloguna bi tane cıvatayla baglıyorlar zaten nekadar saglamsa artık.. galerıa servıstekı fahri abi dedi orjınalı yok ama uygun bişekılde takılıyor yınede. kimse kullanmıyor demekki
ayrıca arka lastik değişmesi lazım biraz gidik benımkısı ustundekı orjinal IRC marka lastıkler yokmuş brıdgestone önerdi 350 TL fiyat çekti montaj dahil. uygunmu sizce fikri olan?
Şöyle düşün, 550 lira krenajlara mı vermek, yoksa motoru perte çıkarmak mı Elbette ben en kötüsünü düşünerek söylüyorum, olduğu yerde düşürmede koruyacaktır. Bizim makineler için Michelin Pilot Active iyi diyorlar, Bulut kullanıyor o lastikleri ve memnun, onu da düşün derim...
-
15 Mayıs 2011, 03:01
sağol red thunder amin
ama esas amaç değilmidir motoru korumak grenajlar çizilmesin fazla bir zarar görmesin yan taraflar kaza anında? motor bloguna bi tane cıvatayla baglıyorlar zaten nekadar saglamsa artık.. galerıa servıstekı fahri abi dedi orjınalı yok ama uygun bişekılde takılıyor yınede. kimse kullanmıyor demekki
ayrıca arka lastik değişmesi lazım biraz gidik benımkısı ustundekı orjinal IRC marka lastıkler yokmuş brıdgestone önerdi 350 TL fiyat çekti montaj dahil. uygunmu sizce fikri olan?
lastik alırken her zaman cift al bende michelın tavsiye ederim...buz motorda mevcut...kabataş tel.02122520659 bostancı tel.02163809296.
-
15 Mayıs 2011, 11:15
Arkadaşlar aldığınız lastik taş çatlasın 1 yaşında olmalı, değilse almayın (üretim tarihi her lastiğin yanağında yazar) Taze lastik olsun da pirelli, michelin,metzeler ve ya bridgestone gibi iyi tanınan markalardan birini alabilirsiniz. Lastiklerin çiftine montaj dahil max. 450-500 tl verilebilir.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
15 Mayıs 2011, 11:47
Arkadaslar bu jant seridini takmadan once janti ne ile siliyosunuz cunku ben ybr ye yaptigimda suyun icine tiner damlatip yapmistim buna ne yapayim bilemedim boyasina zarar vermemek icin sabunlu su ilemi yikasam.
-
15 Mayıs 2011, 12:41
orcax adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bu jant seridini takmadan once janti ne ile siliyosunuz cunku ben ybr ye yaptigimda suyun icine tiner damlatip yapmistim buna ne yapayim bilemedim boyasina zarar vermemek icin sabunlu su ilemi yikasam.
jant şeridi için jant yaglıysa benzinli ıslak bezle yada limon kolonyasıyla yapabilirsin.
-
15 Mayıs 2011, 15:32
valla bugün iyi gazlamışım ha 8 bin km bakımına sokacam ne kadar para gider?
-
15 Mayıs 2011, 16:38
Arkadaşlar merhaba,
Grup şuanda gezide sanırm katılmak çok istedim ama izmirdeyim ne yazık ki..
Bir sorum olcak motorla ilgili, şuanda 300km de motor ve rodaj için tekirdağ şarkoye gitmeyi planlıyorum yalnız artçılı seyahat yapmam bir sıkıntı yaratır mı? uzun yol ve sonucta benden daha agır toplamda 140-150 kilo oluruz sanırm.. bu konuda bir ikri olan varmı? hani pek iyi olmaz şeklinde vs..
Birde motor ısındığı zaman stop ettirdiğimde egsozdan tık tık tık diye çok az zor farkedilen bir ses gliyor motor soguyana kadar neden olabilir acaba? Teşekkürler iyi günler dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler