ya bu viteslerde ışıkta dururken özellikle boş a geçmiyo sonra 1. vitese gecerken çok zorlanıyo niye yapar arkadaşlar fitil ediyo beni
[COLOR="Red"]If you touch my bike, I'll touch your girl ! ![/COLOR]
olduğu yerde duran motorlarda vites değiştirmekte güçlük çekebilirsin, bu her motorda böyledir. vites pedalına bas ve ufak ufak debriyajı bırak, vites değişecektir.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Bugün ninjamın parasının yarısını verdim.Vekaletide verip işlemleri başlattım.Sıfır alıyorum renk siyah bütün mevcut renkleri gördüm siyahın daha derin durduğunu ve daha toplu gösterdiğini hissettim(tabiki benim görüşüm) kısacası mutluyum,heyecanlıyım ilk motorum =) Cuma yada pazartesi işlemler tamamalanacak ve motor elime geçicek.Resimleri paylaşırım ninjam gelince herkese saygılar.
Seneye kasanın yenileneceği ile ilgili söylentiler vardı... Bu konuda gelişme var mı?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
vitesi durdugun yer boşa gecirmeye calışırsan biraz zor gecer bu durumlarda gaz ac kapat yada hareket halinde durcagın mesafe arasında boşa almaya calış daha kolay olacaktır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 ----------
bizim tasarladıgımızmı yoksa farklı tasarımmı ortaya cıkardınız??
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
arka sele altındaki şase bağlantı noktalarındaki deliklere somun ile bağlanacak bir düzenek yapıcak. bitince fotoğraflarıı koyarım
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Selam,
Yeni motorun hayırlı olsun
Ben de aynı beyaz ninja almak istiyorum bu yüzden tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. İstanbul motor konusunda biraz olumsuz konuşmuşsun ve ada motoru tavsiye etmişsin. Ada motor yeri tam olarak nerede? Bir de ruhsat işlemlerini muameleciye yaptırdığında ne kadar tuttu?
Şimdiden Teşekkürler
İstanbul motor öyledir,üstünde dövmeci bir arkadaşım var hep uğrarım oraya,uğrarken motorlara bakiyim derim.haller tavırlar bi farklı yani
Arkadaşlar herkese selam,
O kadar yazdık, çizdik, ettik ve nihayet bugün motorumu teslim aldım. Konuşulanların aksine İstanbul Motordan aldım ve bir sorun yaşamadım, biraz şans işi galiba Bu arada motorum yeşil, kimse kusura bakmasın yeşilin rengi bir başka Herkes motorunun rengini övüyor, ben de öveyim dedim Yeni alan diğer arkadaşlara da toptan hayırlı olsun, kaçırdıklarım vardır belki... Cümlemize kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 ----------
Biraz da resim ekleyeyim
,
hayırlı uğurlu olsun kardeşim, yanlız resimleri küçük atıcam diye altından girip üstünden çıkmışsın
büyük hallerini bi dosya paylaşım sitesine atarsan incelemek isterim büyük haliyle
Kazasız belasız tekrardan ...
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
@red thunder: hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için... Sayfaya fazla yükleniliyor diye küçük tuttum hakikaten. İlk fırsatta upload etmeye çalışacağım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 ----------
Çok teşekkür ederim, Facebook'taki gruba da üyeyim zaten, ancak Edirne gezisine gelemiyorum malum rodaj dönemi, en kısa sürede farklı bir buluşmada görüşmek üzere
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------
Çok teşekkür ederim, artık yeşil yeşil dolaşırız beraber
red thunder hayirli olsun gule gule kullan arkadaslar bir sorum olucak bu benim motordami oluyor sadece diye soruyorum ilk defa grenajli bir motora bindigim icin 1.si yolda giderken bozuk satihda kafa grenaji sanki ufak ufak dalgalaniyor gibi oluyor sizlerde de boylemi 2.si motoru bostan 1.vitese atarken tak sesi normal ama birde motor kafa atiyo bu normalmidir saygilar.
Çok teşekkür ederim, sen de güle güle kullan motorunu... Dalgalama için aklıma gelen, eğer camı falan kerteriz alıyorsan, o şekilde algılıyor olabilirsin sarsıntıyı... Vites için de acaba debriyajı sert mi bırakıyorsun? Kavraması yüksek gibi çünkü motorun, ani atak yapıyor olabilir.
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)