Bendekleride ekleyeyim) arkadaşlar çok uyumluydu güzel eğlendik
Polenezköy de kahvaltı ardından Şile ye gezi
Bendekleride ekleyeyim) arkadaşlar çok uyumluydu güzel eğlendik
Polenezköy de kahvaltı ardından Şile ye gezi
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Selam Arkadaşlar,
Edirne'nin tarihinde yolculuğa çıkmaya hazır mısınız ?
Edirne'nin muhteşem tarihinde yolculuğa çıkıp, meşhur ciğerini yedikten sonra Meriç'in kıyısında çaylarımızı yudumlayıp sohbet edebileceğimiz, Edirne yolculuğumuzda bize katılmak ister misiniz ?
Anadolu yakası buluşma noktası,
Saat 7:00-7:15
Yer Boğaziçi Köprüsüne gelmeden sağ taraftaki emniyet şeridi (500m geride )
Avrupa yakası buluşma noktası,
Saat 7:30 - 8:00
Yer Mahmutbey gişeler
Not:
Geç kalabilecek arkadaşlar telefonlarını lütfen bize bildirsin...
Toplam 500 - 550km yol yapacağız. Depolarınızı lütfen fulleyip buluşma noktasına gelin.
Ninja 250R - İstanbul
Edirne etkinliğine tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz. Katılımı yüksek güzel bir etkinlik olur umarım. Yeni motor alanların rodajını tamamlamak üzere iyi bir fırsat olacak. Herkesi bekliyoruz.
Birde arkadaşlar başlığa resim eklerken boyutlara dikkat edersek sayfayı açmak biraz zor oluyor. Herkese kazasız belasız günler dilerim....
eline saglık abi artık translp cekip tiyatro cekimlerine motorunla gidersin karış karış türkiye süpersin kuşlar için yaptıgın aklıma geldikçe gülüyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 ----------
kestirmeni tavsiye etmem...yagmurlu günler için cok zor bi durum...
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
[QUOTE=tutku1982;2344737]eline saglık abi artık translp cekip tiyatro cekimlerine motorunla gidersin karış karış türkiye süpersin kuşlar için yaptıgın aklıma geldikçe gülüyorum[COLOR="Silver"]
Enduro alayım onada yaparım
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Erdemcim gözünüzü seveyim şu resimlerin boyutunu küçültün de öyle yükleyin.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
tamam kardeşlerim sizin dediklerini uygulayacam motoru süper yakındanda görmüşüm expert demişsiniz onu nasıl alacam z-motodan?? one exper?
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
expert=motoru z motodaki ustalara baktırcaksın bunlar bedavada iş yapmazlar bunuda bildireyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
[QUOTE=forewer;2344774]başkası kesmezbazen iki kara ninja dolaşıyoruz millet polis zannediyo... Allah'tan kasklar beyaz degil
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
bide ortalama bakım paralı ne kadar yetkili serviste? orjinal lastikleri ne marka?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 ----------
ne kadar paraya incelerlr yarın götürcem çünkü
arkadaşlar yaz sonu 250lik makina alıcam ninja 250 cbr 250 arasında kaldım sizce hangisini alayım cbr 8800 tl ninja 11000 tl. sağlamlık hız ivmelenme falan hangisini önerirsiniz ?
Şimdiden hayırlı olsun. Parasal durumdan birşey diyemem ama diğer yönlerden sana Ninjayı kesinlikle tavsiye ederim.tolga1994199 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar yaz sonu 250lik makina alıcam ninja 250 cbr 250 arasında kaldım sizce hangisini alayım cbr 8800 tl ninja 11000 tl. sağlamlık hız ivmelenme falan hangisini önerirsiniz ?
parasal yönden değilde diğer her türlü özellikleri açısından bilgi verirmisiniz ?
tek silindirli racing motor mu olurmus yahu..yorum yapmiyordum bu hondanin yeni motoru icin dayanamiyacam artik.. aslinda 2 silindir bile yeterli degil ama biz para bulamadigimizdan 2 silindirli ile idare ediyoruz.ninja guzel motor honda kullanmadim hic .maddi acidan honda iyidir performans acisindan ise ninja derim..tek silindir tek karburator tek dert ..iki silindir 2 karburator 2 dert ...bu arada 4 silindirlisi de 4 dert demek... ne kadar silindir o kadar dert..
hem silindiri bol olup hem derdi olmayan hem 950 cc olup az benzin yakan motoru ne zaman uretecekler ya.racing motor istiyorum ama sport touring gibi canta takilsin istiyorum artci ile rahat yolculuk yapmak yuksek hizda motorun ustune yatmak istemiyorum ayrica cantalarin performansi dusurmemesini istiyorum .
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
0 - 100km hızlanmaları hemen hemen aynı olsada 100km'den sonra ninja'nın çift silindir olması öne geçmesini sağlıyor. sonuçta arada 7 beygirlik bir fark var, bu az değil neredeyse %25'lik bir fark. cbr250r 160km son hıza 32 - 35sn'de ulaşırken ninja 160km'lik hıza 17 18sn'de ulaşabiliyor ve son sürati 175km.
cbr250'nin tasarımı bence çok guzel ama ninja'ya göre tasarımda üstün bir yanı yok, herkesin diline doladığı göstergeler güzel. Ama şöyle bir şey var, spor bir araçta 3 -5 -10 diye artan dijital gösterge mi hoşuna gider yoksa aniden ivmelenen bir kadranı izlemek mi hoşuna gider? Hoş ninja'nın gösterge tasarımıda çok itici ama zamanla insan alışıyor. ben gösterge aydınlatması olarak mavi ampul koydum fena durmadı.
ninja'nın çok hoş kulağa ıslık gibi gelen bir motor sesi var. cbr250'de olmayan tekşeyde bu. tek silindirli motor, o kötü egzost tasarımıyla çok itici bir ses çıkarıyor.
bunlar videolardan, interneten ve fuardan cbr250r'ı incelediğim kadarıyla bana ait düşünceler. cbr250r kullanan birine sorsan o da kendi motorunu övecektir. bence iki motor arasında birbirlerine karşın çok bariz bir üstünlükleri yok, piste çıkmadığı sürece, pistte cbr'ın şansı olmaz Ninja'nın avantajı 1992'den bu yana kullandıkları 40bg'lik bir motoru revize ederek bugünlere kadar bir süren bir geleneği kullanmaları, cbr'ın avantajı ise uygun fiyata 0km kaliteli bir motor alınabilmesi.
cbr250 artçı tutamaklarına bağlanabilecek bir çanta ile daha işlevsel olabilir. ninjada böyle bir imkan yok ama üzerinde uğraştığımız bir proje var. ben motoru yarın bırakıyorum ve büyük ihtimalle önümüzdeki cumartesi yada pazartesi gününe 3'lü çanta demiri hazırlanmış olacak.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Aslında o beni ikna etti gibi bir şey oldu ben daha zor bir tasarım yapmıştım daha pahalı olacaktı, Ergun usta hem daha kolay hemde daha sağlam bir tasarım önerdi. Boşuna usta demiyoruz ya
Eğer bir problem çıkmaz ve çanta demirlerini yaptırabilirsem buyuk ihtimalle ileride 0 km almayı planladığım cbr250'den vaz geçiceğim.
250cc şu an için bana gayet yeterli geliyor, çanta taşıma demirlerinide yaptıktan sonra bundan bir sonraki motorum yine ninja olabilir.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)