ne gibi sorun yaşadın anlat ögrenelim
ne gibi sorun yaşadın anlat ögrenelim
kazık olurda bukadarmı kazık olur,tek mesele bu
Her asker yeşil bereli olamaz
aynen bende z moto sayesinde ebaycı oldum,istediğim tek 1 parçaya 1060 tl dediler kafamdan resmen kaynar sular boşaldı delirdim,aynı parçayı ebaydan 79 euro ya getittirdim,fazla yorum yazmıyorum ama içimden z moto ya ettiğim lafları siz tahmin edin artık...
Her asker yeşil bereli olamaz
selam dostlar pazar günü polonezköyde sabah kahvaltı planlıyoruz katılmak isteyenler 05362975946 telden ulaşabilir kazasız belasız sürüşler herkese....benimde ninjam var diyen herkes davetlidir...
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
Arkadaşlar merhaba bu motorun sahibi burdanmıdır yada tanıyanınız varmI
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8810669/detay/
Arkadaşlar tekrar selamlar.Bu kawasakiye mail attım special versiyonu hakkında.1 haftayı geçti hala cevap vermedi adamlar.Aranızda bilgisi olan yokmu yav.Bir sağlam bilgi alamadım.Eğer yoksa başka renk seçeneklerine yönelicem.Netteki sitelerde de hiç denk gelmedi.Sanırım türkiyede hiç yok.Kawanın bayisinede gittim.Oda türkiyeye getirilmedi dedi ama ben hala tam emin değilim olup olmadığından.
slm herkese...yaz sonunda ninja 250r almak istiyorum bana fazla masraf yapmaması lazım üni ögrencisiyim 3 sene filan binicem ama temiz ninja icin ne kadar para lazım nası anlıcam temiz olucagını filan hiçbirbilgim yok yardım ederseniz sevinirim..bu arada bu arada 8000 8500 tl civarında bi bütcem var
aramıza hoşgeldin ege.
ninjanın şehir içi tüketimi ortalama 4.5 / 5 lt'dir ve bu şekilde 280 - 300km civarı yol yaparsın. uzun yolda 100 - 140km arası değişken hızlarda ise 3.8lt gibi bir tümetimi vardır.
bakım masraflarına gelince motor yağı 1.7lt alır. dolayısıyla 2lt'lik motor yağı alman gerekeceğinden yağa 60tl civarı bir para vermen gerekir. yağ filtresi olarak K&N filtresinin 8$ civarı bir fiyatı var. kaliteli fren balataları ön arka 120tl civarıdır. zincir takozu 140tl'dir (bugün değiştirdim )
kilometresi düşük tertemiz bir motor için en az 8500TL'i gözden çıkarman gerekir.
ben kendi motorumu 7650'e aldım. 7bin km'deydi. ufak tefek kusurları var ama aldırmıyorum (ilk sahibi sağa yatırmış). önemli olan şey alırken motorun yürüyen aksamında ve motorunda bir problem olup olmadığına dikkat etmen. kilometresnin düşürülmediğindende emin olmak lazım. güvendiğin bir usta ile kontrol edersin motoru. zaten usta iyi ise motorun sesinden ne durumda olduğunu anlar. iyi bakarsan, hor kullanmayıp aşırı zorlamazsan vede bakımlarını aksatmazsan ömür boyu kullanırsın.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
hoşbulduk overcloud.bilgilendirme icin tşk ederim sanırım benm iyi bi usta bulmam gerek:D
slm arkadaşlar siteye yeni katıldım bende yeni bi sürücü olarak kawasaki ninja 250r almayı düşünüyorum acaba yeni olduğum için kullanabilirmiyim şimdiden cevaplarınız için teşekür ederim
kullanırsın tabi...
Selam arkadaşlar, egsozumu satacağım ve değiştireceğim.
İlgilenen arkadaşlar 0555 345 67 78 nolu telefondan ulaşabilirler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...e=directSearch
İlan no: #48336537
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
arkadaşlar bu motorun benzin göstergesi special olan modellerdemi var
[B]2009 Ybr / 2011 Runner [/B]
aynen dosttum bu motor cok cekici satasım gelmiyooo...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------
special modellerde var bizimkilerde sadece ışık var...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 ----------
polonezköy kahvaltı tamamlandı sırada bolu abant 2 gün tek gece seyahat engeli olmayan ninjacılar davetlidir...,,,,
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)