Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    tost olma dışında sorun olmuyor
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EruKING - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R 2010
    Alıntı Draco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler resimler için dostum, fakat ninjanın beyazısını tasarlayan tasarımcıyı andım bilesin

Sanırım renk konusunda , kawasaki alırsam yeşil daha kaslı gösteriyor, yzf r125 alırsam beyaz alıcam gibi geliyor...

Bu arada yzf r125'te artçı ile sürüşte sorun olur mu?
    Kawasakide artçı ile sorun olmuyor sanırım 250cc ?
    Canım benim senin bu sorular sezonu bitircek al bitane en iyisi yada gel bi buluşmamıza gör renk renk... Z-motoyu aratmayız sana ninja konusunda:D

Alıntı EruKING adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Canım benim senin bu sorular sezonu bitircek al bitane en iyisi yada gel bi buluşmamıza gör renk renk... Z-motoyu aratmayız sana ninja konusunda:D
    Hahaha yazıyı okuyunca çok güldüm dostum Sezon daha açılmadıki be usta mayıs sonu gibi alıcam diye düşünüyorum ben bu arada ilk motorum olucağı için başlangıç eğitimi almayı düşünüyorum bana yakın bmw var gibi ona gitmelimiyim?

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R 2010
    Hahaha yazıyı okuyunca çok güldüm dostum Sezon daha açılmadıki be usta mayıs sonu gibi alıcam diye düşünüyorum ben bu arada ilk motorum olucağı için başlangıç eğitimi almayı düşünüyorum bana yakın bmw var gibi ona gitmelimiyim?
    Ne mutlu işte bize Birbirimizi güldürüp duruyoruz Bugün beyazın resimlerini çekip koyduk, gör diye. r125 ide gördük siyah ve beyazı keşke onlarıda çekseydik Özelden konuşalım seninle^^ Yoksa senin sorular bitmiycek :D

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    Teşekkürler resimler için dostum, fakat ninjanın beyazısını tasarlayan tasarımcıyı andım bilesin

Sanırım renk konusunda , kawasaki alırsam yeşil daha kaslı gösteriyor, yzf r125 alırsam beyaz alıcam gibi geliyor...

Bu arada yzf r125'te artçı ile sürüşte sorun olur mu?
    Kawasakide artçı ile sorun olmuyor sanırım 250cc ?

Sen hala Yzf 125 R ve Ninjayı kıyaslıyorsan daha bir milim bile ilerlemiş sayılmayız Sen sozunu bitireceksin bu sorularla biz sezonu açtık geziler başladı

Alıntı HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen hala Yzf 125 R ve Ninjayı kıyaslıyorsan daha bir milim bile ilerlemiş sayılmayız Sen sozunu bitireceksin bu sorularla biz sezonu açtık geziler başladı
    Sezonu mayısta açıyorum ben artık zaten merkezi yerlere katılabilirim

Alıntı orcax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar hepinize selamlar bugun itibari ile bende ninja 250r sahibi oldum yarin motorumu alicam resimleri atarim eve getirince
    Alıntı YAPAYÇİZGİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba;
    Bende aranıza yeni katıldım.Yeşil 2010 model 2000 km'de ninja sahibiyim gerçekten çok keyifli bir makina benim ilk motorum ve birkaç sorum olucak sizlere motorumu kaç km'de servise götürmem lazım ve nereyi tavsiye edersiniz avrupa yakasında birde yan grenaj koruma takozu nereden bulurum.Şimdiden Teşekkürler...
    Alıntı pulse8 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam bende artık bi kawasaki kullanıcısıyım. 2011 model beyaz aldım .henüz 264 km deyim rodajdan dolayı 800 km ye kdr 4.000 deviri gecemiyorum , o da saatte 58-59 km ye denk geliyo. neyse bu sayede motorumu tanımış oluyorum, çünkü bu işte çok yeniyim , önereceğiniz bişeyler varsa seve seve dinlerim..
    Hayırlı olsun hepinize, guzel günlerde kullanın

Alıntı Raikkonen666 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese merhaba;

dün itibariyle yeni sedefli beyaz rengi ninjamı kullanmaya başlamış oldum. satışını iki hafta once gerçekleştirmiştim ama tam kullandıktan sonra sizlere bu surecte neler yaşadığımı anlatmak istedim. Ada motor aracılığıyla aldığım motoru ruhsat plaka fatura teslim işleri derken 2 hafta surdu diyebilirim.

oncelikle yaklaşık 3 hafta once istanbul motordan almak için anlaşmıştım aslında. ama almak hiç içime sinmedi. İstanbul motoru ayrıca kawasaki genel müdürüne kadar herkese şikayet ettim ve gerekeni yaptıklarını belirttiler. Konu ise şoyle herkesin bilgilenmesini isterim. katılan veya katılamyan olabilir. İstanbul motorda gemilerden gelen en son tek beyaz renk kaldığını soylediler. showroomda bindim gördüm çok begendim. almak için konusmaya başlaıdk. ancak oyle bir tavırları vardı ki alıyorsan al almıyorsan alma 1 kuruş dahi indirmem. nasıl olsa yarın başka birine bu motoru bu fiyata satacam tarzıyla yaklaştılar. inanın pazarlamak için konusurken yüzümüze bile bakmadan konusuorlardı. 11400 verip alamya yinede razı oldum. kapora istediler kapora alcağına dair kagıt yazamayız yada bi belge veremeyiz dediler. bende 1 günlük süre tanıyın direk satısı gerçekleştirelim dediler. ertesi gün ise 1 kere bile aramadım. çünkü dokundu bana pazarlama için yaklaşım tarzları. aynı gün içerisinde kawasaki kartaldaki genel müdürlüğünü aradım. ne var ne yok söverek anlattım hak verdiler. gereğini yapacaklarını belirttiler.

bu forumdan ismini hatırlamadığım bir arkadaş ada motoru tavsiye etti ve aradım. çok cana yakın bir şekilde hatta abi kardeş ilişkisinde konustuk elinde beyaz renk olmadığını ama gelen ilk gemiyle ayırtmak için elinden geleni yapacağını belirtti. sıcak yaklaşınca kaporasını verdim. 1 hafta sonra müjdeyi verdi. ve 4800euro ya anlaştık. istanbul motorun hiçbiryerde indirim yok demesine ragmen 160 euro indirim benim için iyi oldu. ruhsat plakasını muamelecilere yaptırdım ve dün itibariyle akşamüstü alamya gittim. çok fazla ilgilenen onur bey vardı istanbul motordan şikayetimi birde kendisine ilettim ve sizin şikayetinizi 3 hafta once duymustum gerekeni yaptım dedi. bende motorumu aldım ve suan itibariyle 100km yaptım 4-5 bin devir arasında.

kısaca bu surecte neler yaşadıklarımı size anlatmak istedim. umarım sıkılmadan okumussunuzdur.

en kısa zamanda rodaj süremi tamamlayıp sizlerinde organizasyonlarına katılmak istiyorum.

birde bir sorum olacakgöztepe yeşilbahar sokakta hep geçen yeşil bir ninja var. sahibi buralarda mı acaba? herkese iyi akşamlar en kısa zamanda motordan fotoğrafları ekleyeceğim.
    Güzel sana beyazı buldurduğuma çok sevindim Ada Motor temiz çalışıyor, ben de oradan almıştım motorumu. İbrahim abi gayet yardımcı olmuştu, sağolsun..

Güle güle kullan, kazasız belasız
    Golden Fork

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.Benim hararet göstergem 10 dak. kullandıktan sonra yavas yavas kırmızıya yaklasıyor hele ki birde trafik varsa kırmızıya neredeyse çıkmakta bu normal mi? acaba sizin ninjalarda bu şekildemi yoksa ben çok mu sıkıştırıyorum.Birde kawasaki yazılı anahtarlık nereden bulabilirim? Cevap vericek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Motosikleti
    Ninja ZX-6R '08
    Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.Benim hararet göstergem 10 dak. kullandıktan sonra yavas yavas kırmızıya yaklasıyor hele ki birde trafik varsa kırmızıya neredeyse çıkmakta bu normal mi? acaba sizin ninjalarda bu şekildemi yoksa ben çok mu sıkıştırıyorum.Birde kawasaki yazılı anahtarlık nereden bulabilirim? Cevap vericek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
    Yüksek devirde yavaş yavaş gittiğinizde, özellikle sıkışık trafikte petekler hava ile soğuyamazsa ibre kırmızının içine bile gelebilir. Zaten kırmızıya geldiği anda fan açılıyor. Sonrasında yarım parmak kadar aşağıya iniyor ibre direk olarak. Fan açılıyorsa problem yok ama kırmızının içindeyken fan hala açılmıyorsa problem var demektir.
    ZX-6R '08 Blue

Motosikleti
    cygnus rs yamaha
    siz benzini hala kulağınızla anlıyorssunuz dimi
    İkarus

tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı Xallez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ninjaları gördüğüm kadarı ile artçı ile kullanmak neredeyse imkansız gibi görüyor arkadaşlar.Artçı ile kullanabilen var mı acaba ?
    genelde artcılı kullanıyorum ama tek kelimeyle perişan...hem artcı perişan hemde pilot
    MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...

Alıntı Golden_Fork adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun hepinize, guzel günlerde kullanın

Güzel sana beyazı buldurduğuma çok sevindim Ada Motor temiz çalışıyor, ben de oradan almıştım motorumu. İbrahim abi gayet yardımcı olmuştu, sağolsun..

Güle güle kullan, kazasız belasız
    Katılıyorum çok cana yakın ibrahim abi. kendisine istanbula geldiğinde felekten bir gece çalacaz diye sözüm var

Sana tekrar teşekkür ederim beni ada motora yönlendirdiğin için(:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------

Ben motoru teslim alırken verdiler anahtarlık takalım dediler. İstersen kartaldaki genel müdürlükten al yada kadıköyde de vardır tahminimce

orcax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja gitti - TDM900A - mt07 - crf250rally
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim kullandığım ninja 2008 model.

Hararet göstergesi ve benzin uyarı lambası var.

Bildiğim kadarıyla 2010'dan sonra üretilen modellere benzin göstergesi, hararet uyarı lambası konuldu.

Benzin göstergesi olmaması pek sorun yaratmıyor zaten lamba yandıktan sonra en az 80km yol gidebiliyorsun.

Benzin musluğundan kastın yedek depo ise, ninja'da yedek depo yok ama 17.5lt'lik depo ile benzin uyarı ışığı yanana dek ben şehir içinde en az 280km yol yapabiliyorum. uzun yolda ise bu mesafe 400km'lere kadar çıkabilir.
    benımkı 2011 ama bende de yok benzın gostergesi herhalde special edition larda var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------

bende de oldu biraz yukseldı sonra bos bır yola gıdıp 60-70km hız yapınca hemen azaldı hararet

Grup gezide fotoğrafları bekliyoruz bakalım

Cevaplar için saolun.Artık bende hararet göstergesinin benzin göstergesinden daha çok gerekli olduğunu düşünüyorum.Benzin ikaz ışığı yanınca gider alırsın benzinini.Sorun olmayacağı kanısındayım Peki şu special edition olan yeşil-siyah karışımı ninjacık geldimi türkiyeye kawanın kendi sitesinde 5100 euro yazmışlar special edition için ama kime sorduysam türkiyeye gelmedi diyorlar?

red thunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250R - Mojito ;)
    Alıntı mvrat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevaplar için saolun.Artık bende hararet göstergesinin benzin göstergesinden daha çok gerekli olduğunu düşünüyorum.Benzin ikaz ışığı yanınca gider alırsın benzinini.Sorun olmayacağı kanısındayım Peki şu special edition olan yeşil-siyah karışımı ninjacık geldimi türkiyeye kawanın kendi sitesinde 5100 euro yazmışlar special edition için ama kime sorduysam türkiyeye gelmedi diyorlar?
    Bildiğim kadarıyla Special Edition'u getirmiyorlar ama talep olursa sipariş listesine ekleyip getirebiliyorlar.

Motosikleti
    atv
    merhaba ben 16 yaşında motorsiklet tutkunuyum 2011 kawasaki ninja 250r motorum var motorumun km 4500 de ve son hızı 170-175 orjinal hali acaba normal mi sizinkide öylemi bilgi verirseniz sevinirim

tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

Alıntı tutku1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------

selam dostlar şehir içinde yakıt tüketimi 222km 4750tl yanlız bu benzin alımımda 97 oktan koydum uzun yolum vardı herkese kazasız belasız sürüşler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------

buda uzun yol yakıt degerim 306 km görünüyor ama ben unutmuşum sıfırlamayı istanbul bagcılar kartepe zirve 316 km ortalama hızımız 140 km 160km hiç düşmedik 5500tl...
    MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R 2010
    Grup gezide fotoğrafları bekliyoruz bakalım
    Gün içinde yada en geç yarına kadar burayada bir kaç resim atarız ilkercim, Fotoğraf kalitesi yüksek ve çok sayıda fotoğraf çektiğimiz için hemen atamıyoruz^^ Face grubumuzda hepsini görebilirsin

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Z motodan nefret edeniniz varmı
    Her asker yeşil bereli olamaz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler