tost olma dışında sorun olmuyor
tost olma dışında sorun olmuyor
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Hayırlı olsun hepinize, guzel günlerde kullanın
Güzel sana beyazı buldurduğuma çok sevindim Ada Motor temiz çalışıyor, ben de oradan almıştım motorumu. İbrahim abi gayet yardımcı olmuştu, sağolsun..
Güle güle kullan, kazasız belasız
Golden Fork
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.Benim hararet göstergem 10 dak. kullandıktan sonra yavas yavas kırmızıya yaklasıyor hele ki birde trafik varsa kırmızıya neredeyse çıkmakta bu normal mi? acaba sizin ninjalarda bu şekildemi yoksa ben çok mu sıkıştırıyorum.Birde kawasaki yazılı anahtarlık nereden bulabilirim? Cevap vericek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Yüksek devirde yavaş yavaş gittiğinizde, özellikle sıkışık trafikte petekler hava ile soğuyamazsa ibre kırmızının içine bile gelebilir. Zaten kırmızıya geldiği anda fan açılıyor. Sonrasında yarım parmak kadar aşağıya iniyor ibre direk olarak. Fan açılıyorsa problem yok ama kırmızının içindeyken fan hala açılmıyorsa problem var demektir.
ZX-6R '08 Blue
siz benzini hala kulağınızla anlıyorssunuz dimi
İkarus
Katılıyorum çok cana yakın ibrahim abi. kendisine istanbula geldiğinde felekten bir gece çalacaz diye sözüm var
Sana tekrar teşekkür ederim beni ada motora yönlendirdiğin için(:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------
Ben motoru teslim alırken verdiler anahtarlık takalım dediler. İstersen kartaldaki genel müdürlükten al yada kadıköyde de vardır tahminimce
benımkı 2011 ama bende de yok benzın gostergesi herhalde special edition larda var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------
bende de oldu biraz yukseldı sonra bos bır yola gıdıp 60-70km hız yapınca hemen azaldı hararet
Grup gezide fotoğrafları bekliyoruz bakalım
Cevaplar için saolun.Artık bende hararet göstergesinin benzin göstergesinden daha çok gerekli olduğunu düşünüyorum.Benzin ikaz ışığı yanınca gider alırsın benzinini.Sorun olmayacağı kanısındayım Peki şu special edition olan yeşil-siyah karışımı ninjacık geldimi türkiyeye kawanın kendi sitesinde 5100 euro yazmışlar special edition için ama kime sorduysam türkiyeye gelmedi diyorlar?
merhaba ben 16 yaşında motorsiklet tutkunuyum 2011 kawasaki ninja 250r motorum var motorumun km 4500 de ve son hızı 170-175 orjinal hali acaba normal mi sizinkide öylemi bilgi verirseniz sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------
selam dostlar şehir içinde yakıt tüketimi 222km 4750tl yanlız bu benzin alımımda 97 oktan koydum uzun yolum vardı herkese kazasız belasız sürüşler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------
buda uzun yol yakıt degerim 306 km görünüyor ama ben unutmuşum sıfırlamayı istanbul bagcılar kartepe zirve 316 km ortalama hızımız 140 km 160km hiç düşmedik 5500tl...
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
Z motodan nefret edeniniz varmı
Her asker yeşil bereli olamaz
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)