selam dostlar uzun haftalar sonra maşukiye kartepe gezisi yapmayı planlıyorum benimde ninjam var bende gelmek istiyorum diyen herkes gelebilir.
selam dostlar uzun haftalar sonra maşukiye kartepe gezisi yapmayı planlıyorum benimde ninjam var bende gelmek istiyorum diyen herkes gelebilir.
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
Ninjalar merhaba
Pazar günü Kawasaki Ninja 250R İstanbul grubu olarak toplandık ve güzel bir gezi yaptık çaylarımızı içtik sohbetimiz yaptık balıkları miğdemize indirdik güzel bir gündü bundan sonraki etkinliklerimizi takip etmek için facebooktaki grup sayfamızın adresi aşağıda ayrıca burdan da etkinlikleri duyurmaya devam edeceğiz pazar günü yaptığımız etkinlikten birkaç resim aşağıda
http://www.facebook.com/group.php?gid=199474079468
Güzel gezi olmuşDarısı başımıza
o Beyaz Melek kimin arkadaşlar? vallaha ben burdayım diyor )
hangi egzos var üzerinde? sesi nasıl?
Beyazda akrep vardı. Sesi tatmin edici
Special ile normal ninjanın ne farkı var arkadaşlar..?
Bildiğim kadarıyla sadece grenajlar farklı ve göstergelerin zemini beyaz.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Motorun üzerindeyken motor bana küçük gelir mi veya komik dururmuyum ?acaba arkadaşlar istanbul motordan almayı planlıyorum uzak bana gitmeden bi bilgim olmalı en azından,
1.82 80 Kilo Vucut calısıyorum gobek yok
Selam Ninjalar
İstanbul'un Arka Bahçesi Çatalca...
Çatalca ve çevresininde bol yeşil bitki örtüsü içinde ninjalarımızı kamufle edeceğimiz İnceğiz mağaralarında keşfe çıkıp, nehir kenarında mangal keyfini çıkaracağımız bir hafta sonu yaklaşıyor... İpinizi, topunuzu almayı unutmayın
Tarih:01.05.2011 Pazar Saat 12:00
Buluşma noktaları,
Anadolu yakasından gelecek arkaşlar Boğaz Köprüsüne gelmeden yaklaşık 500m önce sağ tarafta geniş emniyet şeridinin olduğu yer ( anlatım bu kadar :D ) Saat 11:00-11:15... 11:15 te teker döner...
Avrupa yakası buluşma noktası, İncirli Starbucks Saat 11:30-12:00... 12:00 da anadolu yakasından gelen arkadaşlarla birlikte çatalcaya doğru teker döner...
Kawasaki Ninja 250R - İstanbul
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
Alla Allah arkadaşlar panda gibi durucaksam gene 10 bin tl sınırında ne önerirsiniz ss modelinde ? sıfır olarak sırıtmayacağım bi motor?
Bir an önce karar verip ninjacı olmasamda artık gezilere katılmak istiyorum teşekkürler yorumlarınız için....
beyaz ninjayı gercekten beğeniyorum;
tebrikler kawasaki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yorumunuz için teşekkürler fakat 2012 yazına kadar kullanacağım için zaten 1 sene vaktim var sonrasında yurt dışına çıkıcam almışken iyi bişey alıp bineyim diyorum dediğim gibi 1.82 boy Çok kalıplı değilim ama kalıp var bende , üzerinde panda gibi görünmeyeceğim hangi motor alabilirim, mayıs sonu gibi alacağım..1 ayım var
Ben çok araştırdım seçeneklerim;
Yamaha yzf r125 + akarpovic + xenon + koruma takozu
S&t KAnuni Gt250r + xenon + koruma takozu
Kawasaki Ninja 250r + xenon + koruma takozu + ilerde egzos
Honda Cbr 250r + xenon + koruma takozu
Boy:189 Kilo:87 motor üzerinde hiçte kötü durmuyorum. Bilmem anlatabildim mi
ZX-6R '08 Blue
Ben hiç kullanmadım bilmiom
[B]Efendi olun, adam gibi araç kullanın!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)