Teşekkür ederim kardeşim iyi dileklerini için. Biraz geç gördüm msj ları kusura bakma. cbr 250r aynaları bir bakayım uygun mu değil mi aslında alıştım ama neyse artık
Lastik daha varmış zamanı ben biraz kuruntu yaptım herhalde, baktım internetten metzeller ile ilgi yorumlar güzel.
Oturuş pozisyonunu sormuşsun, dik oturmaya müsait ama senin de dediğin gibi 120km+ hızlarda kaskta bir sıkıntı yok ama rüzgar yumruk gibi çarpıyor resmen gögüse. Üstüne yatarak kullanayım dedim çok konforsuz buldum alışamadım. Şehir içinde artçılı kullandım daha şikayet eden yok. Boş zamanlarımda park alanlarına gidip düşük hızlarda gidon kilit dönüş, ani hızlanma ve ani fren çalıştım. Ağırlık dengesi kıvraklığı acemi olduğum halde bana kolay geldi.
Youtuber arkadaşlara değil ama birkaç anlayan motorcu arkadaşa ve son olarak motor ustası kuzenime gösterdim. Kuzenim malzeme kalitesi, yol tutuşu, titreşimin azlığı konusunda hayran kaldığını söyledi.
"ülkedeki ilk sahibisin, böyle bir sorumluluğu üstlenmeni isteriz açıkçası bu modelin takipçileri olarak "
Sanırım bu sorumluluk bana ağır gelir kardeşim teşekkür ederim yorumun için
Bu arada 2019 yılında kesin gelecek demişlerdi model için ancak şuan ki durumlardan dolayı geleceğini pek sanmıyorum maalesef en son müzeye koyarız herhalde motoru