Benelli TRK 502 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Aralık 2016, 23:37
Adana İl Temsilcisi
kuba motorun bayii toplantısına gitmeden önceki gün ve geldiği gün ADANA bayisinin yanındaydım,aram iyidir.gitmeden önce özellikle tembih ettim TRK 502'yi sor dedim ve geldiğinde de yanındaydım.bana,2017 nin ilk çeğreğinde TRK ve 302 nin geleceğini söylediklerini belirtti.sadece fiyat henüz belli değil dedi.hatta kendilerine verilen örnek broşürleri de gösterdi.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
-
08 Aralık 2016, 13:43
adanalı adlı üyeden alıntı
kuba motorun bayii toplantısına gitmeden önceki gün ve geldiği gün ADANA bayisinin yanındaydım,aram iyidir.gitmeden önce özellikle tembih ettim TRK 502'yi sor dedim ve geldiğinde de yanındaydım.bana,2017 nin ilk çeğreğinde TRK ve 302 nin geleceğini söylediklerini belirtti.sadece fiyat henüz belli değil dedi.hatta kendilerine verilen örnek broşürleri de gösterdi.
Broşürü artık herkes gördü galiba broşür dediğim katalog. ama katalogta trk 502 yok bence hazırlanmamış daha ama talep var gibi görünüyor yetiştirirler.
-
08 Aralık 2016, 17:57
Bence fuara getirecekler modeli herkesin ağzına bi tutam bal sürecekler sonrada diyecekler 2018'de gelecek distribütör için sıkıntı yok adamlar 50 tane sipariş eder gelir 50 taneside 1 yılda satılır en kötü ihtimal ama İtalya bi ülkeye 2 3 modeli aynı yıl içinde göndermez bu yüzden bize 2018'de gelecektir diye düşünüyorum.
-
08 Aralık 2016, 18:02
braveman adlı üyeden alıntı
Bence fuara getirecekler modeli herkesin ağzına bi tutam bal sürecekler sonrada diyecekler 2018'de gelecek distribütör için sıkıntı yok adamlar 50 tane sipariş eder gelir 50 taneside 1 yılda satılır en kötü ihtimal ama İtalya bi ülkeye 2 3 modeli aynı yıl içinde göndermez bu yüzden bize 2018'de gelecektir diye düşünüyorum.
Niye Benelli malını satmak istemiyor mu ? 302r ve tnt 125 modeli Türkiye'de büyüme aşamasında olan bi marka için az bence yanına yüksek cc bir model daha getirmeleri gerekir oda ya leoncino yada trk 502 bizleri dinlerlerse trk 502 diğer markalarada bi göz dağı olur belki
http://www.atala.it
Founded1921 !
-
09 Aralık 2016, 17:47
darknife adlı üyeden alıntı
Niye Benelli malını satmak istemiyor mu ? 302r ve tnt 125 modeli Türkiye'de büyüme aşamasında olan bi marka için az bence yanına yüksek cc bir model daha getirmeleri gerekir oda ya leoncino yada trk 502 bizleri dinlerlerse trk 502 diğer markalarada bi göz dağı olur belki
Güzel düşünüyorsun ama adam 3 model birden getirirse kendi ürünlerini öldürmüş olacak buda işine gelmez hem ilk bize gelmesi iyi değil avrupada bir yıl dağıtılsın arıza varsa çözülsün bize sağlam seriler gelsin :D
-
12 Aralık 2016, 17:43
Leoncino kesin gelmeyecek değil mi arkadaşlar hiç bir açıklama vs. hiç bişey yokta
-
14 Aralık 2016, 16:53
braveman adlı üyeden alıntı
Leoncino kesin gelmeyecek değil mi arkadaşlar hiç bir açıklama vs. hiç bişey yokta
Leoncino hakkında hiç bir gelişme yok şuana kadar o yüzden büyük ihtimalle gelmeyecek trk502'de konu falan açıldı hatta bayinin dediğine göre fuarda tanıtılacak getirilir mi onlarda bilmiyor fuara gidebilirsek kesin bilgi alırız.
-
21 Aralık 2016, 17:48
Adana İl Temsilcisi
-
21 Aralık 2016, 19:34
mal mı bunlar dışarıya satmaya niyetleri yok galiba. videolorı iğrenç çinceleriyle katlanılır gibi değil bi altyazı koymaya bile tenezzül etmemişler. Bizi bunlara mahkum edip yerli üretim yapmayan yerli sanayicilerimizde toptur ibnedir aha böylede tepkimi koyup gidiyim.(Umarım adminlerden şiddet görmem)
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
21 Aralık 2016, 20:32
Merhaba,
Fikrinizi öğrenmek için sormak istedim,
Bu modele Benelli Türkiye eğer 25- 27 K TL arası fiyat ile satmaya karar vermesi durumunda sizin tercihiniz, daha düşük model bir japon enduro (2013 ve üstü) olurmuydu.
-
21 Aralık 2016, 21:03
Bu motoru 25 bin TL 'nin üzerine satmaları bence zor. İdeali 22 - 23 bin olmasıdır.
-
21 Aralık 2016, 21:36
Hakkı 19 bin olsun satsın yoksa uçuk fiyatlara alınacak motor çok...
-
21 Aralık 2016, 22:27
Bence bu motoru hiç getirmesinler. Getirmiyorlarsa da haklılar.
-
21 Aralık 2016, 22:48
Benelli Türkiye sitesinde 4 silindir 600 CC versiyonu için bugün nün kuru ile 33512,5 TL istiyorlar ($9.575),yahama da ise XJ6N 29.700 TL , bence trk 502 duruşu ile çok güzel bir motor, sadece fiyatı makul olacak mı onu fuarda hep beraber görücez
-
22 Aralık 2016, 09:16
Adana İl Temsilcisi
Seko adlı üyeden alıntı
Bu motoru 25 bin TL 'nin üzerine satmaları bence zor. İdeali 22 - 23 bin olmasıdır.
bence de.
Emreköktürk adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Fikrinizi öğrenmek için sormak istedim,
Bu modele Benelli Türkiye eğer 25- 27 K TL arası fiyat ile satmaya karar vermesi durumunda sizin tercihiniz, daha düşük model bir japon enduro (2013 ve üstü) olurmuydu.
merak ettiğim şey,çantalımı,çantasız mı geleceği.eğer çantalı-çantasız fiyatı seçenek olarak sunulursa,insanlarda ona göre seçer.bayi toplantısında dağıttıkları her ürüne özel broşürde,benim gördüğüm foto 3 çantalıydı.eğer başlangıç/giriş/tanıtım fiyatı olarak,mesela çantasız 20-22 bin,3 çantalı 25 bin olursa ideal olur diyorum.o zaman japon düşünmem.sıfır alırım kafam rahat olur.
-
22 Aralık 2016, 10:11
İkinci el piyasasında NC700-750'liler 20-25bin bandında değişiyor.
Şöyle adam gibi bir fiyata gelse de bizi coştursalar.
-
22 Aralık 2016, 10:41
Çantasız uygun fiyatlı asfalt versiyonu mutlaka olmalı ama çantaları da sonradan satın alınabilmemeli. Yoksa üç çantalı olacak diye 3 bin TL pahalı satacaklarsa hiç satmasınlar daha iyi. O çantalar da Givi, dikkatinizi çekerim. Üçü birden demiriyle beraber oldukça pahalıdır.
-
22 Aralık 2016, 11:09
Ülkemizin gerçekleri var arkadaşlar .Yollarda 4 silindirli 650 lik benelliyi hiç görmedim. sadece katalogda ve bir iki showroom da mevcut.502 de vitrin ürünü olmak istemiyorsa çok rekabetçi bir fiyat ile çıkmalı .
-
22 Aralık 2016, 12:13
Adana İl Temsilcisi
Pulsar41 adlı üyeden alıntı
İkinci el piyasasında NC700-750'liler 20-25bin bandında değişiyor.
Şöyle adam gibi bir fiyata gelse de bizi coştursalar.
aynen.
Seko adlı üyeden alıntı
Çantasız uygun fiyatlı asfalt versiyonu mutlaka olmalı ama çantaları da sonradan satın alınabilmemeli. Yoksa üç çantalı olacak diye 3 bin TL pahalı satacaklarsa hiç satmasınlar daha iyi. O çantalar da Givi, dikkatinizi çekerim. Üçü birden demiriyle beraber oldukça pahalıdır.
katılıyorum.ama mesela çantasız 20 bin,çantalarıyla beraber 23 bin olsa,ben şahsen getirt,taktır uğraşmaktansa,23 bin'e razıyım.en azından 1-uğraşmam,2-orjinali olur.
fedos adlı üyeden alıntı
Ülkemizin gerçekleri var arkadaşlar .Yollarda 4 silindirli 650 lik benelliyi hiç görmedim. sadece katalogda ve bir iki showroom da mevcut.502 de vitrin ürünü olmak istemiyorsa çok rekabetçi bir fiyat ile çıkmalı.
evet,çok doğru.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
23 Aralık 2016, 10:47
model çok güzel bir süredir ben de inceliyorum araştırıyorum. burada en belirleyici olan şey fiyatı olacaktır. ülkemizde motosiklet sınıfı konusunda prensibi olan kullanıcı sayısı çok azdır. örneğin 20.000 tl bütçesi olup "ben sadece enduro/touring motor alırım" deyip 20.000 tl sini yeni gelecek olan 250-300 cc (versys-dl250 gibi) motora veren kullanıcı sayısı çok azdır. benim gibi 20.000 liramı o motora vereceğime mt07 alırım diyen kullanıcı çok daha fazla. bu yüzden sadece enduro severler düşünülüp yüksek fiyat yani 25+ fiyat çekerlerse işleri biraz zor. 20-23 arası bişeyler olursa fiyatı japonların canını çok yakacaktır. mesela ben, 18-19 bütçem varken belirttiğim fiyat aralığında olması durumunda limitleri zorlayarak bu motoru almaya çalışırım. 25+ olursa gider mt07 alırım türkiyeyi iyi okumaları gerek. yoksa çakılır kalırlar piyasada. (söylediğim fiyatlar çantasız hali için tabi. ayrı ayrı belirtip lafı karıştırmak istemedim)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)