trk'nin fiyatı 1-2 saat içinde belirleniyor. şu an toplantı yapılıyor. yarın kesin olarak fiyat açıklanacak. bizzat yetkilisinden bilgi aldım.
Arkadaşlar motosiklete bugün fuarda oturdum. Cidden inanılmaz güzel ve parça kalitesi iyi. Çakmaklık falan orjinalinde var. Ben fiyat sordum fakat yarın belli olacak dediler. Motora talep çoktu. Üstüne oturmak için resmen sıra bekledim.
Motorun başındaki kişilerle sohbet ettim. İnazuma, rx3 gibi motorların sahipleri vardı. Herkes heyecanla inceliyordu. Umarim güzel bir rakam olur. Ayrıca çantalar üzerinde gelecekse cidden kaliteli ve güzel çantalar.
Nasıl mı attınız,söyleyeyim.
Koyduğum resimler fuardan, Benelli nin sayfasından değil.Siteden de kontrol edebilirsiniz.
Mesajımı dikkatli okumadığınız, ''alıntı'' olduğunu yazmanızdan belli,çünkü Cuma akşamı çekildi bu resimler.(Yani fuar başlamadan önce)
Yönetici olmanız güzel, fakat bende bir yerlerde yöneticiyim.
Motorun fiyatı 25-30 aralığında olacak bunu da buradan aöyleyeyim bari...
Motor Pirelli Angel Gt lastikler ile gelecek bunu da söyleyeyim
Başka da bir şey söylemeyeyim şimdilik..
yanlız gözünüzden kaçan bi detay var
tanıtımlarda ki motosikletin diskler PAPATYA satılanın ki düz
yani seri üretimde bi nevi maliyetten kaçmışlar...
LANSMAN FİYATI 27.500 TL hayırlı olsun
@F54
Bu tnt250 veya tnt25 te de böyle olmuştu hatırlamıyorum şuan hangisiydi ama resimlerden farklı olarak fuarda papatya değildi düzdü hatta forumda konuşması geçmişti sonra bayilerde satılanlar tekrar papatya olarak gelmişti..
Keşke buraya gelip oha bu fiyat ne diyebilsem ama ne yazıkki dolar kuru belli düştüğümüz durum bu
Umarım motorun fiyatını 25-26 yaparsınız bizde ileryen zamanda ikinci eline koşarız
Benelli kullanıcısı olarak taleplerim şunlar
1) modeller için bakım çizelgesi ve içerikleri sitede yayınlayın
2) Türkiye'nin her yerinde tek fiyat olsun bayiler değil firma söz sahibi olsun
hemen söyleyim de içimde kalmasın. o paraya mt 07 alınır.
şaka bir yana son bir iki haftadır araba bakıyorum. 2010-2011 model dizel linea ile aynı fiyatlarda bu trk502. hatta 2007 model hasar kayıtlı dizel focus veya 2005 2006 mondeo alınabiliyor. neyse daha fazla konuşmak istemiyorum. motosiklet olarak piyasaya bakacak olursak ikinci el az km'li nc750 veya türevlerini alıp geçmek en mantıklısı. 27500 verip italyan görünümlü çin malı almak mantıksız. en fazla 24-25 olsaydı düşünülürdü. ilk başta nefret etsem de o paraya araba alınır diyenler yavaş yavaş haklı çıkmaya başlıyor.
Bende bu motorun fiyatini yüksek ve de saçma buluyorum.
Bu fiyatla tercih edilmesi çok zor.
Muhtemelen ön sipariş almaya çalışıp birkaç ay havayı koklayacaklar....stoklarına dahi alamazlar... 600 luk örneğinin durumu malum.
Bende trk defterini kapattim..kafami meşgul ettiğine bile deymedi...fuara gitmemede gerek kalmadi..
Yukarida bi arkadas sormuş alternatifler nelerdir diye..2.el olmak kosuluyla seçenekler mevcut...
Yahu o paraya Mt7 alınır diyenlere gerçekten şaşıyorum.
İki motor arasında nasıl bir bağ var, Nc750 ile bile bu motor arasında büyük fark var, lütfen karşılaştırmayı mantıklı yapın.
Tip olarak alternatifi yok, özellik olarak iddialı, fiyat olarakta mantıklı, satacak çok satacak, Kawasaki 300 cc motora 28 istiyor bu motor hepsinin aklını alacak bekleyelim..
Yanlız şunu söyleyeyim bunu satan bayiler yamaha honda gibi değil gireceksin içeriye pat pat pazarlık yapacaksın. 24-25 olsaydı düşünülürdü diyorsun ya verirler. Ben Tnt25i 10500 dedikleri zamanlarda 9000 tlye aldım. Yanında koruma takozu ve çanta demiriyle...
Tnt250 fuar sonrası açıklandığı fiyatın ardından 2 ay sonra sağlam kampanyaya girmişti..
Bu firmalar Yamaha gibi burnundan kıl aldırmayan firmalar değil..
Bugün bir arkadaşımıza 12 taksit 6000 tlye fuardan Çınar motor bayisinden Hiro karizma aldık etiket fiyatı 7150 tl
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)