Benelli TRK 502 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Temmuz 2018, 10:32
Reklamlar
-
11 Temmuz 2018, 13:32
Ridefornat adlı üyeden alıntı
Bir şey söyleyeceğim size.. siz kuba gaziantep fabrikasını pardon fabrika demeye şahit lazım montaj yerini gördünüz mü? Çalışanları - montaj yapanları ve üretim hattını bir görün bu motorun yanına yanaşmazssınız! Benelli fabrikayı gezdi büyük problemler gördü. Sadece ve sadece Türkiye'de yaptığı montajı sadece türkiye'de satma izni verdi! Daha fazlasını yazmaya gerek yok! Canımız ve paramız kıymetli, sadece onu bilin.
Radyatör Fan Motoru; Philips
Ecu yakıt pompası enjektör ateşleme bobini USA DELPHI MT05
Aydınlatma; Philips
Blok içi bilyalar Japon KOYO
TEKERLEK bilyaları SKF İtalyan
ÖN ARKA DİŞLİ FASON TAİLAND JT YAPIMI
ZİNCİRLER CHOCO JAPON
MÜŞÜRLER OKİYAMİ VE BİR KISMI DELPHİ NİN
GÖSTERGE PANELİ ÇİN
DEBRİYAJ GAZ KABLOLARI ÇİN
Şimdi honda için araştırın bu parçalar yine aynı ülkelerden alınıyor hemen hemen üretim - montaj ayrı olaylardır. Benelli veya honda veya Yamaha bu parçaların tamamını kendisi üretemez ama tamamının montajını yapabilir. Benelli buraya gelip montaj yerini beğenmezse montaj yaptırmaz zaten ki burada daha önce fabrika (montaj) ile görüşüp üretimin 2019'a kadar türkiye için ondan sonra ihracat için üretileceği bilgisini paylaşmıştır.
http://www.atala.it
Founded1921 !
-
16 Temmuz 2018, 21:14
-
17 Temmuz 2018, 08:34
Adana İl Temsilcisi
maaşallah gökhan kardeş,motorun hakkını veriyor ve bol bol geziyorsun.kapuzbaşı şelalaeleri,karboğazı filan.sanada TRK ya da yakışııır.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
18 Temmuz 2018, 10:07
-
23 Temmuz 2018, 14:18
arkadaşlar bu sabah yaşadığım talihsiz bir olayı anlatmak istiyorum.inanın çok stepze ve toprak çamurlu yollardan geçtim lastiklerimde hiç bir sıkıntı yaşamadım.ama bugün sabah işe gitmek için evden çıktım asfalt yol tabi giderken arka lastiğime bildiğiniz 5 numara alyan anahtar saplandı.bi an sendeledim ama sıkıntı olmadı çok şükür..lastiğe batan alyanı pense ile çıkardım tabi sinirli olduğum için resim çekemedim..yaklaşık 3 ay önce lastiklerim patlamasın diye Motosiklet için FormulaX Lastik Koruyucu JEL alıp uygulamıştım gerçekten işe yaradı saplanan anahtarı çıkardığımda çok az birşey hava kaçırmasının dışında herhangi bir şekilde inme olmadı lastiğimde şimdilik hiç birşey yok bi kaç gün kontrol takibi yapacam sonra kesin bilgiyi paylaşacam..düşünen arkadaşlara yardımcı olmak manasında paylaşım yaptım....
-
27 Temmuz 2018, 15:16
ADANALI GÖK adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu sabah yaşadığım talihsiz bir olayı anlatmak istiyorum.inanın çok stepze ve toprak çamurlu yollardan geçtim lastiklerimde hiç bir sıkıntı yaşamadım.ama bugün sabah işe gitmek için evden çıktım asfalt yol tabi giderken arka lastiğime bildiğiniz 5 numara alyan anahtar saplandı.bi an sendeledim ama sıkıntı olmadı çok şükür..lastiğe batan alyanı pense ile çıkardım tabi sinirli olduğum için resim çekemedim..yaklaşık 3 ay önce lastiklerim patlamasın diye Motosiklet için FormulaX Lastik Koruyucu JEL alıp uygulamıştım gerçekten işe yaradı saplanan anahtarı çıkardığımda çok az birşey hava kaçırmasının dışında herhangi bir şekilde inme olmadı lastiğimde şimdilik hiç birşey yok bi kaç gün kontrol takibi yapacam sonra kesin bilgiyi paylaşacam..düşünen arkadaşlara yardımcı olmak manasında paylaşım yaptım....
Alyan nasıl nerden batmış lastiğe. Çok geçmiş olsun büyük bir kazaya sebep olabilirdi iyi yırtmışsın.
http://www.atala.it
Founded1921 !
-
28 Temmuz 2018, 09:04
darknife adlı üyeden alıntı
Alyan nasıl nerden batmış lastiğe. Çok geçmiş olsun büyük bir kazaya sebep olabilirdi iyi yırtmışsın.
çok şükür birşey olmadan atlattım.inan ben hala anlamış değilim düz yolda asfaltta alyan nasıl battı küçük birşey olsa anlarım ...neyse bunada şükür rabbim daha kötülerinden esirgesin cümlemizi inşallah.....teşekkür ederim....
-
28 Temmuz 2018, 16:49
5 gün geçti var mı lastikte farklı bir zarar? Geçmiş olsun
-
31 Temmuz 2018, 10:27
motokeyf adlı üyeden alıntı
5 gün geçti var mı lastikte farklı bir zarar? Geçmiş olsun
çok şükür lastikte zarar yok...yolda kalmamak için kullanmış olduğum ilacın faydasını gerçekten gördüm işimi görecek kadar beni idare etti... ama lastikte çok az hava kaçağı oluyordu....bende içten yama yaptırdım şimdi sıkıntı yok yola devam inşallah....
-
31 Temmuz 2018, 23:49
Nerde çekildiğini görmeden okumadan sadece resme bakarak akdeniz bölgesi olduğunu çok net çıkarıyorum. Hayat şartları yüzünden motoruma atlayıp şöyle yollardan bi geçemedim. Yazın bile uğrayamıyorum artık.
Neyse şunu şuraya bırakayım.
-
01 Ağustos 2018, 09:20
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Nerde çekildiğini görmeden okumadan sadece resme bakarak akdeniz bölgesi olduğunu çok net çıkarıyorum. Hayat şartları yüzünden motoruma atlayıp şöyle yollardan bi geçemedim. Yazın bile uğrayamıyorum artık.
Neyse şunu şuraya bırakayım.
[/COLOR]
https://www.youtube.com/watch?v=Kazz0UsSj70
çok doğru kardeşim akdeniz bölgesi...inşallah istediğin olur bellimi olur belki karşılaşırızda saygılar....[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------
-
03 Ağustos 2018, 14:58
Civata'dan yana şikayeti olan arkadaşlar kontak dışında gevşeeyen dikkat edilmesi gereken bir bölge var mı? Sadece kullanıcı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
-
03 Ağustos 2018, 15:52
Balc10 adlı üyeden alıntı
Civata'dan yana şikayeti olan arkadaşlar kontak dışında gevşeeyen dikkat edilmesi gereken bir bölge var mı? Sadece kullanıcı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
[IMG][/IMG]
kardeş motorun gözünle gördüğün heryerdeki vidaları 4alyanla kontrol et...çok şükür vida düşmesi olmadı bende...ben ayda bir sefer kesinlikle motoru komple kontrol ederim elimin girdiği her yerdeki vidayı somunu muhakkak kontrol ederim kafam rahat etsin diye sanada tavsiye ederim....birde motorda özellikle şurası veya burasından vida gevşeyip düşer diye bir ihtimal olmaz sen heryeri kontrol et......
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
elimde fazladan trk502 için alt karter koruma var ilgilenenlere yardımcı olurum...
-
03 Ağustos 2018, 15:58
http://<a href="http://hizliresim.co...Gk.jpg</a></a>
kardeş motorun gözünle gördüğün heryerdeki vidaları 4alyanla kontrol et...çok şükür vida düşmesi olmadı bende...ben ayda bir sefer kesinlikle motoru komple kontrol ederim elimin girdiği her yerdeki vidayı somunu muhakkak kontrol ederim kafam rahat etsin diye sanada tavsiye ederim....birde motorda özellikle şurası veya burasından vida gevşeyip düşer diye bir ihtimal olmaz sen heryeri kontrol et......
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
elimde fazladan trk502 için alt karter koruma var ilgilenenlere yardımcı olurum...
Yav, böyle motor mu kullanılır.
Devamlı neresi dökülecek diye stresten insan kurdeşen olur.
-
03 Ağustos 2018, 16:59
emremm adlı üyeden alıntı
O zaman alırsınız elinize bir loctite ya da muadili vida sabitleyici bir ürün, gerekli vidaları söküp loctite uygulayıp tork anahtarınız varsa uygun torkunda sıkarsınız, tork anahtarınız yoksa kara düzen sıkacaksınız demektir, dikkatli sıkın.
Bu fiyatlara bu kalitelerde ürünler alınırken bir yerlerden taviz verildiği ve genel olarak işin başa düşeceği bilinerek alınmalı. Yoksa şikayet üstüne şikayet edilir, elinize birşey de geçmez genel olarak.
-
03 Ağustos 2018, 20:15
Parasını fazlasıyla hak eden motosiklet. Yok 2. elde bu fiyata şunu alırım gibi sacmalıklara girmek yersiz.
Civata konusu da ülkemizde ilk montajlanan seride olmuş. Ona da cözüm getirdiler.
30.000 liraya vstrom 250 var yokuşta, rampa da kamyon görürseniz kaçacak delik arayacagınız bir motor. Düzde de 120'ye bile cıkarken 10 dakika düşündü rüzgardan.
-
03 Ağustos 2018, 22:27
emremm adlı üyeden alıntı
alakası yok insan elinden geliyorsa motorunu kontrol etmelidir.bunun hiçbir zararı olmaz aksine yararı olur...bunda büyütülecek ne var anlamadım.devamlı vida gevşemesi olmuyor zaten yeni alınan motorlarda oldu bazılarında oda...sadece kontrol etmekte fayda var.....
-
04 Ağustos 2018, 10:15
Araba kullanır gibi motosiklet kullanılmaz. Arabanın cıvatasnı kontrol etmezsin ama motorda bunu yapman lazım TRK502'ye bindim sürdüm bu fiyata ve bu kalitede asya üretse gene alırım marka takıntım yok ama bu motor bu dolar kuruna göre bu fiyata veriliyorsa parasını son kuruşuna kadar hak ediyor.
-
04 Ağustos 2018, 12:10
Arkadaşım " 0 " aldı , şahane motosiklet.
Sağına soluna bakmaktan bir saat başından ayrilamadim.cok beğendim.
Herkese " hayırlı olsun "
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)