Benelli TRK 502 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mart 2018, 12:34
Adana İl Temsilcisi
Reklamlar
-
08 Mart 2018, 12:41
oialdemir adlı üyeden alıntı
Benim boyum 1.70 çok rahat sürüyorum TRK 502 yi. Çok konforcu, dik oturmacı olmayın. Bir süre sonra omurilik rahatsızlıklarına yol açar. Biraz öne eğilmek dert değil. Bir süre sonra dizlerinizle tutmayı bırakıyorsunuz moturu demek ki.
Dostum ben de çok rahat kullanıyorum ama günde 500-700 km. yaptığım oluyor. Bu durumlardan bahsediyorum. Dizler ile istense de u kadar uzun süre tutmak zor.
-
09 Mart 2018, 13:49
arkadaşlar trk 502 motorumun koruma demirlerine Knmaster Volcano Motosiklet Led Sis Farı Cree LED 6 lı sis farını aldım yalnız bu ürünün koruma demirlerine montaj için ekstradan montaj aparatı lazım nasıl ve nerden bulabiliriz
-
09 Mart 2018, 14:15
ADANALI GÖK adlı üyeden alıntı
arkadaşlar trk 502 motorumun koruma demirlerine Knmaster Volcano Motosiklet Led Sis Farı Cree LED 6 lı sis farını aldım yalnız bu ürünün koruma demirlerine montaj için ekstradan montaj aparatı lazım nasıl ve nerden bulabiliriz
Aynı sis farına sahibim. Koruma demirini deldim ve farın oturması için bir metali demiri saracak şekilde büktüm. Ekstra uzun vidalara ve büyük pullara da ihtiyacınız olacak. İçinden çıkan parçalar çok yetersiz. Şu anda üzerine otursa da henüz montajını yapmadım. Bayağıdır bu şekilde bekliyor. Hazır aparat bulabileceğinizi sanmıyorum. Eve gidince fotoğraf atmaya çalışırım.
-
09 Mart 2018, 14:32
Riptalon adlı üyeden alıntı
Aynı sis farına sahibim. Koruma demirini deldim ve farın oturması için bir metali demiri saracak şekilde büktüm. Ekstra uzun vidalara ve büyük pullara da ihtiyacınız olacak. İçinden çıkan parçalar çok yetersiz. Şu anda üzerine otursa da henüz montajını yapmadım. Bayağıdır bu şekilde bekliyor. Hazır aparat bulabileceğinizi sanmıyorum. Eve gidince fotoğraf atmaya çalışırım.
dostum sis farını aldığım yerle irtibata geçtim.....Aldığımız sis farı için özel üretim montaj ayağı olduğunu söyledi link attı baktım güzel duruyor kargo dahil çifti 95 tl.daha uygun bulabilirmiyim diye bakıyorum şuan.....
-
13 Mart 2018, 23:39
Gidon yükseltme için benim tercihim WAYTAKE (yerli) olacak...
Herkese selamlar, arkadaşlar benim sanırım bir gidon yükseltmeye ihtiyacım var. Boyum 172 dolayısı ile hafif öne eğik bir oturuş oluşuyor ve uzun yolda bir kaç yüz km'den itibaren bel ağrısı başlıyor. Fakat bu gidon yükseltmeler hakkında pek fikrim yok. Kimisi gidon çapına uygun ise hepsi olur diyor kimisi motora özel diyor. Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Aliexpress'de 25 dolar civarı bizim motora özel olarak satılan var. Fakat burada universal olarak sastılanlar daha ucuza bulunuyor. Olacak ise ucuzundan almak daha mantıklıdır diye düşünüyorum.
Hocam ben de aynı ihtiyacı hissettiğim için, böyle bir arayışa girişerek malum yurt dışı sitesindeki örneklere de, Adanalı abimizin fotoğrafını paylaştığı örneğe de rastlamıştım. Ancak tercihimi yerli üretim olması nedeniyle waytake isimli üründen yana kullanmaya karar verdim. Arkadaşı arayarak bilgi aldığımda da gayet ilgili ve tam bir motorcu dostu gibi davrandı, ilk fırsatımda Sakarya'ya bu işi halletmeye gidicem nasipse.
-
17 Mart 2018, 16:18
oialdemir adlı üyeden alıntı
Benim boyum 1.70 çok rahat sürüyorum TRK 502 yi. Çok konforcu, dik oturmacı olmayın. Bir süre sonra omurilik rahatsızlıklarına yol açar. Biraz öne eğilmek dert değil. Bir süre sonra dizlerinizle tutmayı bırakıyorsunuz moturu demek ki.
Kilo kaç hocam benim boy 174 motora binince sanki kayboluyorum hissi uyandırıyor bende
-
19 Mart 2018, 11:35
dostum motoru teslim aldınmı.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
sdt adlı üyeden alıntı
Sanırım aynı tarihler arasında ben de teslim alacağım.
Çantasız aldım ben. 3'lü çanta seti yerine sadece arka çanta taktırmayı düşünüyorum. Facebook grubunda da soyadı TIRIS olan bir arkadaş var.
3'lü seti 900,00 TL'ye yaptığını yazmış.
Çantaları da kaliteli duruyor.
kardeşim motoru teslim aldınmı.......
-
20 Mart 2018, 09:49
Herkese selamlar,
Arkadaşlar binanın kedisi ile başım dertte. 2 yıldır motorumu evi olarak kullanıyor. Sıkıntı yok adam oturur tabi yumuşacık yer. Ben oturacakken çok ısrar etmem gerekse de kalkıyor neticede. Ama arkadaş sürekli bahçelerde gezdiğinden sağ olsun çamurlu ayaklarıyla basıyor. Hele yağmurlu havalarda durum fecaat. Her hafta seleyi Kosla deterjanla siliyorum yoksa imkansız o lekeler çıkmaz. Sele çitilemekten canım çıktı artık. Ben herkesin mutlu olması için sele örtüsü-brandası düşündüm ama baktığımda bunların hep belli modellere özel olduğunu görüyorum. Motora nasıl bir sele örtüsü uydurabiliriz bir fikri olan var mıdır?
-
20 Mart 2018, 10:06
Herkese selamlar,
Arkadaşlar binanın kedisi ile başım dertte. 2 yıldır motorumu evi olarak kullanıyor. Sıkıntı yok adam oturur tabi yumuşacık yer. Ben oturacakken çok ısrar etmem gerekse de kalkıyor neticede.
Ama arkadaş sürekli bahçelerde gezdiğinden sağ olsun çamurlu ayaklarıyla basıyor. Hele yağmurlu havalarda durum fecaat. Her hafta seleyi Kosla deterjanla siliyorum yoksa imkansız o lekeler çıkmaz. Sele çitilemekten canım çıktı artık. Ben herkesin mutlu olması için sele örtüsü-brandası düşündüm ama baktığımda bunların hep belli modellere özel olduğunu görüyorum. Motora nasıl bir sele örtüsü uydurabiliriz bir fikri olan var mıdır?
eviniz de fazladan yastık kılıfı ufak çaplı pike battaniye eski bir tişört (belki küçük gelir) koyup deneyin derim
-
20 Mart 2018, 12:09
Adana İl Temsilcisi
kardeş,yıllar önce motosikletimin garajı yokken bende kedilerden çok çektim.şimdi okuyunca anılarım tazelendi. o yıllarda araştırmıştım,kedileri nasıl uzaklaştırırım diye:
-kedi kovucu spreyler varmış,almadım kullanmadım,
-motora örttüğünüz brandanın,iç tarafına,koltuğa denk gelen bölüme,sheltox vb.sıkabilirsin,tarafımdan denendi,başarılı.
-küçük bir keseye,naftalin veya kuru türk kahvesi konabilirmiş,denemedim,etkili olduğu söyleniyor.
benim öğrendiğim bunlardı.sadece sheltox işini denedim,iyidi.kediler,aynı köpekler gibi bulundukları yeri,idrarlarıyla işaretliyorlar.bu da berbat bir kokudur.benim koltuğa da aynı şeyi yapınca,sheltox'la kurtuldum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
21 Mart 2018, 10:59
Arkadaşlar motorsikletim için önerebileceğiniz çakar modülü ve lambası varmı çok pahalı olmayacak şekilde......
-
21 Mart 2018, 11:12
Adana İl Temsilcisi
kardeş,bizim gurupta birkaç arkadaşımız bu siteden aldılar,memnunlar.bir kontrol ünitesi(modül),2 tane de sanırım 9'lu gurup kırmızı led aldılar.geçen yıl 60 tl.gibi bir fiyata aldıklarını hatırlıyorum.yine de tel.açılıp fikir alınabilir siteden.
https://www.msttech.net/index.asp
-
21 Mart 2018, 11:42
adanalı adlı üyeden alıntı
kardeş,bizim gurupta birkaç arkadaşımız bu siteden aldılar,memnunlar.bir kontrol ünitesi(modül),2 tane de sanırım 9'lu gurup kırmızı led aldılar.geçen yıl 60 tl.gibi bir fiyata aldıklarını hatırlıyorum.yine de tel.açılıp fikir alınabilir siteden.
https://www.msttech.net/index.asp
abi teşekkür ederim ilgine bu ürünler çok güzel ama pahalı geldi o paraya csr marka ürünleri çok rahat alınır.modül olmasada sadece işimi görecek çakar lamba bulursam şimdilik yeter diye düşünüyorum....
-
21 Mart 2018, 15:24
Herkese selamlar,
Arkadaşlar binanın kedisi ile başım dertte. 2 yıldır motorumu evi olarak kullanıyor. Sıkıntı yok adam oturur tabi yumuşacık yer. Ben oturacakken çok ısrar etmem gerekse de kalkıyor neticede.
Ama arkadaş sürekli bahçelerde gezdiğinden sağ olsun çamurlu ayaklarıyla basıyor. Hele yağmurlu havalarda durum fecaat. Her hafta seleyi Kosla deterjanla siliyorum yoksa imkansız o lekeler çıkmaz. Sele çitilemekten canım çıktı artık. Ben herkesin mutlu olması için sele örtüsü-brandası düşündüm ama baktığımda bunların hep belli modellere özel olduğunu görüyorum. Motora nasıl bir sele örtüsü uydurabiliriz bir fikri olan var mıdır?
Tülbent veya bayan çorabı (fileli olması yeterli) içerisinde naftalin koyup motosikletin bir tarafına bağlarsan kediler motosiklete yaklaşmazlar bnede forumda okumuştum işe yarıyor. Bazı spreyler zamanla seleye zarar verebilir ayrıca kimyasaldır sonuçta toto değerli
-
22 Mart 2018, 10:14
motosikleti teslim alan var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
abi teşekkür ederim ilgine bu ürünler çok güzel ama pahalı geldi o paraya csr marka ürünleri çok rahat alınır.modül olmasada sadece işimi görecek çakar lamba bulursam şimdilik yeter diye düşünüyorum....
aliexpressten bir haftalık araştırma ile 15W lık olanlardan aldım. elime geçmedi geçince büyüklüğüne göre bilgi verebilirim. çakar olarakta onların 10$ lık çözümlerinden temin edeceğim. hatta bağlantı braketlerini bile sipariş verdim.
-
22 Mart 2018, 10:21
dostum motoru teslim aldınmı.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
kardeşim motoru teslim aldınmı.......
Maalesef henüz teslim alamadım. Ben de yoktum bir kaç günlük iş seyahatinde olduğum için takip etmedim.
Bu ara teslimat ile bilgi alırsam paylaşacağım inşallah.
Seziden teslim alan da yok sanırım.
-
22 Mart 2018, 12:12
sdt adlı üyeden alıntı
Maalesef henüz teslim alamadım. Ben de yoktum bir kaç günlük iş seyahatinde olduğum için takip etmedim.
Bu ara teslimat ile bilgi alırsam paylaşacağım inşallah.
Seziden teslim alan da yok sanırım.
yok bende teslim almadım daha 1 hafta gecikecek dendi hayırlısı bakalım bekliyoruz....
-
24 Mart 2018, 14:30
BN 251'ler nisan ortalarında dağıtılacak deniyor büyük ihtimalle sizin TRK'larda o tarihlerde gelir 2 haftayı bulur.
-
27 Mart 2018, 11:24
Selamlar, Adana'da yaşıyorum. Bu motoru satın almaya karar verim bayi camgöz birkaç hafta içinde geleceğini söylüyor.
Renk konusuna kimse değinmemiş, beyaz renk harici diğer renkleri neden seçemiyoruz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Benelli müşteri hizmetlerini aradım sadece beyaz renk geliyormuş. Diğer renkler hakkında ne zaman geleceğinin hakkında bilgisi de yok. Bu ne saçmalıktır ya beyaz almak istemiyorum ben füme istiyorum. Sırf bu yüzden şuanda vazgeçtim ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)