Benelli TRK 502 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Şubat 2018, 22:55
motokeyf adlı üyeden alıntı
Geçmiş sayfalarda 3.8 4.0 yaktığı söyleniyordu öyle hatırlıyorum ben vaktin olursa geçmiş sayfalara bir göz at istersen. Kullanıcı arkadaşlar ne yaktığını belirtirse tekrardan oda olabilir.
3.8 benim ilk depomun ortalaması. Onu da ben söylemiş olabilirim. Forumda okumadığım mesaj yoktur herhalde.
Reklamlar
-
14 Şubat 2018, 15:01
Riptalon adlı üyeden alıntı
3.8 benim ilk depomun ortalaması. Onu da ben söylemiş olabilirim.
Forumda okumadığım mesaj yoktur herhalde.
Senin öyle bir mesajın vardı Yakıt tüketimini 3.8'den 4.2'ye çıkarttığına göre motosiklete alışıp hız yapamaya başlamışsındır. Tekerin düz bassın.
-
14 Şubat 2018, 16:12
SeCReTBoY adlı üyeden alıntı
Senin öyle bir mesajın vardı
Yakıt tüketimini 3.8'den 4.2'ye çıkarttığına göre motosiklete alışıp hız yapamaya başlamışsındır. Tekerin düz bassın.
Hocam ben sakin kullanıcıyımdır ama elbet ilk başta güçlü hissettirdiğinden dolayı daha temkinliydim. Şu anda 4,2 - 4,4 arasına demir atmış durumdayım. Bassam da basmasam da böyle yakıyor. Bence bu hacim ve ağırlık için oldukça makul değerler bunlar. Bugün X-Max 250'ler rahatlıkla 4 litreye çıkıyor. Önceki motorum Pulsar 200NS 3-3,5 arası yakıyordu. Tamam benzin pahalı ve bazen zorlanıyoruz ama nicelik bakımından bunlar normal değerler. Bu arada facebook grubunda 7 litre yakan vardı. İşin garibi bir çok kişi normaldir rodajdan sonra düzelir vs. diyordu. Gelin görün ki ben 3 küsürlü ortalamayı sadece rodajda yakalayabildim. Bu yakıt düzelir muhabbetlerine de hiç inanmamışımdır. Teşekkür ederim.
Bu arada AliExpress'deki parça bolluğu giderek artıyor arkadaşlar. Yedek parça riskini de artık atlattık diye düşünüyorum. Gaz kelebeğinden tutun disklere, karenajlara hemen her şey mevcut. Gidon yükseltme ilk hedefim. Parçalara göz atmak isterseniz;
https://tr.aliexpress.com/wholesale?...rchText=trk502
-
15 Şubat 2018, 16:21
paramedik76 adlı üyeden alıntı
Fuarda bu motoru (trk 502) yakından inceleyip son kararımı vereceğim. Almayı çok istediğim doğru ama çantalarla birlikte bütçeyi aşarmı fiyat konusu ve servis sorunu aklımı kurcalıyor.
yilin ikinci yarisi trk 251 de gelecek ve muhtemelen daha uygun olacak fiyati doviz daha da artmazsa. belki o da bir alternatif olur ekonomik acidan.
-
15 Şubat 2018, 18:38
3.8 benim ilk depomun ortalaması. Onu da ben söylemiş olabilirim.
Forumda okumadığım mesaj yoktur herhalde.
Hocam ben sakin kullanıcıyımdır ama elbet ilk başta güçlü hissettirdiğinden dolayı daha temkinliydim. Şu anda 4,2 - 4,4 arasına demir atmış durumdayım. Bassam da basmasam da böyle yakıyor. Bence bu hacim ve ağırlık için oldukça makul değerler bunlar. Bugün X-Max 250'ler rahatlıkla 4 litreye çıkıyor. Önceki motorum Pulsar 200NS 3-3,5 arası yakıyordu. Tamam benzin pahalı ve bazen zorlanıyoruz ama nicelik bakımından bunlar normal değerler. Bu arada facebook grubunda 7 litre yakan vardı. İşin garibi bir çok kişi normaldir rodajdan sonra düzelir vs. diyordu. Gelin görün ki ben 3 küsürlü ortalamayı sadece rodajda yakalayabildim. Bu yakıt düzelir muhabbetlerine de hiç inanmamışımdır.
Teşekkür ederim.
Bu arada AliExpress'deki parça bolluğu giderek artıyor arkadaşlar. Yedek parça riskini de artık atlattık diye düşünüyorum. Gaz kelebeğinden tutun disklere, karenajlara hemen her şey mevcut. Gidon yükseltme ilk hedefim. Parçalara göz atmak isterseniz;
Benim de ilk depo 3,7 L/100km iken, şu an yaklaşık 3000 kilometredeyim ve ortalamam 4.1 L/100km.
-
15 Şubat 2018, 19:12
Hocam ben sakin kullanıcıyımdır ama elbet ilk başta güçlü hissettirdiğinden dolayı daha temkinliydim. Şu anda 4,2 - 4,4 arasına demir atmış durumdayım. Bassam da basmasam da böyle yakıyor. Bence bu hacim ve ağırlık için oldukça makul değerler bunlar. Bugün X-Max 250'ler rahatlıkla 4 litreye çıkıyor. Önceki motorum Pulsar 200NS 3-3,5 arası yakıyordu. Tamam benzin pahalı ve bazen zorlanıyoruz ama nicelik bakımından bunlar normal değerler. Bu arada facebook grubunda 7 litre yakan vardı. İşin garibi bir çok kişi normaldir rodajdan sonra düzelir vs. diyordu. Gelin görün ki ben 3 küsürlü ortalamayı sadece rodajda yakalayabildim. Bu yakıt düzelir muhabbetlerine de hiç inanmamışımdır.
Teşekkür ederim.
Biri xmax 250 mı dedi benim 2300 küsür km de 4 litrenin altına düşüremedim şehir içinde de dışında da nalet yakıyor. Kredi borcu bitsin 6 ay sonra belki trk 502 yada 250 lik versiyonu nu alabilirim.
-
15 Şubat 2018, 22:54
Trk502 bakarken kendimi bmv rüzgarına kaptırmışım 😊 f650 gs aldım 3 gün önce. Biraz yaşlıca ama bende çok genç sayılmam. Ilk izlenimlerim çok güçlü bir makina ve söylendiği kadar az yakmıyor. 100 km. 'de 5 lt hesapladım söylenen en fazla 4 lt. Idi. 16000 tl ödedim.
-
16 Şubat 2018, 11:52
moonspell07 adlı üyeden alıntı
Biri xmax 250 mı dedi benim 2300 küsür km de 4 litrenin altına düşüremedim şehir içinde de dışında da nalet yakıyor. Kredi borcu bitsin 6 ay sonra belki trk 502 yada 250 lik versiyonu nu alabilirim.
250'lik versiyonunun test aşamaları tamamlanmış diye okudum geçen gün 2018'de gelecektir inşallah farklı bir bilgisi olan var mı?
-
16 Şubat 2018, 12:11
Adana İl Temsilcisi
işte bu çok güzel haber.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
16 Şubat 2018, 17:53
Akrep slip-on güzel görünüyor 190$ fiyatı var.(Replika tabi)
-
16 Şubat 2018, 18:13
EpiC adlı üyeden alıntı
250'lik versiyonunun test aşamaları tamamlanmış diye okudum geçen gün 2018'de gelecektir inşallah farklı bir bilgisi olan var mı?
TRK 250 ile ilgili mesaj atmıştım Benelli'ye çalışmalarımız devam ediyor demişlerdi talep olursa daha hızlı getirebilirler.
-
26 Şubat 2018, 00:30
İLABDIR!
Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde motosikletimi sattım ve TRK502 almak istiyorum.Ama ne hikmetse sahibinden gibi sitede bile 3 tane satılık ilanı var. Anlamadığım çok kullanıcısı olmaduğı için mi yoksa alanlar çok memnun kimse satmıyor mu? yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca bi arkadaşımız 2017 moodel trk yi 34.500e koymuş arkadaş zaten 27.500 aldın 2018i bile o kadar değil bu nasıl bi mantıkdır.Aldığı fiyat üzerinden mantıklı fiyat/performans ürünlerine talibim. Satmak isteyen var ise burdan iletişime geçebilir.Şehir kısıtlamam yok ama istanbul tercihimdir.
-
26 Şubat 2018, 08:31
RiddeX adlı üyeden alıntı
İLABDIR!
Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde motosikletimi sattım ve TRK502 almak istiyorum.Ama ne hikmetse sahibinden gibi sitede bile 3 tane satılık ilanı var. Anlamadığım çok kullanıcısı olmaduğı için mi yoksa alanlar çok memnun kimse satmıyor mu? yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca bi arkadaşımız 2017 moodel trk yi 34.500e koymuş arkadaş zaten 27.500 aldın 2018i bile o kadar değil bu nasıl bi mantıkdır.Aldığı fiyat üzerinden mantıklı fiyat/performans ürünlerine talibim. Satmak isteyen var ise burdan iletişime geçebilir.Şehir kısıtlamam yok ama istanbul tercihimdir.
Şu aralar fiyat konusunda geçiş dönemi olduğundan aradığınızı bulabileceğinizi sanmıyorum. Türkiye'ye gelen tüm motorlar satıldı. Dolayısı ile kullanıcısı var ve memnuniyet oranı da yüksek. Piyasayı aşırı şişirmeyi doğru bulmuyorum. Fakat hemen herkesin motoru çanta vs. turing ekipmanları ile doldurduğunu da düşünürsek kimsenin aldığı fiyattan vereceğini de sanmıyorum.
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Akrep slip-on güzel görünüyor 190$ fiyatı var.(Replika tabi)
Kargo ücretleri 250 lira olmasa bir egzoz alacağım ama...
-
27 Şubat 2018, 10:35
Selamün Aleyküm Arkadaşlar.
Hayırlısı ile 2018 model TRK502 siparişi verdim.
Karar vermek biraz zaman aldı açıkçası ama bu klasmanda bu fiyata bana en uygun olan makine olduğunu düşünüyorum.
Allah utandırmaz inşallah.
-
27 Şubat 2018, 11:09
sdt adlı üyeden alıntı
Karar vermek biraz zaman aldı açıkçası ama bu klasmanda bu fiyata bana en uygun olan makine olduğunu düşünüyorum.
Allah hayırlısıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Güzel motor içiniz rahat olsun. Fiyatı açısından içiniz rahatsa gerisini düşünmeyin.
-
27 Şubat 2018, 15:42
Allah hayırlısıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Güzel motor içiniz rahat olsun. Fiyatı açısından içiniz rahatsa gerisini düşünmeyin.
Allah razı olsun.
Çok beğendiğim bir motosiklet açıkçası. Fiyatı konusunda da anlaştık hayırlısıyla.
Şimdi 3'lü çanta seti bakıyorum. Kaliteli ve uygun fiyatlı olması için araştırma yapıyorum.
Ayrıca orta sehpa ve karter koruma için de bakınıyorum açıkçası.
-
27 Şubat 2018, 16:07
sdt adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kaza bela vermesin Allah
Sağda solda marka fetişistlerin yorumlarına bakmayın kalite olarak çok iyi fiyat olarak bu kadarını veren zaten motor yok. Yollarda eskitin
-
28 Şubat 2018, 09:08
YasinC adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kaza bela vermesin Allah
Sağda solda marka fetişistlerin yorumlarına bakmayın kalite olarak çok iyi fiyat olarak bu kadarını veren zaten motor yok. Yollarda eskitin
Teşekkür ederim. Allah razı olsun kardeşim.
Açıkçası marka fanatizmini ben de pek sevmem.
Yakınımda kullanan bir arkadaşın makinesini görerek ve memnuniyetini gördüğüm için ben de karar verdim.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Sabırsızlıkla motorun gelmesini bekliyorum.
-
28 Şubat 2018, 10:06
Ecnebiler ne diyor köşemizde bu hafta
-
28 Şubat 2018, 13:17
Arkadaş bu yabancılardaki durumu anlamak çok zor. Adam 3 katı fiyatlı motordan inip buna biniyor sonra şöyle böyle diyor. Arkadaş bu motor boyutu kadar gitmek zorunda mı? Motoru belli, gücü belli değerler ortada. Fiyatı zaten ortada. Rokete binmiyorsun ki. Bu arkadaş en azından sonunda toplamına bakarsak gayet iyi demiş. Ama MCN'nin incelemesini hiç anlamamıştım. Alete ikinci dünya savaşından kalma sepetli Ural muamelesi yapmışlar. Kardeş cebimdeki paranın BMW GS almaya yettiği anda zaten ben de alırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)