Selamlar, böyle soruları okunması kolay olsun diye madde madde cevaplamayı tercih ediyorum.
- Bahsettiğiniz mesafe ve genel anlamda uzun yol için TRK 502 gayet uygun. Konforlu ve yeterli güçte.
- Yolda sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Bu güne kadar yolda kaldığını yazan bir arkadaşımızı da görmedim.
- Motosiklet zaten asıl olarak asfalt kullanımına uygun. Fakat bozuk yollar ve hafif arazide sorun çıkartmayacaktır. Fakat ağır arazi şartlarını ağırlığı ve bu lastik, jant kombinasyonuyla denemeyi bile düşünmeyin derim.
- Ben 100 km'de 4, 4,5 lt. arası tüketmekteyim. 4,7'den fazlasını hiç görmedim.
- Ne sorunlar okudunuz bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile kronik bir sorunu henüz ortaya çıkmış değil. Biz ilk alanlar olarak biraz risk almış olduk ama kendi adıma buna değdiğini düşünüyorum. Gelen tüm motorlar satıldı ve memnuniyet oranı oldukça yüksek görünüyor.
- Boyum 172 cm. ve sele yüksekliği sorun yaratmıyor. Zaten rakiplerine göre alçak bir selesi var (80cm).
- Ben 200 cc, 24 beygir gücünde bir motordan geçtim. Daha önce daha güçlüsünü kullanmamış biri olarak ilk başta çok güçlü hissettirdi ama zamanla alıştım. Oldukça makul ve alışması kolay bir gücü olduğunu düşünüyorum. İlk motor olarak tercih etmem fakat güç açısından her motordan sonra ikinci motor olabilir. Yalnızca ağırlık ve boyuta dikkat edilmeli.
- Servis hakkında pek bilgim olmamakla beraber Iğdır tarafında sorun yaşayabileceğinizi düşünüyorum. Zira İstanbul'da dahi servislerden şikayet edenler var.
Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.