yüksek cc motor olarak benim bildiğim sadece BMW lerde lastik basınç göstergesi var.yanlışım varsa düzeltin.sanki yıllardır motorlarımızda lastik basınç göstergesi varmış da bu motorda yokmuş gibi bahsediliyor.benim için hiiiç de önemi yok.
1-piyasada motor koruma demiri ile satılan başka bir motor var mı ? (işlevsel olmayan minicik demircikle satılanları demiyorum)
2-piyasada şuana kadar hangi motorda yan ve arka çanta demiri ile satılan başka bir motor var mı ?
3-plastikten bile olsa kaç motorda radyatör koruması var?
4-belki çok bir para değil ama düşünülüp konulmuş olması bile güzel ve işlevsel USB girişli kaç motor var?
5-işlevsel ve çoğu motordan uzun turing cam diyebileceğimiz bir ön camı var.
6-ön cam sağ-solunda rüzgar saptırıcı da denilen ufak parçaların,büyük markalarda extra para ile satıldığını biliyormusunuz ?
7-şuan piyasadaki en iyi markalardan biri olan lastikle satılıyor.yani lastik masrafı yok.çoğu büyük markada alır almaz lastik değiştirirler.(yalkaşık 1200-1400 TL)
evet bazı eksiklikleri var,mesela karter koruma olsaydı iyiydi,orta sehpa olsaydı iyiydi.
bence bunlara bakmak lazım.parasal değeri birkaç bin TL.olan bu aksesuarları lütfen gözardı etmeyelim arkadaşlar.aksi halde kedi-ciğer muhabbetine döner.