BİR DAELİM S2 250 cc KULLANAN KİMSE YOK MU FORUMDA YA :(
BİR DAELİM S2 250 cc KULLANAN KİMSE YOK MU FORUMDA YA :(
yahu arkadaslar aranıza katılmak üzereyim temiz bir ikinci el roadwin 250 aldım arkadasslarımdan alma diyen çok oldu. bir iki arkadasta s3 vardı onlar öve öve bitiremyorlar ama roadwine gelince hiç fikirleri yok lütfen bana yardım edniniz.
Bende roadwin 250 düşünüyorumda ...
Arkadaşlar benim S2 125 Fİ ye Benzin doldururken benzin taştı ön bölümdeki siyah plastik aksama bulaştı ve çıkmıyor. nasıl çıkarabilirim. yani demem o ki motorun plastik bölümüne benzin sıçratırsak bu benzin burada kalıyor leke gibi çıkmıyor. bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Bende de roadwin 250 R var 25 gün oldu alalı
1200km yaptım rodajlı yeni bitti güzel diyor bakalım km artınca kalitesi çıkar ortaya
Nerde bu daelim kullananlar?
Sayımız kaç bilelim
Herkese merhaba,
Forumda yeniyim, daelim s2 250 ile ilgili bir sorum olacaktı. S2 250 ile kymco grand dik 250 nin parçalarının uyumlu olduğu söylendi. Egzantrik mili ve subap piyanoları bu iki motor için de aynı mıdır ? Kymco'nun parçalarını bulmak daha kolay sanırım bu yüzden soruyorum. Herkese teşekkürler.
ben de daystar 250 ile aranıza katılmış bulunmaktayım :D
hatta bugün ilk benzinimi aldım
ben S3 250 ile aranıza katılmış bulunmaktayım :D
Hayırlı olsun. Ben de Daystar almayı düşünüyorum. İlk izlenimleriniz önemli. Paylaşır mısınız?
servislerin durumu nedir? Bisikletçiden bozma bir şey den anlamayan insanlar çoğunlukta sanırım.
Servis deneyimlerinizi iyi yada kötü paylaşırsanız çok faydalı olacak benim için.
S3 alma arifesindeyim ama bu servis meselesi beni oldukça ürkütüyor.
Merhaba arkadaşlar s2 yi halen kullananınız varmı?
Asya motor distribütör lügûnû devam ettiriyor mu?
Yedek parça konusunda sıkıntı yaşıyor musunuz ?
42 sayfa nin hepsini okudum.İki kronik sorun hariç herkes memnun olmuş.Onlarda egzos ve balata ötmesı.
Yorumlariniz benim için önemli.Şimdiden hepinize teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
Kimse kalmamış daelim kullanan .s
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
Nereye gitmiş onca MİLLET.Birisi çıkıp yorum yapsa bari.
Motor çok iyi galiba kimse üzerinden inip de foruma girmiyor.
Tamir konusunda sıkıntı yok ustam var şükür.Önemli olan yedek parça konusu benim için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
Kimse kalmamış burada ....
Bende aranıza katıldım kimse kalmasa da ))
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)