Bugün forumdan serkan Abiyi ziyaret ettim.Hem konuştuk sohbet ettik hemde ufak tefek sorunları halletti.Kendisine teşekkür ediyorum tekrar görüşmek ümidiyle.
Bugün forumdan serkan Abiyi ziyaret ettim.Hem konuştuk sohbet ettik hemde ufak tefek sorunları halletti.Kendisine teşekkür ediyorum tekrar görüşmek ümidiyle.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
Yedek parça konusunda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.
Bana komple gösterge paneli lazım daha önce bu motoru kullanan elinde hurdası bulunan yada gezerken siteler de gören olursa lütfen bilgi verin.
Sahibinden.com da bulmustum fakat adam dün satmış .s
34 HSK 57
MONDİAL MASH
Arkadaşlar acaba daha önce angel eye uygulaması yapan oldu mu ? Ben düşünüyorum , usta ile de görüştüm. Niyetim var ama nasıl görüneceği ve nasıl monte edileceği hakkında pek fikrim yok. Sıfırdan ölçü falan almam lazım.... Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Çok uygun fiyata aldığım Daelim S2 250 ile aranızdayım .. nereye koyacağım ben bunları yaa.. 3 motor oldu garajda
Merhaba arkadaşlar... motorum ısındıktan sonra yolda giderken veya rolantide çalışırken stop ediyor .. ayrıca çok uzun marş yaptıktan sonra çalışıyor..bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler
Benim motosiklet ile aynı renk yani vay 2.000 tl bedava umarım iyidir motorunuz.
34 HSK 57
MONDİAL MASH
Merhaba ,ben 2013 model 0km Daelim s2 125 cc lik scooteri almayı düşünüyorum,
İzmir balçova -urla arası günde 70km ,ayda 1500km yapacağım iş-ev arası.
alternatif modellerden;
SYM Symphony ST 200i
Honda Spacy Alpha
Yamaha Delight
düşündüğüm modeller arasında ama S2 ağır basıyor.
Kullanıcı arkadaşlar yakıt tüketimi ,teknik sorunları v.b sorunları yazabilirse çok sevinirim.
arkadaş Merhaba severek kullandığım daelim s2 motorumu satıyorum.
Takas olarak düşük cc scooter ile olabilir.
Fakat ilk hedef satılması ndan yana.
lastikler mıchelln ön arka disk fren su soğutmalı uzun yol motoru'dur
koltuk döşeme yapıldı
uzun tur camı takıldı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01266471/detay
34 HSK 57
MONDİAL MASH
Arkadaşlar merhaba Daelim Bbone almak istiyorum. Ama üretimi durdurulmuş. 2. el almak istiyorum kalite ve yedek parça sıkıntısı çıkarmı acaba?
arkadaşlar s2 250 ile alakalı bilgisi olan varmı acaba?ne yakar parça konusu nasıldır?uzun yol performansı vs
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)